Roma po trudnym meczu z BATE, który widziałem i naprawdę wg mnie to powinni przegrać ten mecz, a nie zremisować. BATE bardzo groźne, a w szczególności w drugiej połowie meczu, gdzie tak naprawdę to Szczęsny wybronił wynik remisowy.
Owszem Roma nie zagrała jakoś zachwycająco w meczu z BATE, ale tez nie popadajmy w skrajności. BATE Miało dwie dobre sytuacje, Szczęsny wyjął jedna beznadziejną piłkę, ale zobaczmy ile to Roma miała sytuacji bo wydaje mi się, że wcale na to nie patrzycie. Dzeko i Salah w drugiej połowie mieli wyborne okazje na gola przeciez.
Sam mecz może wyglądac jak Fiorentina - Roma, też coś czuję długie posiadanie piłki Napoli, a pamiętamy jak Roma tam powstrzymywała wszystkie atraki i jakie kontry wyprwoadzała ;>
Ogólnie też jestem zdania, że Napoli faworyt, wszystko za nimi przemawia, ale podyskutować można przecież
To jednak starcie dwóch wyrównanych zespołów na papierze, oba powinny walczyc o scudetto, oba są w czołówce, boisko wszystko zweryfikuje. Na Napoli nie gram tylko z tego względu, że kurs nie powala, a na handicapy bym się nie napalał bo jednak Roma to nie ogórki i grać potrafi. Dlatego Forza Roma!
@Grac45 a Ty też uważasz, że Roma dziś wygra ? ????
Robson, chłopie obserwuję od kilku dobrych lat to forum i nadal czekam kiedy nauczysz się, że akurat Milan to najlepiej omijać szerokim łukiem ?! Ile jeszcze musisz kasy wtopić aby się tego nauczyć ?! Chyba, że grasz jak jedna z gwiazd tego forum na cole i chipsy. Szczyt hipokryzji, w środę wytykasz jednemu z forumowiczów, nie mające sensu analizy, stawianie na drużyny poprzez pryzmat nazwisk przytaczając przy tym właśnie Rossoneri a co tydzień raczysz Nas tutaj typem w ich stronę. Granie na Milan po kursie 1.3 to samobójstwo. Mimo wszystko powodzenia.
Nie gram co tydzień na Milan, w tym sezonie może trzy razy postawiłem na ich zwycięstwo. Dużo częściej grałem w ich meczach BTS (odsyłam do początkowych kolejek, m.in tutaj ->
http://forum.bukmacherskie.com/f27/5-kolejka-serie-a-22-24-wrzesnia-2015-a-125287.html#post5639177
i tutaj ->
http://forum.bukmacherskie.com/f27/9-kolejka-serie-a-24-25-pazdziernika-2015-a-126085.html#post5709627
Także bardziej polecam dział śledzic bo chyba nie wszystko dokładnie przeglądasz
A to, że dziś gram Milan, to gram bo dobrze zagraliz Sampdorią, a Hellas słabiutkie i z kim mają wygrywać jak nie z takimi rywalami, patrząc obiektywnie na szanse to widzę wygraną Rossonerich i tylko w ten sposób rozpatruję mecze, oglądam i wyciągam wnioski, jak widzisz w moich analizach widać kto jak grał ostatnio, kto w formie itp itd. Na tym bazuję.
Ale dzięki za swoje uwagi.
Czekam na Twoje wpisy w dziale i analizy w najbliższym czasie.
Pozdrawiam