21.12
Dyscyplina
Piłka nożna,
Włochy Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lecce - Lazio
Typ: 1X
Kurs: 2.05
Bukmacher:
superbet
Analiza:
Nie no Lazio po tym blamażu 0-6 z Interem wczoraj, tak szybko się nie podniesie. Jak fajnie się składa że Lecce wygrało u siebie z Lazio 3 kolejne spotkania w
Serie A, na przestrzeni ostatnich 4 lat. Lecce ostatnio wygrana u siebie 2-1, więc atmosfera i morale jest dobre przed tym meczem. Oglądałem ich poczynania w meczu z Juventusem u siebie na początku grudnia, gdzie dzięki walce do samego końca zdobyli bramkę na 1-1 w końcówce spotkania w doliczonym czasie gry. Tego jak rozmemłana była gra defensywna Lazio wczoraj, nie da się opisać. Jakiś brak odpowiedzialności, gra na pałę, nie wiem co oni odwalili. Jak już mówiłem nie podniosą się tak szybko i ich wygrana stoi pod dużym znakiem zapytania w tym meczu.
22.12
Dyscyplina
Piłka nożna,
Włochy Serie A
Godzina: 12:30
Spotkanie: AS Roma - Parma
Typ: Parma +1 (handicap azjatycki, wygrana jedną bramką Romy - zwrot)
Kurs: 2.02
Bukmacher:
fortuna
Analiza:
Roma też nie zachwyciła ostatnio w meczu z Como na wyjeździe, gdzie ewidentnie zostali ukarani w końcówce dwoma bramkami w doliczonym czasie gry za granie na remis. Aż sam żałuję że oglądając ten mecz nie zagrałem na to że podopieczni Fabregasa strzelą w końcu tą bramkę na którą pewnie zasłużyli. Roma jutro ma mecz z Sampdorią w
Coppa Italia, a Parma odpoczywa. Jak widać obie drużyny nie dzieli wiele bo w tabeli są obok siebie. Roma ma tylko 1 punkt więcej i jest 12 z bilansem 4-4-8, a Parma 15 z bilansem 3-6-7. Parma postawi trudne warunki i ma szansę na remis.