Betano trochę się wychylił z ofertą i według mnie będą płakać !!
Wisła Kraków - Cracovia Niedziela 18.00
Wielkie Derby Krakowa zbliżają się kolejnymi krokami. Będa to derby wyjątkowe, ponieważ to Cracovia na papierze jest faworytem i tutaj właśnie upatruje sukces w moim typie. Cracovia zlapała świetną formę, gdzie na jej tle piłkarze Wisły wyglądają bardzo blado ( chociaż potencjał poszczególnych zawodników jest dużo wyższy ) więc będą musieli nadrabiać czym ? walką , bo tylko wtedy kibice im "przebaczą" jeśli takie słowo w ogóle jest dopuszczalne wśród fanów Białej Gwiazdy.
Moje Typy na ten mecz :
over 4.5 żołtych kartek 1.80
Wisła over 1.5 kartki @1.47 !! dla mnie to perełka roku
Cracovia over 2.5 kartki @2.0 !!
dodatkowo za drobne
czerwona kartka @4
czerwona kartka dla obu drużyn @34
Według mnie Betano wystawił trochę za niską linie, osobiście wystawiłbym 5.5 po kursie 1.65, póki co tylko oni wystawili linie, do rozpoczecia meczu jestem pewien, że podskoczy !
Sędzia tego meczu będzie Tomasz Kwiatkowski, garś statystyk :
http://nr.soccerway.com/referees/tomasz-kwiatkowski/146739/ jak widać sędzia nie szczędzi kartek, ale derby rzadza się swoimi prawami, tutaj nie ma litości dla przeciwnika.
W zespole białej Gwiazdy nie zagra Denis Popovic, więc prawdopodobnie caly mecz zagra Alan Uryga, który oprócz Burligi, który powinien być już gotowy do gry wyjściowym składzie jest murowanym kandydatem do kartki ! Swoje bramki piłkarskie nadrabia po prostu faulami, najsłabsze ogniwo Wisły Kraków.. biorąc pod uwagę bardzo dobrą formę pomocników Cracovi widzę tutaj spore value, natomiast Burligi nie trzeba motywować do tego spotkania, każdy wie, że lubi łapać kartki + ma gorącą głowe.
jak tylko pojawią się kursy gram dodatkowo :
Karta Burligi
, Urygi
( według mnie murowani faworyci + Głowacki
, Guzmics
, Donald G