kanonier0392
Forum VIP
kursy - Betclic
Zachęcam do dyskusji na temat 16. kolejki T-Mobile Ekstraklasy oraz oczywiście do pisania analiz.
A co takiego podziwiasz w ich grze? Bo ja jak oglądam ich grę to zbieram mi się na wymioty.Jestem pełen podziwu dla ich gry.
Z powodu grypy żołądkowej nie zagra także Adam Banaś 10/1.Polecam typ na Śląsk Wrocław gdyż w ekipie z Zabrza zabraknie kilku ważnych graczy.Za kartki nie zagrają podstawowy pomocnik Mariusz Przybylski 13/0 i obrońcy Michale Bemben 14/0 , Michał Pazdan 15/0.Przez kontuzje wykluczony będzie też pomocnik Aleksander Kwiek 15/2.Brak tych zawodników to duży problem dla trenera gości i nie lada szansa dla Wrocławian na wywiezienie kompletu punktów.
Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław 2 2.85 Bet365
No szału nie ma, ale z tym co mają to przynajmniej coś próbują kopać, tylko wiadomo, że pewnych rzeczy nie przeskoczysz (czyt. umiejętności).A co takiego podziwiasz w ich grze? Bo ja jak oglądam ich grę to zbieram mi się na wymioty.
Zobacz sobie kadrę Cracovii na dzisiejsze spotkanie.Zabrakło Hesdeya Suarta, Krzysztofa Nykiela, Saidiego Ntibazonkizy i Koena van der Biezena.czy ktos jest w stanie skombinowac przypuszczalny sklad Cracovii i ew. oslabienia?
Skandal ze na stronie Craxy nie ma skladow skoro mecz o 13:30.