>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

17. Grand Prix Azerbejdżanu [19 - 21 września 2025]

RBR1one 734,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Grand Prix Azerbejdżanu 2025
1757594496167.png

Piątek, 19 września:

1. Trening ➤ 10:30
2. Trening ➤ 14:00

Sobota, 20 września:
3. Trening ➤ 10:30
Kwalifikacje ➤ 14:00

Niedziela, 21 września:
Wyścig ➤ 13:00

1757594673128.png

Informacje o torze:
Nazwa toru:
Baku City Circuit
Pierwsze Grand Prix: 2016
Długość toru: 6.003 km
Liczba okrążeń: 51
Całkowity dystans wyścigu: 306.049 km
Rekord okrążenia: Charles Leclerc (2019) - 1:43.009

Zapraszam do dyskusji!

Otrzymane punkty reputacji: +611
RBR1one 734,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Wyścig Formuły 1 o GP Azerbejdżanu będzie można zobaczyć na żywo w Super Polsat.

Otrzymane punkty reputacji: +1504
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Bortoleto Hulkenberg @1.70 betfan

Liczę na kolejną wygraną młodego Brazylijczyka w Kwalifikacjach nad zespołowym partnerem. Gabriel był lepszy od Hulka w ostatnich 5 sesjach kwalifikacyjnych oraz robi furorę podczas wyścigów. Jest chyba aktualnie najlepszy z tegorocznych debiutantów obok Hadjara. W tym Sauberze ostatnio regularnie melduje się w Q3 oraz punktach. Tutaj póki co spisuje się średnio w treningach. 2:1 dla Hulka, ale to tylko treningi. Liczę, że dzisiaj podczas kwalifikacji ponownie pokaże swój niebywały talent.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2113
RBR1one 734,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
GP Azerbejdżanu - wyścig, niedziela 13:00
Typ: Czerwona flaga podczas wyścigu - NIE
Kurs: 1.72
Bukmacher: Forbet/Admiralbet/PZbuk
Analiza:

Normalnie raczej wszystko sie usuwa za pomoca SC. Czerwone flagi co do zasady zbyt czesto nie pojawiaja sie podczas wyscigow. Jedyna szansa zeby sie ona pojawila w wyscigu to wg mnie zablokowany tor w zakretach 8,9 i 10. Generalnie w wyscigu tak mocno jak w kwalifikacjach sie nie cisnie i takiego samego pogromu kierowcow w barierach jaki mielismy w sobote sie nie spodziewam. W niedziele jedzie sie na delte wiec nikt tak mocno ryzykowal nie bedzie. Do jakiegos dubla kursik jak znalazl.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2242
Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Tsunoda Alonso @1.50 forbet

Już niedługo, bo o godzinie 13 rozpocznie się wyścig o GP Azerbejdżanu. Wczorajsze były długie i ciekawe z zaskakującymi wynikami. Typ jaki proponuję to, że Yuki Tsunoda będzie przed Alonso. Byki na prawdę wyglądają ostatnio zdecydowanie lepiej. Jakby złapali drugi oddech. Widać to szczególnie po Maxie, który zaczyna ponownie być na czele. Ale 6 miejsce Tsunody także jest świetnym wynikiem dla zespołu. Astony zdecydowanie słabiej wypadają w ten weekend. Ten tor im nie leży. P11 Fernando to i tak chyba wynik aż nad to. Chyba sam się nie spodziewal aż tak dobrego wyniku. Myślę, że ciężko mu będzie o punkty, Yukiemu powinno być łatwiej oraz potrzebuje cały czas dobrych wyników.[/B][/B]

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1730
K 1,6K

knax

Użytkownik
GP Azerbejdżanu - wyścig, niedziela 13:00
Typ: Czerwona flaga podczas wyścigu - NIE
Kurs: 1.72
Bukmacher: Forbet/Admiralbet/PZbuk
Analiza:

Normalnie raczej wszystko sie usuwa za pomoca SC. Czerwone flagi co do zasady zbyt czesto nie pojawiaja sie podczas wyscigow. Jedyna szansa zeby sie ona pojawila w wyscigu to wg mnie zablokowany tor w zakretach 8,9 i 10. Generalnie w wyscigu tak mocno jak w kwalifikacjach sie nie cisnie i takiego samego pogromu kierowcow w barierach jaki mielismy w sobote sie nie spodziewam. W niedziele jedzie sie na delte wiec nikt tak mocno ryzykowal nie bedzie. Do jakiegos dubla kursik jak znalazl.
na betclicu 2,10 na brak czerwonej, choć sam to odpuszczam, bo pograłem wczoraj że będzie za 3,40 na sb

Otrzymane punkty reputacji: +492
mkl 193,2K

mkl

Znawca - Formuła 1
Podium Verstappen, Norris, Piastri (dowolna kolejność) @2.01 Betclic bez podatku

Wygra Norris @6.85 Betclic bez podatku
Wygra Piastri @11.75 Betclic bez podatku

Poniżej 16,5 sklasyfikowanych kierowców @2.35 STS

Na takie podium na innych wyścigach to kurs 1.20. JAK NIE NIŻSZY. Zdecydowanie TOP3 tego sezonu. Jest tu gdzie wyprzedzać. Jak jesteś szybszy to prosta startowa to raj by minąć rywal. Mclareny powinny sobie spokojnie poradzić ze słabszymi bolidami, wcale nie startują też tak daleko bo P7 i P9. Myślę, że Mclareny mogą nawet wygrać. Czemu? Specyfika toru i wyścigów w Azerbejdżanie. Max spokojnie odjedzie na początku, po kilkunastu okrążeniach będzie miał pewnie ponad 10-15sek przewagi na Lando i Oscarem. Prawda jednak taka, że szanse na Safety Car są ogromne. I to nie tylko na jeden. W tedy cała przewaga Maxa zrobiona pójdzie w piach. Przy restartach i wyścigu będzie 2 vs 1. Kursy jak dla mnie przesadzone i warte gry 😈

louisarmstrong 2,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Podium Finish - Carlos Saintz Jr kurs 8.00 Ladbrokes

Nic nie widziałem , nie śledziłem treningów i kwalifikacji ale startuke z drugiej pozycji .Czasem w analizach koni wyścigowych pojawiają się argumęty rodowodowe.Ten argumęt Saintz ma najlepszy chyba w całej stawce..Dosyć atrakcyjny kurs by spróbowac moim zdaniem.

Otrzymane punkty reputacji: +2554
Do góry Bottom