Lecce- Bologna
Bologna powyżej 1.5 gola 1.80 @efortuna
Te 2 trafienie dla Bologny jutro to jest minimum, tym bardziej, że do składu wraca Soriano i Mihajlovic z przodu będzie miał najsilniesze zestawienie do dyspozycji. Tacy gracze jak Soriano, Sansone, Palacio, Orsolini to jest gwarancja goli. Śledzę dosyć regularnie mecze Bologny juz od poprzedniego sezonu jak Serb ich przejmował i grają naprawdę fajnie, przeciez w ostatnim meczu tak jak pressingiem „zjedli” Atalante, to nawet Juve może im pozazdrościć. Lecce na ten moment ma drugą najgorszą defensywę w lidze, ostatnio przyjechało tu Sassuolo, Cagliari, Genoa i kazdy z tych zespołów wbił 2 bramki więc podopieczni Mihajlovica zrobią to tym bardziej.
Sassuolo- Napoli
Powyżej 2.5 + obie strzela 1.77 @efortuna
Dla mnie to petarda, przecież u jednych i drugich braki w obronie. U gospodarzy za kartki pauzuje Toljan, a więc piłkarz, który ma najwięcej minut rozegranych w podstawowym składzie jeśli chodzi o formacji obronną Sassuolo, a nadal brak Chirichesa. W Napoli z powodu kontuzji wypada Koulibaly, Malcouit, Ghoulam, a za czerwoną wciąż pauzuje Maksimovic. Dla mnie osobiście zatrudnienie Gattuso to błąd, przecież jako trener ma praktycznie zerowe doświadczenie, juz poprzedni mecz z Parmą pokazał, że nie potrafi poustawiać swoich graczy ( Parma wbila 2
gole). Mecz odbędzie na Mapei Stadium i powtorze to po raz kolejny- to najbardziej overowy stadion w całych Włoszech. Sassuolo gra zawsze wysoko, odważnie, atakuje od pierwszej do ostatniej minuty- swoją drogą średnia ponad 4 bramek na mecz może robić wrażenie. U gospodarzy kapitalny przód- zdrowyy jest kapitan Berardi, do tego szybki Boga, Caputo, a ich zmiennicy Traore, Duncan czy Obiang niczym nie odstają, co sprawia, że De Zerbi przed każdym meczem ma dylemat. Gram też over 1.5 gola Sassuolo po kursie 2.88, ale to co podałem wyżej to bezpieczniejsza opcja. Milik, Lozano, Insigne powinni bez problemu coś strzelić defensywie Sassuolo.