emilszczak
Użytkownik
TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund
Spotkanie 17 kolejki Bundesligi.
Hoffenhaim 16 miejsce w tabeli z dorobkiem 12 pkt. Bilans drużyny to 3 zwycięstwa 3 remisy i aż 10 porażek.
Borrussia Dortmund 4 miejsce w lidze z dorobkiem 27 pkt . Bilans 7 zwycięstw 6 remisów 3 porażki.
Hoffenhaim 8 ze swoich 12 pkt zdobyło na własnym stadionie także można wysunąc wniosek iż grają lepiej u siebie.
Dortmund na 27 pkt zdobytych 13 zdobytych na wyjeździe także proporcja wyrównana między domem a wyjazdem.
Do czego zmierzam ? Do typu na over 2,5 gola.
Dlaczego ? Popatrzcie:
Hoffenhaim na 8 meczy u siebie zanotowało wraz z rywalem 7 - krotnie over 2,5 gola
Dortmund na 8 meczy na wyjeździe zanotował wraz z rywalem 4 razy over 2,5 gola. Przy bodajze 2 meczach padly dokladnie 2 bramki takze niewiele brakowalo do 6 overow 2,5 gola na wyjezdzie
W ostatnich 5 meczach u siebie Hoffenhaim wraz z rywalem notuje over 2,5 gola.
W ostatnich 5 meczach na wyjeździe Dortmundu 4 razy pada over 2,5 gola.Na Bayernie były tylko 2 gole.
Co ciekawe Hoffenhaim w ostatnich 5 meczach u siebie zawsze strzelało bramkę.
Spodziewam się wymiany ciosów. Borussia jest faworytem tego starcia lecz po takim kursie boje się grać na win . Uważam iż over 2,5 gola jest równie prawdopodobny jak nie bardziej od zwycięstwa drużyny Kloppa.
Hoffenhaim traci do Wolfsburga 7 pkt także musi gryźć trawę.
Dortmund wygrywając wskakuje na 3 miejsce.
Myślę, że jutrzejszy mecz będzie obfitował w wiele bramek.
Jeśli popatrzeć na 4 ostatnie mecze obu ekip na Hoffenhaim 2 razy był over 2,5 gola a 2 razy under . Myślę,że dlatego taki kurs wystawił bukmacher.
Wydaje mi się że po 2 underach 2,5 gola z rzędu na Hoffenhaim czas na over.
Mój typ: TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund over 2,5 gola
Kurs: 1,60
:Bwin:
Spotkanie 17 kolejki Bundesligi.
Hoffenhaim 16 miejsce w tabeli z dorobkiem 12 pkt. Bilans drużyny to 3 zwycięstwa 3 remisy i aż 10 porażek.
Borrussia Dortmund 4 miejsce w lidze z dorobkiem 27 pkt . Bilans 7 zwycięstw 6 remisów 3 porażki.
Hoffenhaim 8 ze swoich 12 pkt zdobyło na własnym stadionie także można wysunąc wniosek iż grają lepiej u siebie.
Dortmund na 27 pkt zdobytych 13 zdobytych na wyjeździe także proporcja wyrównana między domem a wyjazdem.
Do czego zmierzam ? Do typu na over 2,5 gola.
Dlaczego ? Popatrzcie:
Hoffenhaim na 8 meczy u siebie zanotowało wraz z rywalem 7 - krotnie over 2,5 gola
Dortmund na 8 meczy na wyjeździe zanotował wraz z rywalem 4 razy over 2,5 gola. Przy bodajze 2 meczach padly dokladnie 2 bramki takze niewiele brakowalo do 6 overow 2,5 gola na wyjezdzie
W ostatnich 5 meczach u siebie Hoffenhaim wraz z rywalem notuje over 2,5 gola.
W ostatnich 5 meczach na wyjeździe Dortmundu 4 razy pada over 2,5 gola.Na Bayernie były tylko 2 gole.
Co ciekawe Hoffenhaim w ostatnich 5 meczach u siebie zawsze strzelało bramkę.
Spodziewam się wymiany ciosów. Borussia jest faworytem tego starcia lecz po takim kursie boje się grać na win . Uważam iż over 2,5 gola jest równie prawdopodobny jak nie bardziej od zwycięstwa drużyny Kloppa.
Hoffenhaim traci do Wolfsburga 7 pkt także musi gryźć trawę.
Dortmund wygrywając wskakuje na 3 miejsce.
Myślę, że jutrzejszy mecz będzie obfitował w wiele bramek.
Jeśli popatrzeć na 4 ostatnie mecze obu ekip na Hoffenhaim 2 razy był over 2,5 gola a 2 razy under . Myślę,że dlatego taki kurs wystawił bukmacher.
Wydaje mi się że po 2 underach 2,5 gola z rzędu na Hoffenhaim czas na over.
Mój typ: TSG 1899 Hoffenheim - Borussia Dortmund over 2,5 gola
Kurs: 1,60
:Bwin: