>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

17 kolejka T-Mobile Ekstraklasa 22.11 - 25.11.2013

maliro 633

maliro

Użytkownik
Legia - Pogoń
Do składu Legii powracają dwaj(najlepsi?) zawodnicy Radović i bramkarz Kuciak.To na pewno spore wzmocnienie Warszawiaków,ale nie wierze w to że będą w tym meczy tylko oni atakować.Nie w tej lidze i nie z Pogonią.Wiadomo Legia gra u siebie , będzie się chciała pokazać kibicom za ostatnie niepowidzenia w LE i słaby mecz z Widzewem.Ale Pogoń to nie ogórki i swoich okazji też będą szukać.Robak,Akahoshi to nieźli zawodnicy i napewno będą siać zamęt w obronie Legionistów.Szczecinianie będą wspieranie przed poand 1tys. kibiców.Dlatego też uważam ,że najlepszym typem na ten mecz jest to ,że obie drużyny strzelą gola.
TYP:Obie drużyny strzelą gola - TAK - 2.00
wynik: 3:1
✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
T 0

tom_gaper_bet

Użytkownik
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów

Lechia przegrała dwa mecze z rzędu. W ostatnim meczu z Podbeskidziem nie pokazali się z najlepszej strony. Ruch z kolei do tej pory grający dość dobrze zaliczył porażkę 4:2 z Lechem mimo iż prowadził 2:1. Sądzę, że obie drużyny podejdą do tego meczu mocno zmobilizowane aby zmazać blamaże, które ich dotknęły w poprzednich kolejkach. Typowałbym tutaj wynik remisowy ale sądzę, że bezpieczniej będzie zagrać na to iż obie drużyny zdobędą bramkę.

Typ: BTS @1.79 Marathon
Wynik 0:0 ⛔

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Co do meczu z Gdańsku lepsza byłe DNB na Lechię teraz jest -0,25, więc nie warto,
bo przecież Lechia tylko 2 mecze wygrała u siebie.
Ja zagrałem BTS po 1,8, ponieważ dziś znowu możliwy jest hokej, podobnie jak rok temu.
Lechia w obronie bardzo często popełnia błędy, Ruch też nie jest za mocny w tej formacji.
Lechia w kolejnych 6 meczach u siebie z BTSami, Ruch w ostatnich dwóch meczach
poza domem też tracił gole i strzelał, zdobył aż 6 ????
Over na żywo obowiązkowy bet na dziś.
W drugim mecze Idzie +1 po 1,85 w pinnacle.
Po pierwszej za niski kurs na Górnik, rok temu był lepszy kurs a i tak Górnik przegrał.
Najważniejsze, jednak jest to, że goście zaczęli dobrze grać, więc lepiej bezpiecznie w stronę gości.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Co do meczu z Gdańsku lepsza byłe DNB na Lechię teraz jest -0,25, więc nie warto,
bo przecież Lechia tylko 2 mecze wygrała u siebie.
Ja zagrałem BTS po 1,8, ponieważ dziś znowu możliwy jest hokej, podobnie jak rok temu.
Lechia w obronie bardzo często popełnia błędy, Ruch też nie jest za mocny w tej formacji.
Lechia w kolejnych 6 meczach u siebie z BTSami, Ruch w ostatnich dwóch meczach
poza domem też tracił gole i strzelał, zdobył aż 6 ????
Over na żywo obowiązkowy bet na dziś.

W drugim mecze Idzie +1 po 1,85 w pinnacle.
Po pierwszej za niski kurs na Górnik, rok temu był lepszy kurs a i tak Górnik przegrał.
Najważniejsze, jednak jest to, że goście zaczęli dobrze grać, więc lepiej bezpiecznie w stronę gości.
Jak najbardziej zgadzam się z typem na Bts w meczu Lechii z Ruchem, myślę, że zobaczymy w tym meczu kilka bramek, jednak jeśli chodzi o Górnik, to pomimo tego, iż Idzie gra trochę lepiej, jednak na wyjazdach bilans fatalny, i myślę, że Górnik to łatwo wygra, plus zobaczymy wynik overowy, GL

maliro 633

maliro

Użytkownik
Lechia Gdańsk - Ruch Chorzów
Co do tego meczu to nie zgadzam się z Wami ,że padnie w nim dużo goli.Lechia ,która przegrała dwa ostatnie mecze będzie się chciała zrewanżować i pokazać kibicom,że potrafi grać w piłkę jak to było na początku tego sezonu.Ruch natomiast nie jest jakimś super zespołem i ich ostatnia bardzo dobra forma jest według mnie spowodowana tym ,że to przeciwnik grał słabo a nie oni dobrze.Lechiści może w obronie popełniają błędy ,ale od tego są kolejne mecze ,żeby je eliminować.Dlatego uważam ,że dzisiaj oni zdominują grę na boisku i wygrają.Większość mówi ,że Grzelczak to słaby napastnik , a ja myślę ,że idealnie pasuje do zespołu Probierza.Dużo biega,walczy i potrafi zrobić dużo szumu pod bramką przeciwnika.Moje typy na ten mecz:
Lechia - Ruch - 1 do przerwy - 2.75 William Hill⛔
Lechia - Ruch - 1 -2.20 William Hill⛔
Lechia - Ruch - under 2.5 - 1.75 Bet365✅
Grzelczak strzeli gola - 3.45 Unibet⛔
Edit:Spodziewałem się po Lechii więcej;/
Teraz gram bez analizy Górnik - Podbeskidzie -X 4.00⛔

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Wisła - Korona ✅
Legia - Pogoń ✅

Cracovia - Lech Poznań
Zakład dwustronny (w przypadku remisu w regulaminowym czasie gry otrzymasz stawkę z powrotem)
Typ: Lech Poznań
Kurs: 1.65
✅✅✅

W meczu 17. kolejki T-Mobile Ekstraklasy podopieczni Wojciecha Stawowego zagrają na swoim terenie z Kolejorzem. Pasy to drużyna, która w tabeli znajduje się tuż za Lechem, co jest sporą niespodzianką. Na dodatek do Lecha tracą dwa punkty.
Cracovia gra fajną piłkę, to co pokazują, to ich obecna pozycja jest zasłużona, a Lech gra nierówno, miała być walka o majstra, ale z tak ustabilizowaną formą będzie bardzo ciężko oraz przy tak dobrze grających rywalach.
Aktualnie podopieczni Wojciecha Stawowego zajmują 6. miejsce w tabeli T-Mobile Ekstraklasy. Po 16. seriach spotkań zawodnicy Krakowa mają na swoim koncie 24 punkty (7-3-6).
Jak na razie piłkarze Mariusza Rumaka zajmują 5. miejsce w tabeli. Po 16. seriach gier zawodnicy Kolejorza zdobyli 26 punktów (7-5-4).
Faworytem spotkania są goście, którzy w swoich szeregach mają lepszych zawodników. Craxa ostatnio przegrana z Koroną oraz remis z Piastem, Lech potrzebuje zwycięstw, a o nie jutro będzie ciężko, dlatego wybrałem zakład dwustronny, nie sądzę aby Pasy były wstanie wygrać jutrzejsze spotkanie, jakoś ostatnie dwa mecze nie przekonują mnie. Remis lub Lech.
Lech ostatnio pokonał u siebie Górnika 3:1, który dobrze się spisuje w tym sezonie oraz Ruch 4:2.
W rundzie jesiennej Lech Poznań podejmował u siebie Cracovię Kraków. Zdecydowanym faworytem byli gospodarze, którzy jednak tylko zremisowali z Pasami 1-1.
Ostatnie rozgrywki, w których Cracovia Kraków podejmowała poznaniaków to sezon 2011/12. Na obiekcie Pasów goście wygrali 3-0. Tymczasem przy Bułgarskiej Kolejorz wygrał z krakowianami 3-1.
Spodziewam się dużo walki w środku pola z mała ilością bramek.

tomy007 33

tomy007

Użytkownik
Cravovia-Lech Lech -1,5 4.40 bet365✅1:6

Cracovia osłabiona, najgorsza drużyna ekstraklasy jeśli chodzi o mecze u siebie, choć jeszcze jesień to runda wiosenna już się zaczęła i myślę że poznańska lokomotywa odpali na dobre.

Otrzymane punkty reputacji: +1
anshelmo1 95

anshelmo1

Użytkownik
To nie w temacie teraz ale Bwin na mecz Podbeskidzie - Legia rozgrywany pierwszego grudnia w tym momencie jak przeglądam oferte na ich stronie wystawił kursy 2.20 na zwycięstwo Podbeskidzia i 3.10 na Legię ???? hehe Ciekawe ile potrwa promocja ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia - Lech
Typ: Pierwsza połowa - X ⛔ (0:3)
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj coś co bardzo często stawiam i bardzo lubię stawiać czyli cykl pod tytułem remisy do przerwy w ekstraklasie i pierwszej lidze. Kursy zawsze fajne, a przy braku umiejętności nie trudno o brak choćby 1 bramki do przerwy (oczywiście działa to też w drugą stronę czyli różnego rodzaju fifloki od czasu do czasu).
Ok teraz czysto sportowo. Craxa przy Kałuży to ostatnia drużyna tabeli niemniej jednak ostatnie 2 mecze na własnych śmieciach a dokładniej wejścia w mecz tak i z Koroną jak i Podbeskidziem nie najgorsze. Że tak powiem Pasy wreszcie dostrzegły to, że dobrze jest jednak punktować też u siebie. Z drugiej strony Lech to nie hegemon wyjazdów. Ostatni raz kiedy pierwsi ukłuli gospodarza zawodów miał miejsce 23.09 z Piastem Gliwice.
Ogólnie Cracovia po imponujących meczach ostatnio trochę przysiadła, Lech wręcz przeciwnie - odżył. Wychodzi mi, że dziś spotkanie będzie kręcić się koło remisu a i na koniec takowy wynik mnie nie zdziwi w ogóle. Koledzy opisali osłabienia w drużynach co tylko utwierdza mnie, że będzie to mecz walki, głównie w środku pola. Pobieram remis do przerwy. Powodzenia !

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Dziwią Mnie trochę stwierdzenia, że to Lech jest dzisiaj faworytem spotkania, bardziej podoba mi się tutaj linia +0.25 w kierunku Cracovii. Pomimo, iż zabraknie Dawida Nowaka, Saidiego Ntibazonkizy, Marcina Budzińskiego oraz Pauzującego za kartki, Sławomira Szeligi, czyli 4 podstawowych zawodników, nie skreślałbym szans Cracovii, remis jest w ich zasięgu, Lech powinien zagrać w podobnym ustawieniu, jak w ostatnim pojedynku z Ruchem, nie zagra Hubert Wołąkiewicz, pod znakiem zapytania stoi występ Łukasza Trałki, który wybiegnie na boisko podobno po decyzji sędziego, ponieważ nosi opatrunek i sędzia może nie wyrazić zgody na jego występ. Pomimo ostatniej wygranej z Ruchem, gra Lecha nie wygląda za dobrze, nie potrafią rozegrać całego spotkania na dobrym poziomie, a nawet ponad 45 minut, 2 ostatnie wyjazdy przegrane, z Jagiellonią, oraz Pucharowe starcie z Miedzią Legnica 2:0. Cracovia ma najgorszy bilans meczy u siebie, jednak nie stawiałbym ich na straconej pozycji, tak jak mówiłem remis w tym meczu jest bardzo prawdopodobny, jednak bardziej skłaniałbym się do postawienia na linię underową, ponieważ Cracovia zagra bez wyżej wymienionych zawodników, którzy sa motorem napędowym zespołu i strzelają większość bramek dla Zespołu, Lech będzie dominował w tym meczu, gospodarze zagrają z kontry, i wg Mnie zobaczymy 1, maks 2 bramki w meczu,

Under 2.5 1.73 Bet365 ⛔
remis 3.25 Bet365 za drobniaki
⛔ Dramat w wykonaniu Cracovii ;/

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
To nie w temacie teraz ale Bwin na mecz Podbeskidzie - Legia rozgrywany pierwszego grudnia w tym momencie jak przeglądam oferte na ich stronie wystawił kursy 2.20 na zwycięstwo Podbeskidzia i 3.10 na Legię ???? hehe Ciekawe ile potrwa promocja ????
ja zagrałem z rana, ale zwroty są za to.
co do meczu Lecha ja mam -0,25 po 2,08.
Cracovia u siebie ma słaby bilans, Lech ostatnio zaczął grać lepiej, do tego dochodzi dużo szczęścia,
z kontrataku wypunktuje gospodarzy.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Panowie, Zwróćcie uwagę na kurs na Zawiszę w najbliższym meczu z Pogonią, teraz oscyluję w granicy 3.00, myślę, że do Piątku spadnie w okolice 2.50, Pogoń wpadła ostatnio w dołek, w 3 meczach tylko 1pkt, ponadto nie zagrają 2 Samuraje plus Rogalski, którzy wykartkowali się w Warszawie, co dodatkowo obniża siłę ofensywną zespołu, a zastąpić ich będzie trudno, bo ławka na prawdę słaba, DNB po kursie 2.10 też warto pobrać, puki kursy nie polecą i bukmacherzy się nie zorientują co jest grane, do zobaczenia w następnej kolejce ;)

Do góry Bottom