Tak, jak pisał @Heros123 ma być deszcz, a to zdecydowanie wyklucza obstawianie kwalifikacji i wyścigu pod kątem h2h w ten weekend, a na pewno te mikro kursy można sobie darować. Nikt dokładnie nie wie pod jakim kątem będą mieli kierowcy ustawione bolidy, czy pod suchą nawierzchnię, czy jednak bardziej pod kątem mokrego toru.
âThe drivers experienced quite slippery conditions at the beginning of free practice. This improved as more rubber was laid on the surface. Continuing the pattern that we have seen frequently this season, last yearâs pole time was already beaten in FP1, but with rain due tomorrow, we are likely to see a different type of challenge in qualifying. Today there was a lot of work on the hard compound, which seems to be a very good race tyre in these conditions. However if we experience cooler conditions on Sunday, then the track could swing back towards the medium compound.â
Deszcz nie deszcz ja obstaje przy swoim. Na deszczu te typy powinny dac rade
Stawiasz na podstawie treningów i tego, że ogólnie bolidy przeciwników są słabsze od stawianych przez Ciebie, okej. Jednak jutro wielce prawdopodobne, że będzie inna pogoda, co wiązać się może z niespodziankami i tym, że jedni mogą na tym skorzystać, a inni wręcz przeciwnie - dużo stracić [ignorujesz to i stawiasz, "bo tak! I nic tego nie zmieni", zastanów się, nawet jeżeli Ci to wejdzie - to bukmacherka nie jest dziedziną, gdzie szuka się tylko argumentów za typem.. ???? ] To na jakiej podstawie stawiasz, jeżeli nie wiesz, jak bolidy prezentować będą się w deszczu? Powodzenia. Unikajcie tych mikro kursów.
ziomek zaproponuj swoj typ bo jak na razie ciagle tylko wystepujesz w roli komentatora cudzych typow a sam od siebie nic nie zaproponujesz. ja gram takie cos bo uwazam ze jest spora szansa na wejscie bez wzgledu na panujace warunki. kazdy ma swoj rozum i sam decyduje czy typy sa dobre i warto na nie grac czy nie. po za tym to tylko prognoza pogody ktora wcale nie musi sie sprawdzic. czekam na jakis twoj i z checia go przeczytam
Wcale nie wygrałeś dzięki mnie w ubiegłym tygodniu, wcale nie dostałeś ode mne informacji na priv, że Alonso odpuszcza kwalifikacje, no ale nic. Nic nie rozumiesz, ale to już Twój problem, a komentować mogę, bo każdy kto zakłada tutaj temat zaprasza do dyskusji. Ponadto myślę, że jednak deszcz, to kluczowa informacja, która daje na typy zupełnie inny pogląd (spadnie, czy nie spadnie, trzeba o tym pisać i trzeba się z tym liczyć, Tobie wszystko jedno - okej, ale niech inni też wiedzą, że takich kursów w loteryjnych warunkach, które nie tylko przyczyniają się do niespodzianek, ale i do większego prawdopodobieństwa popełnienia błędu, który w konsekwencji może być na takim torze końcem kwalifikacji, po prostu nie warto grać), więc mnie nie pouczaj.