>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

17. Kolejka Bundesligi 14-16.12.2012

Status
Zamknięty.
emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund
TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund
Spotkanie 17 kolejki Bundesligi.
Hoffenhaim 16 miejsce w tabeli z dorobkiem 12 pkt. Bilans drużyny to 3 zwycięstwa 3 remisy i aż 10 porażek.
Borrussia Dortmund 4 miejsce w lidze z dorobkiem 27 pkt . Bilans 7 zwycięstw 6 remisów 3 porażki.
Hoffenhaim 8 ze swoich 12 pkt zdobyło na własnym stadionie także można wysunąc wniosek iż grają lepiej u siebie.
Dortmund na 27 pkt zdobytych 13 zdobytych na wyjeździe także proporcja wyrównana między domem a wyjazdem.
Do czego zmierzam ? Do typu na over 2,5 gola.
Dlaczego ? Popatrzcie:
Hoffenhaim na 8 meczy u siebie zanotowało wraz z rywalem 7 - krotnie over 2,5 gola
Dortmund na 8 meczy na wyjeździe zanotował wraz z rywalem 4 razy over 2,5 gola. Przy bodajze 2 meczach padly dokladnie 2 bramki takze niewiele brakowalo do 6 overow 2,5 gola na wyjezdzie
W ostatnich 5 meczach u siebie Hoffenhaim wraz z rywalem notuje over 2,5 gola.
W ostatnich 5 meczach na wyjeździe Dortmundu 4 razy pada over 2,5 gola.Na Bayernie były tylko 2 gole.
Co ciekawe Hoffenhaim w ostatnich 5 meczach u siebie zawsze strzelało bramkę.
Spodziewam się wymiany ciosów. Borussia jest faworytem tego starcia lecz po takim kursie boje się grać na win . Uważam iż over 2,5 gola jest równie prawdopodobny jak nie bardziej od zwycięstwa drużyny Kloppa.
Hoffenhaim traci do Wolfsburga 7 pkt także musi gryźć trawę.
Dortmund wygrywając wskakuje na 3 miejsce.
Myślę, że jutrzejszy mecz będzie obfitował w wiele bramek.
Jeśli popatrzeć na 4 ostatnie mecze obu ekip na Hoffenhaim 2 razy był over 2,5 gola a 2 razy under . Myślę,że dlatego taki kurs wystawił bukmacher.
Wydaje mi się że po 2 underach 2,5 gola z rzędu na Hoffenhaim czas na over.
Mój typ: TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund over 2,5 gola
Kurs: 1,60

:Bwin:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka Nożna, Bundesliga
Data i godzina spotkania: 15.12.2012 rok – 18:30
Spotkanie: Schalke 04 - SC Freiburg – Ilośc rzutów rożnych w meczu – Under/Over 9,5
Typ: Over
Kurs: 1,90
Bukmacher: Betsafe

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if !mso]&gt;&lt;object classid=&quot;clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D&quot; id=ieooui&gt;&lt;/object&gt; &lt;style&gt; st1\:*{behavior:url(#ieooui) } &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
Nie miałem możliwości obejrzeć i mam takie pytanie ile było tych rzutów ? Wiem, że na pewno powyżej 9,5 bo dzięki Tobie wygrałem, ale nie wiem ile było jeszcze zapasu. I tak na marginesie z jakiej korzystasz strony do statystyk cornerów, bo ja szukałem ale nic sensownego nie znalazłem, raczej do poszczególnych lig, ale nic ogólnego.
Pozdrawiam i dziękuję.

M 837

marcios

Użytkownik
Nie miałem możliwości obejrzeć i mam takie pytanie ile było tych rzutów ? Wiem, że na pewno powyżej 9,5 bo dzięki Tobie wygrałem, ale nie wiem ile było jeszcze zapasu. I tak na marginesie z jakiej korzystasz strony do statystyk cornerów, bo ja szukałem ale nic sensownego nie znalazłem, raczej do poszczególnych lig, ale nic ogólnego.
Pozdrawiam i dziękuję.
Było zaskakująco duzo 17, tylu to sie nie spodziewałem, liczyłem na ok 11-12 a tu posypały się ???? typowych stron z statystykami nie mam, żeby średnią rożnych czy coś pokazywało, sprawdzam np na stronie fortuny w statystykach ile notują zespoły oraz tu podstawowych lig http://www.365stats.com/football/league/german-bundesliga ale przede wszystkim gram Premier league na rożne w Bundeslidze mało jest zespołów co grają stylem by rożne mieć ale też się coś znajdzie, dużo też zależy od tego jak się mecz układa, ogólnie nawet nieźle mi idzie na granie rożnych ale są też dni, że wyczucie zawodzi i w meczu co wydają się formalnością jest 6-7 ???? no i Bundesliga denerwujące jest to jak dużo przerw + 6 zmian w 2 połowie a sędzia dolicza 1 minute a często w końcówce doliczonym czasie rożne bywają a w Bundeslidze na to sędziowie zazwyczaj nie pozwalają ???? no ale wczoraj i dziś sie udało trafic Bundeslige na rożne Pozdrawiam

ziomeczek9393 21,6K

ziomeczek9393

Użytkownik
Miałem okazję oglądać ostatni mecz &quot;Wieśniaków&quot; w Hamburgu i mimo porażki 0:2 można było lekką zmianę w tej drużynie dostrzec. Nie był to najlepszy mecz w wykonaniu gospodarzy, w sumie to oni powinni stracić jako pierwsi bramkę i może ten mecz by się inaczej ułożył. Jeżeli chodzi o dzisiejszy mecz z Borussią jestem zdania iż Hoffe powinno zagrać odważnie biorąc pod uwagę sytuacje w jakiej się znajdują oraz grę obronną w tym sezonie drużyny z Dortmundu, niemal z każdym tracili przynajmniej bramkę co o czymś świadczy. Miejsce w tabeli i strata punktowa do bezpiecznego miejsca skłania drużynę gospodarzy do walki na własnym stadione o 3 punkty, niezależnie z kim przyjdzie im grać. Jeżeli chodzi o BVB wiadomo, Bayern stracił 2 punkty i jakaś tam nadzieja się pojawia także wyjdą na pełnej, w dodatku po ostatnim spotkaniu gdzie sędzia przegrał im mecz.

Hoffenheim vs BVB

BTS @1,66 Bet365

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Hoffe-BVB
Bvb zmotywowane podwójnie. Pełna pula dzisiaj wchodzi w grę. Hoffenheim gra bez presji i motywacji. Gospodarze zero tradycji, kultury itd dlatego są nie lubianą drużyną w Niemczech. Potencjał jedynie jest w ofensywie, maksymalnie co dziś ustrzelą to jedna bramka. Przy dyspozycji defensywy Hoffe może tutaj być około 5 bramek dla przyjezdnych co mnie nie zdziwi. Hoffe bez ducha walki, bez lidera w dodatku atmosfera nie jest dobra , szef wszystko ma gdzieś itd. Nie chce mi się więcej rozwodzić. Must Play ;)
BVB -2,5 @ 4,25
Dodatkowo Nurnberg +0,5 @ 2,02

O 8

ok_computer

Użytkownik
Hoffenheim - Borussia D.
Typ: 2
Kurs: 1,5 Expekt
Moim zdaniem czysty pewniak na dzisiejszy dzień. Hoffenheim kompletnie bez formy, 5 porażek w ostatnich 5 meczach i zaczyna sie stawać kandydatem do spadku.
Borussia mimo, że ostatni mecz przegrała dosyć pechowo, powinna sobie poradzić z Hoffe. Miała po raz pierwszy od kilku tygodni przerwę cały tydzień, więc główne akumulatory Borussii, naładowały się w stu procentach. Dotychczas straty punktów w lidze były spowodowane lekkim brakiem koncentracji oraz w kilku przypadkach brakami kadrowymi. Po zapewnieniu sobie pierwszego miejsca w grupie w LM, borussia musi się skupić na lidze. Moim zdaniem, pewny typ.
Zamiennie

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Hoffenheim - Borussia D.
Typ: over 8,5 corner
Kurs: 1,72 bet365

Mam powazne obawy co do tego hura optymizmu dzis na Bvb.
Wczoraj bylo podobnie z Schalke...Musi wygrac, a nie wygralo.
Mysle, ze oczywiscie, Borussia jest faworytem spotkania, ale ta statystyka Hoffenheim z 5 porazkami z rzedu mnie troche martwi. Tak to czesto sie sklada, ze takie serie zostaja przelamane wlasnie z takimi tuzami jak Mistrz Niemiec. Uwazam, ze typowanie czystej 2 dzis nie jest wcale niczym pewny, a Hoffenheim przy pelnym stadionie dzis zrobi wszystko, zeby nawiazac walke i przelamac ta czarna serie.
Moim zdaniem to bedzie ofensywny mecz gdzie bardzo ladnie zanizona jest linia rzutow roznych po ciekawym kursie i zamierzam to pograc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom