>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16 kolejka Primera Division

Status
Zamknięty.
chery 0

chery

Użytkownik
Punal to o ile sie nie myle kapitan Osasuny przynajmniej pare sezonow temu był nie wiem jak jest obecnie.Oprócz Punala to nie az tak mocne oslabienia no jeszcze Juanfrana szkoda bo to taki dobry pomocnik w Osasunie.
Szczerze mówiac po cichu licze w tym meczu na Portillo niestety Real tych swoich wychowankow nie szanuje przykładem jest własnie Portillo.Móglby to byc w przyszłosci nastepca Raula w hiszpanskiej piłce lecz troche go zmarnowali.Licze że Portillo przypomni sie jeszcze Realowi i strzeli cos.

nowak 0

nowak

Użytkownik
✅ Real Madryt - Osasuna Pampeluna ✅

Real Madryt w niedziele o godzinie 21:00 podejmowac bedzie na Santiago Bernabeu Osasune Pampelune. Pojedynek zapowiada sie jednostronnie. Przewaga Realu nad drugim zespołem w tabeli wynosi 4 pkt. Jesli Real wygra to spotkanie umocni sie na pozycjii lidera a trzy punkty w tym spotkaniu są bardzo potrzebne poniewaz za tydzien Królewcy grają na wyjezdzie z Barceloną i nie jest powiedziane ze przywiozą z tamtąd jakies punkty. Real w tym sezonie na własnym stadionie gra rewelacyjnie na 7 spotkań wygrali.... 7 !! Strzelili az 19 bramek a stracili tylko 7. W spotkaniu z Osasuną nie zagra Arjen Robben, który ma problemy zdrowotne, natomiast w pełni sił jest inny Holender Wesley Sneijder który na pewno bedzie bardzo przydatny. Real jest w duzej formie co pokazują ostatnie wyniki - wygrane w lidze z Racingiem Santander i Athletikiem Bilbao i Lidze Mistrzów z Lazio Rzym. Przejdzmy teraz do piłkarzy Osasuny. Osasuna w tym sezonie spisuje się bardzo i musi sie martic sie o utrzymanie. Na wyjazdach Osasuna gra średnio - na 7 meczy wygrali 2 razy, 1 raz remisowali i 4 razy ponosili porazki. Trzeba jednak podkreslic ze dwa zwyciestwa które odniosła Osasuna na wyjezdzie były z bardzo słabymi zespołami ( La Coruna 1:2 i Betis 0:3). Na wyjazdach pilkarze Osasuny strzelili 6 bramek a stracili 8. Dodatkowo w druzynie Osasuny nie zagrają: Pandiani , Izquierdo , Juanfran.
Myśle ze Real wygra to spotkanie pewnie. Wydaje sie ze Królewcy wygrają różnicą dwóch bramek dlatego moim typem na to spotkanie jest Handi -1 na Real.

Składy:
Madryt: Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Torres, Baptista, Diarra, Sneijder, Robinho, Raul, Van Nistelrooy

Osasuna: Ricardo, Cruchaga, Miguel Flano, Corrales, Javi Garcia, Azpilicueta, Punal, Plasil, Hector Font, Vela, Portillo

Mój typ: Real -1 / Real
Kurs: 1,75 / 1,30
✅ Pewność typu: 7,5/10 ; 9,5/10 ✅

No i fajnie oby dwa typy weszły. ????

C 0

czopsi

Użytkownik
Barca dziś pewnie pokonała Valencię... dosłownie przed chwilą skonczyli mecz ;) tak wiec wydaje mi się, że i Real powinien wygrać swoje spotkanie tak aby w komfortowej sytuacji przystępować do Gran Derby Europa ;)

Swoją drogą kontuzji nabawił się Messi.. wstepne diagnozy mówią o miesięcznej przerwie ! Ale... jak to będzie okaze się w tygodniu ;)

Mimo wszystko mam nadzieje, ze czysta 1 w derbach Europy wejdzie

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Real gra na własnym boisku świetnie wygrywając wszystkie z siedmiu spotkań! Jeśli chcą ulepszyć swoją pozycję nad Barceloną to po prostu muszą ten mecz wygrać. Osasuna w ostatnich meczach nie prezentuje nic specjalnego ! Remis z Valencia, Sevillą czy tez wygrana z Mallorcą nic nie udowadnia iż to Osasuna miał by wywieźć chociażby jeden punkt.
to były mecze porostu w których Faworyci(Valencia , Sevilla) nie mieli swoich pełnych składów a Valencia powoli schodzi na dno i będą przegrywali każdy mecz jeśli sie nie wezmą. W drużynie Realu nie zagra jedynie Arjen Robben do którego absencji zdążyliśmy się już przyzwyczaić, Zagra za to jego reprezentacyjny kolega Wesley Snejider. Wszystkie atuty są po stronie Gospodarzy więc nie wyobrażam sobie tutaj innego wyniku niż czysta 1.

Mój typ: 1
Kurs: 2,30
Bukmacher: Unibet
Stawka: 6,5/10
-------------------------------------------------------------------------------

Jacques - jeśli twoje Informacje są prawdziwe co do meczu illareal to naprawdę warto zagrać czysto 2 ! i chyba się skusze zagrać taki Singielek za małą stawkę ;) Getafe jest bardziej pod męczone tym bardziej, iż grali ostatnio w pucharze i z tego co wiem to nie grali nam rezerwami, mecz ten wygrali i pewnie niektórzy piłkarze są nie w pełni sił :)

pozdro...!

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Real Madrid - CA Osasuna (0:1) (Handicap)
Co myślicie o tym ?
ja nawet o graniu takiego typu nie myślę
jeszcze wczoraj się zastanawiałem nad typem X2 lecz dzisiaj poczytałem o tym meczu i zmieniłem zdanie.
Granie na Real jest pewnym typem w 93% lecz z Handicapem to jakieś 60% wg mnie.
oczywiście możesz dać tutaj handicap lecz zależy to od kuponu jaki puszczasz.
Jeśli jest to kupon taki dość ryzykowny to oczywiście możesz dać handi - ja przynajmniej tak bym zrobił.
Osobiście dzisiaj puściłem kupon z pewniejszymi typami za 10 zł w buku naziemnym i ten kupon zawiera Real M. - Osasuna 1

sam decyduj - jeśli lubisz ryzyko stawiaj handi, jeśli nie lubisz to nie stawiaj.

pozdro...!

I 6

insaner

Użytkownik
A co myślicie o :
Recreativo - Atletico x2
Statsy Re u siebie takie same jak Atletico na wyjeździe ale ostatnio 2x z rzędu atletico wtopiło na wyjeździe z Re. Nie wiem za dużo o składach. Jak to widzicie?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Atletico jest troche osłabione zabraknie m.in. Motty , Maniche. Ale i tak trio Forlan ,Aguero, Maxi Rodriguez jest zdrowe i powinno sie zatroszczyc o jakąś bramke. albo i dwie. :)

H 8

hellboy

Użytkownik
Atletico jest troche osłabione zabraknie m.in. Motty , Maniche. Ale i tak trio Forlan ,Aguero, Maxi Rodriguez jest zdrowe i powinno sie zatroszczyc o jakąś bramke. albo i dwie. :)
Zdaje się że wystąpi tylko duet, bo w ostatnim ligowym meczu aguero dostał czerwoną kartkę więc pauzuje dzisiaj.

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
VS

Real Madrid vs. CA Osasuna Pamplona
Typ: Ruud van Nistelrooy strzeli gola
Kurs: 2.17
Bukmacher: BWin
Dziś o 21:00 na Santiago Bernabeu królewscy podejmować będą Osasunę. Mnie jako kibicowi Barcy ciężko pisać o największym rywalu w pozytywach :grin:. Lider Primera Division nie dał wywieźć nikomu nawet 1 punktu! Zresztą tak samo jak wielka Barca :jezora54:. Postanowiłem postawić w tym meczu na gola RvN gdyż przemawia za tym historia spotkań Realu z Osasuną. Rok temu Ruud strzeli Osasunie i to na wyjeździe aż 4 gole! Mimo iż ostatnio to Raul więcej strzela to holenderski napastnik ma wspaniałe upamiętnienie 50 występu w hiszpańskiej lidze. W ataku prawdopodobnie zagra Raul z RvN ale strzeli tylko ten drugi bo wynik meczu będzie 1:2 dla gości.
VISCA EL BARCA!!!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ja naprawde sadze ze Real wygra dzis spokojnie swoj mecz , bo chyba nie chce zblizyc sie d oBarcelony przegrywajc , mysle ze wygraja aby pokazac swoja sile przed mecze mz Barcelona ktory juz za tydzien uaaa....... ;]Czytalem o kilku powaznyc habsencjach w druzynie Osasuny wiec moim zdaniem po tym co prezentuje Real mozna liczyc na pewne zwcyiestwo tak jak wczoraj Barcelona .. handicap -1 to moim zdaniem swietna typ i samemu go zagram , trakze sobie mysle ze Real bedzie chcial wygrac bo obawia sei troche Barcelony z ktoora moze przergrac na Nou Camp wiec jezeli dzis wygra to za tydizen moze przegrac a i tak bedzie liderem .
Moj typ : Real Madryt -1

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
VS

Real Madrid vs. CA Osasuna Pamplona
Typ: Ruud van Nistelrooy strzeli gola
Kurs: 2.17
Bukmacher: BWin
Dziś o 21:00 na Santiago Bernabeu królewscy podejmować będą Osasunę. Mnie jako kibicowi Barcy ciężko pisać o największym rywalu w pozytywach :grin:. Lider Primera Division nie dał wywieźć nikomu nawet 1 punktu! Zresztą tak samo jak wielka Barca :jezora54:. Postanowiłem postawić w tym meczu na gola RvN gdyż przemawia za tym historia spotkań Realu z Osasuną. Rok temu Ruud strzeli Osasunie i to na wyjeździe aż 4 gole! Mimo iż ostatnio to Raul więcej strzela to holenderski napastnik ma wspaniałe upamiętnienie 50 występu w hiszpańskiej lidze. W ataku prawdopodobnie zagra Raul z RvN ale strzeli tylko ten drugi bo wynik meczu będzie 1:2 dla gości.
VISCA EL BARCA!!!
16 minuta Ruuuud Goool ✅✅✅ :-D

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ja naprawde sadze ze Real wygra dzis spokojnie swoj mecz , bo chyba nie chce zblizyc sie d oBarcelony przegrywajc , mysle ze wygraja aby pokazac swoja sile przed mecze mz Barcelona ktory juz za tydzien uaaa....... ;]Czytalem o kilku powaznyc habsencjach w druzynie Osasuny wiec moim zdaniem po tym co prezentuje Real mozna liczyc na pewne zwcyiestwo tak jak wczoraj Barcelona .. handicap -1 to moim zdaniem swietna typ i samemu go zagram , trakze sobie mysle ze Real bedzie chcial wygrac bo obawia sei troche Barcelony z ktoora moze przergrac na Nou Camp wiec jezeli dzis wygra to za tydizen moze przegrac a i tak bedzie liderem .
Moj typ : Real Madryt -1✅
Momentami bylo ciezko i Real gral na pograniczu faulu , ale wymeczyli te 2-0 choc moglo by byc rownie dobrze 4-0 jak i 2-2 , ale ciesze sei ze wygrali i po ,meczu z Barcelona nawet jak przegraja beda liderem PD.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom