>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16 kolejka Serie A [12-14 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
W przypadku złych warunków atmosferycznych mecz przekłada się zazwyczaj na następny dzień. Natomiast już w tę środę Torino gra z Juve w Coppa Italia, dlatego buki dają zwrot za ten mecz. Prawdopodobne kolejne terminy to 13/20/27 stycznia, w zależności od tego jak daleko dotrze Torino w Pucharze. Bet.365 dał mi zwrot;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
W meczu Napoli-Roma rzucił mi się na myśl typ na kartkę dla Manolasa ale nie śledzę włoskiej więc to tylko suchar. Ma ktoś jakieś przeczucia odnośnie mojej wizji, jest sens się pchać w to?! Kurs 4.50
W zasadzie nie gram typów na kartki. Typ ma ręce i nogi pewnie, ale jeżeli miałbym coś podpowiedzieć to Manolas akurat jest najlepszym obrońcą Romy. Kimś takim jak Smailling w Man.Utd wiec pewnie będzeisz wiedział o czym mówię.
Jeżeli bym osobiście patrzył na dwójkę stoperów dziś to bardziej mi się zanosi na kartkę dla Rudigera, który jest niepewny, popełnia błędy częściej niż Grek. Ale oczywiśccie oboje dziś będą mieli troche pracy bo Higuain i Insigne ciężscy do upilnowania będą obaj...

Napoli - Roma Typ: 2 kurs ÓNI 6.0

Witam, mój pierwszy typ podany na forum.
Witamy witamy, już u mnie plusujesz wiarą w Romę ;)
Też wierzę, ale patrząc na obecną dyspozycję Galliorossich cięzko o jakieś argumenty przemawiające za nimi, z tym że dość ładnie to opisałes i kto wie kto wie... Forza Roma! :cool:

Warto zagrać na Empoli waszym zdaniem?
Empoli jest fawroytem z pewnością, ale Carpi warto zaznaczyc, że ostatnie mecze dobrze zagrali. Wygrana z Genoą i remis z Milanem. Z Milanem dobry mecz zagrali, obiecująćy w każdym razie.
Ja nie ruszam akurat, ale może ktoś inny wyrazi swoje zdanie ;)

dx2 285K

dx2

Użytkownik
Juventus-Fiorentina 1 @1.75
Poniewaz kursy poszly w gore na Juventus o dziwo to biore. Juve notuje bardzo dobra serie i oczywiscie jest faworytem. Troche mnie zaskoczyl sklad Juventusu we wtorkowym meczu Ligi Mistrzow, gdyz myslalem ze Allegri da odpoczac kilku zawodnikom, ale te 5 dni to i tak przyzwoity czas na regeneracje. Fiorentina to klasowa druzyna, ale bianconeri nadrabiaja ostatnio straty ligowe i taki mecz z dobra druzyna moze jeszcze pomoc w mobilizacji i walce o 3 punkty. Dystans to fotela lidera powoli sie zmiejsza. Romie ostatnio oscieli prad i Rzymianie nie wygrali od 3 meczow. Napolo zanotowalo wpadke w Bolonii. A w takim bezposrednim meczu mozna zmiejszyc strate do Fiorentiny przeciez, wiec stawiam na panujacego mistrza Wloch.

Przewidywane składy:
Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Sandro - Mandzukic, Dybala
Fiorentina: Tatarusanu - Roncaglia, Rodriguez, Astori - Bernardeschi, Badelj, Vecino, Alonso - Valero, Ilicic - Kalinic

oulu 2

oulu

Użytkownik
Warto zagrać na Empoli waszym zdaniem?
Warto zwrocic uwage na ostatnie mecze Empoli u siebie oraz Carpi na wyjezdzie. Empoli ostatnie 5 meczy u siebie bez remisu, Carpi ostatnie 5 meczy wyjazdowych bez remisu, w dodatku obie druzyny malo strzelaja tj. Empoli u siebie malo strzela oraz Carpi na wyjezdzie. Osobiscie gram remis ???? Noi plusem jest wzwyżka formy Carpi w ostatnich meczach.
Pozdrawiam

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Witamy witamy, już u mnie plusujesz wiarą w Romę ;)
Też wierzę, ale patrząc na obecną dyspozycję Galliorossich cięzko o jakieś argumenty przemawiające za nimi, z tym że dość ładnie to opisałes i kto wie kto wie... Forza Roma! :cool:
Wg mnie to Roma nie ma co szukać na stadionie Napoli, chyba, że to będzie kolejny z tych sprzedanych meczy.. Błękitni u siebie są bardzo mocni, a do tego w bardzo dobrej formie. W meczu z Legią zagrali oszczędzając zawodników na dzisiaj i myślę, że to dobry ruch. Roma po trudnym meczu z BATE, który widziałem i naprawdę wg mnie to powinni przegrać ten mecz, a nie zremisować. BATE bardzo groźne, a w szczególności w drugiej połowie meczu, gdzie tak naprawdę to Szczęsny wybronił wynik remisowy.
Ogólnie rzecz biorąc to dzisiaj wygrywa Napoli i nie zdziwi mnie nawet gdyby było to różnicą minimum dwóch bramek, a kurs na to zdarzenie naprawdę zachęca.
Napoli HA -1,5 @2,66 Fortuna ⛔

Kolejny mecz, w którym wg mnie handicap powinien zostać pokryty to Milan - Verona. Dziwi mnie to, że jeszcze nikt tutaj o tym nie pisał. Mediolańczycy w naprawdę fajnej formie, ich gra zaczyna się podobać. Co prawda w tym meczu nie zobaczymy pewnie jeszcze Mario, ale są tacy zawodnicy jak Bonaventura, Luiz Adriano no i Bacca. Verona nie wygrała do tej pory ani jednego meczu w lidze - nawet na własnym obiekcie, myślę, że dzisiaj będzie podobnie, bo San Siro to dość ciężki teren, tym bardziej dla takiej drużyny. W tym meczu nie powinno być żadnej niespodzianki i podopieczni trenera Mihajlovicia powinni go wygrać i to minimum dwoma bramkami, a przynajmniej ja to tak widzę i stawiam. Kurs jak zwykle w Serie A wysoki, co mnie w takich okolicznościach bardzo cieszy.
Milan HA -1,5 @2,01 Fortuna ⛔

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Robson, chłopie obserwuję od kilku dobrych lat to forum i nadal czekam kiedy nauczysz się, że akurat Milan to najlepiej omijać szerokim łukiem ?! Ile jeszcze musisz kasy wtopić aby się tego nauczyć ?! Chyba, że grasz jak jedna z gwiazd tego forum na cole i chipsy. Szczyt hipokryzji, w środę wytykasz jednemu z forumowiczów, nie mające sensu analizy, stawianie na drużyny poprzez pryzmat nazwisk przytaczając przy tym właśnie Rossoneri a co tydzień raczysz Nas tutaj typem w ich stronę. Granie na Milan po kursie 1.3 to samobójstwo. Mimo wszystko powodzenia.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Roma po trudnym meczu z BATE, który widziałem i naprawdę wg mnie to powinni przegrać ten mecz, a nie zremisować. BATE bardzo groźne, a w szczególności w drugiej połowie meczu, gdzie tak naprawdę to Szczęsny wybronił wynik remisowy.
Owszem Roma nie zagrała jakoś zachwycająco w meczu z BATE, ale tez nie popadajmy w skrajności. BATE Miało dwie dobre sytuacje, Szczęsny wyjął jedna beznadziejną piłkę, ale zobaczmy ile to Roma miała sytuacji bo wydaje mi się, że wcale na to nie patrzycie. Dzeko i Salah w drugiej połowie mieli wyborne okazje na gola przeciez.

Sam mecz może wyglądac jak Fiorentina - Roma, też coś czuję długie posiadanie piłki Napoli, a pamiętamy jak Roma tam powstrzymywała wszystkie atraki i jakie kontry wyprwoadzała ;&gt;

Ogólnie też jestem zdania, że Napoli faworyt, wszystko za nimi przemawia, ale podyskutować można przecież ;) To jednak starcie dwóch wyrównanych zespołów na papierze, oba powinny walczyc o scudetto, oba są w czołówce, boisko wszystko zweryfikuje. Na Napoli nie gram tylko z tego względu, że kurs nie powala, a na handicapy bym się nie napalał bo jednak Roma to nie ogórki i grać potrafi. Dlatego Forza Roma! ;)

@Grac45 a Ty też uważasz, że Roma dziś wygra ? ????

Robson, chłopie obserwuję od kilku dobrych lat to forum i nadal czekam kiedy nauczysz się, że akurat Milan to najlepiej omijać szerokim łukiem ?! Ile jeszcze musisz kasy wtopić aby się tego nauczyć ?! Chyba, że grasz jak jedna z gwiazd tego forum na cole i chipsy. Szczyt hipokryzji, w środę wytykasz jednemu z forumowiczów, nie mające sensu analizy, stawianie na drużyny poprzez pryzmat nazwisk przytaczając przy tym właśnie Rossoneri a co tydzień raczysz Nas tutaj typem w ich stronę. Granie na Milan po kursie 1.3 to samobójstwo. Mimo wszystko powodzenia.
Nie gram co tydzień na Milan, w tym sezonie może trzy razy postawiłem na ich zwycięstwo. Dużo częściej grałem w ich meczach BTS (odsyłam do początkowych kolejek, m.in tutaj -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/5-kolejka-serie-a-22-24-wrzesnia-2015-a-125287.html#post5639177
i tutaj -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/9-kolejka-serie-a-24-25-pazdziernika-2015-a-126085.html#post5709627

Także bardziej polecam dział śledzic bo chyba nie wszystko dokładnie przeglądasz ;)
A to, że dziś gram Milan, to gram bo dobrze zagraliz Sampdorią, a Hellas słabiutkie i z kim mają wygrywać jak nie z takimi rywalami, patrząc obiektywnie na szanse to widzę wygraną Rossonerich i tylko w ten sposób rozpatruję mecze, oglądam i wyciągam wnioski, jak widzisz w moich analizach widać kto jak grał ostatnio, kto w formie itp itd. Na tym bazuję.
Ale dzięki za swoje uwagi.
Czekam na Twoje wpisy w dziale i analizy w najbliższym czasie.
Pozdrawiam ;)

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
@robson racja, Roma też miała swoje okazje, ale jak z BATE takich sytuacji nie wykorzystywali, to gdzie wykorzystają? Z Napoli? Wg mnie nie ma na to możliwości. Napoli o minimum klasę lepsze od Białorusinów, a z taką grą i skutecznością Roma po prostu nie może wygrać. Serie A jest zagmatwane, a przynajmniej dla mnie, tam wszystko się może zdarzyć. Zobaczymy jak to będzie akurat w tym meczu, ogólnie uważam, że gospodarze w tym meczu to spory faworyt i myślałem, że będzie trochę niższy nawet kurs na nich bez handicapa. Nadal podtrzymuję swoja propozycję handicapa w stronę gospodarzy meczu.

Zagrałem wbrew sobie na Milan i powoli zaczynam, żałować....
Haha, ja postawiłem na nich z handicapem, zobaczymy co będzie w 2. połowie meczu. Oby tylko lepiej..

martins20 74

martins20

Użytkownik
@robson racja, Roma też miała swoje okazje, ale jak z BATE takich sytuacji nie wykorzystywali, to gdzie wykorzystają? Z Napoli? Wg mnie nie ma na to możliwości. Napoli o minimum klasę lepsze od Białorusinów, a z taką grą i skutecznością Roma po prostu nie może wygrać. Serie A jest zagmatwane, a przynajmniej dla mnie, tam wszystko się może zdarzyć. Zobaczymy jak to będzie akurat w tym meczu, ogólnie uważam, że gospodarze w tym meczu to spory faworyt i myślałem, że będzie trochę niższy nawet kurs na nich bez handicapa. Nadal podtrzymuję swoja propozycję handicapa w stronę gospodarzy meczu.

Haha, ja postawiłem na nich z handicapem, zobaczymy co będzie w 2. połowie meczu. Oby tylko lepiej..
Po raz kolejny będzie wtopa, gol a później karny i w 10-ciu. Jak nie wchodzi to zawsze w podobnych okolicznościach

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
U mnie też wtopa na tym meczu. Mieli swoje przebłyski, ale jak widać na czerwoną latarnię Serie A to i tak za mało. Ciekaw jestem co byłoby gdyby grał &quot;Super Mario&quot;, pewnie nie wiele lepiej, chociaż przed kontuzją wyglądał w sumie piłkarsko dobrze.
Nie stawiałem Milanu Bóg wie ile, ale ten mecz uświadomił mnie w tym, że nadal nie warto, nawet kiedy grają przeciwko takiej słabej Veronie.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Wg mnie to Roma nie ma co szukać na stadionie Napoli, chyba, że to będzie kolejny z tych sprzedanych meczy
Wojttekkk, błagam...
-----------
To dziwne, czemu akurat w przypadku meczu Milan - Hellas nie graliście w drugą stronę. Tyle razy była mowa o tym &#39;efekcie nowej miotły&#39;. Chociaż Delneriego niezbyt lubię, bo tragicznie prowadził Juve, to widać, że Hellas nieźle poukładał. Już w poprzednim meczu u siebie z Empoli mogli wygrać, gdyby nie mecz życia Skorupskiego.
-----------
Juventus - Fiorentina

Mam wątpliwości, czy Juve ugra tutaj trzy punkty. Wygląda na to, że wszystko zaczyna współgrać, ale czasami mimo dominacji, tak jak w Sewilli, zdarzają się wpadki. Myślę, że Fiorentinie jednak uda się zdobyć choćby min. 1 gola. Kurs 1.60 /bet.safe/:plus: Z ustawienia Juve wynika, że kluczową postacią może być dzisiaj Barzagli, który będzie musiał zmieniać pozycje w zależności od posiadania piłki przez gospodarzy bądź Violę. Kartka dla niego 4.0 w /uni/, tak z 1/10j⛔;)

arturs123 11

arturs123

Użytkownik
Wszystko o meczu Napoli - Roma zostało w zasadzie napisane, ja też się podpisuje pod postami które przemawiają za gospodarzami. Wg mnie nie ma się co zastanawiać tylko grać grubo na Napoli. Roma pod formą, Napoli wręcz przeciwnie (nie licząc tej wpadki z Bologną).

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
JUVENTUS - FIORENTINA
W mojej opinii padnie tu kilka bramek, obie drużyny są w formie. Juventus potrafi w tym sezonie strzelić bramkę po zagraniu długiej piłki. Myślę, że 3 spokojnie strzelą a kurs na to zdarzenie w Bet365 jest sowity - 4,33 (godzinę temu było 4,50). Szykuje się niezwykle ciekawy mecz i myślę, że Fiołki poniosą w końcu porażkę.
Juve over 2,5 gola ---&gt; 4,33

Otrzymane punkty reputacji: +2
oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Lazio - Sampdoria:
1) Lazio Wygra (1.50)
2) Sampdoria powyżej 3.5 rożnych w meczu (2.20)

2 bardzo dobre opcje do zagrania, obie drużyny ostatnio grają słabo, a Lazio dziś zagra u siebie i na pewno jest faworytem tego spotkania. Rzymianie za tydzień zagrają z Interem więc to spotkanie muszą wygrać, a więc jeśli Lazio będzie prowadzić, to i jest szansa, że Sampdoria będzie chciała wyrównać i przez to nabije trochę kornerów, więc ja to gram i wam powodzenia życzę. Polecam te 2 opcje.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
LAZIO (4-3-1-2) – Marchetti; Konko, Hoedt, Gentiletti, Radu; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Djordjevic; Klose.
SAMPDORIA (4-3-3) – Viviano; De Silvestri, Moisander, Zukanovic, Regini; Barreto, Fernando, Soriano; Carbonero, Cassano, Christodoulopoulos

Nie ma Edera w Sampdorii, jedyny który cokolwiek tam gra jeszcze.
Sampdoria ostatnio kompromitacja w meczu z Sassuolo, wychodzi przełamanie się Lazio i ich wygrana. Chyba warto grać na Lazio, bo Cassano to cień zawodnika, a Muriela też w składzie nie ma nawet.

Sampa powinna dostać oklep...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom