Załączniki
-
222,4 KB Wyświetlenia: 1
Ostatnia edycja:
Zgadzam się z Tobą. Mieli sporo szcześcia czasami, ze udało im się zagrać na zero z tyłu. Jednak uważam, że dzisiaj sporo bramek też nie zobaczymy. Udie z Empoli przez cały mecz 3 celne strzały... Czyżby nagle mogli zagrać dużo lepiej? Pereyra i Deulofeu są to ciekawi piłkarze chociaż tego drugieog z pewnością dzisiaj nie zobaczymy. Jednak w tym zespole cały czas uważam, że nie ma kto strzelać bramek. Beto?! Hmmm. W żadnym przypadku nie mam przekonania do niego. Zagrał dobrze na początku sezonu później było już tylko gorzej.Ja bym uwazal z tym Juve, chcialbym zeby wygrali bo mam dugoterminowo ich, ale dzisiaj graja najprawdopodobniej bez Bremera, Bonucciego i Cuardado. Juz w ostatnich meczach na farcie bramki nie tracili, a Udinese potrafi pograc. Bardziej bym juz w bts szedl, chociaz zyczeniowo napewno nie.
Fiorentina - Sassuolo
Sassuolo powyżej 3,5 rzutu rożnego
Kurs: 1.95
Bukmacher: Betfan
Obie drużyny po przerwie mundialowej nie spisały się dobrze a szczególnie goście gdzie niespodziewanie przegrali u siebie ze słabą Sampdorią a natomiast Fiorentina nie pokonała Monzy. Dziś ide w kierunku rzutów rożnych Sassuolo , nie wiem dlaczego ale zawsze ta ekipa mi się kojarzyła z wieloma rzutami rożnymi.
W ostatnich meczach (nie licząć sparingowych) liczby wykonanych rzutów rożnych przez Sassuolo prezentują się tak: 9 , 6 , 3 , 6, 5 ,4
Więc jak widać linia nie pokryta została tylko raz z Romą ,tam było tylko 5 w całym meczy
Do składu na mecz z Sampdorią wrócił Domenico Berardi a on daje sporo jakości w ofensywie.Obie druzyny zapewne bedą chciały się dobrze pokazać po wtopach w poprzednich kolejkach ,ale to bedzie trudne zadanie dla gości , są w słabej formie i w 5 meczach zdobyli tylko 1 pkt.