Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Dla liverpoolu nie ma w tym momencie podziału na wazniejsze -Liga Mistrzow czy Premier League, powiem wiecej większe cisnienie jest na zdobycie mistrzostwa Anglii. Warto dodać, ze Liverpool w tym sezonie zanotował najlepszy start w Premier League w historii klubu, a mimo to wciaz są na 2 miejscu. Dla nich teraz kazdy mecz ligowy jest na wage złota przy tak punktującym City, wiec kwestia priorytetu i podziału gdzie gramy na 100% tutaj czy z Napoli za 3dni nie istnieje . W kazdym badz razie powodzenia, piszę tylko dla wyjasnienia 'priorytetu'.Bournemouth lub remis @ 2,48 unibetW moich oczach jest to bet kolejki, oczywiście nic pewnego, ale w +1.5 już bym wszedł mocniej a kursy oscylują ~ 1,5. Przede wszystkim Liverpool w ostatnich dwóch spotkaniach mimo kompletu punktów, zasłużonych czy nie, tutaj nie ma co rozgrzebywać, wyglądał po prostu słabo. Klopp tutaj na pewno nie wystawi pierwszego składu, jestem co do tego pewien, już w spotkaniu z Burnley nie grali wszyscy a jutro jeszcze więcej zawodników będzie odpoczywało. Najważniejszym spotkaniem bez jakiejkolwiek dyskusji jest mecz z Napoli. To tam pójdą wszystkie siły i na pewno z tyłu głowy zawodnicy jaki i sam Jurgen już mają tamto spotkanie decydujące o awansie do fazy pucharowej. Jeśli chodzi o gospodarzy, wykonali zadanie z Hude bo komplet punktów w tym spotkaniu dla nich to obowiązek, ponieważ z takimi ekipami po prostu trzeba punktować za trzy. Z City mimo porażki zagrali na prawdę dobre spotkanie i Ederson mógł więcej razy piłkę wyciągać z siatki. U siebie w tym sezonie dwie porażki i obie minimalne i po obu spotkaniach mogą żałować, że choć punktu nie urwali, oczywiście chodzi o spotkania z Arsenalem i "dziadami". Grają na prawdę fajną piłkę i kompletnie nie zdziwi mnie tutaj nawet ich zwycięstwo. Trzeba korzystać bo dla The Reds priorytetem jest na pewno spotkanie z Włochami.
Dla ludzi.zwiazanych.z LFC priorytetem jest ANGLIA. Wszyscy wiemy ile to.juz lat mineło od.ostatniego mistrzostwa. LM to raczej rozgrywki przy okazji. To sie wygrac udało 13lat temu. Dla kazdego kibica LFC policzkiem było to.gdy Ferguson odszedł majac na koncie wiecej majstrow niz Liverpool.Zaloze sie, ze.90proc kibicow z anfield wybrałoby mistrza anglli.nad.Lm obecnie. Nie wierze,ze Klopp nie czuje tego i,ze nagle odpusci mecz i da odjechac City juz na wiecej niz 1mecz. LM to loteria, mozesz awansowac ale wystarczy chwila slabosci na wiosne i Cie nie ma. Lvpool juz predko lepszej okazji jak ostatnio nie dostanie wiec powinni tam isc po rozum do glowy i uznac LM jako uda sie ok nie uda sie trudno.Ja się nie zgodzę bo jeśli miał by do wyboru zwycięstwo w PL lub z Napoli to na pewno wybrał by spotkanie z Włochami. Moim zdaniem doskonale wiedzdzą, które spotkanie jest ważniejsze, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Po to tutaj jesteśmy aby dzielić się opiniami. Pozdrawiam
Nie analizowałem kartek, brak czasu... Jeśli masz wątpliwości to obejrzyj pierwszy kwadrans i zdecyduj, startujemy za pół godzinki ???? LFC ofensywnie! Nareszcie Keita w pierwszej jedenastce, więc pociągnie środek pola do przodu, to mnie się podoba i pcha w tego waszego overka, ale pierw obejrzę początek meczu ????Siemka, kiks-lfc co sądzisz o over 1.5 ŻK Wisienek?
Kurs @2.0, sędziuje L. Mason... Może ktoś inny ma jakieś swoje zdanie?
Cardiff-Southampton to mecz zagadka, glownie dlatego, ze Swietych po raz pierwszy poprowadzi nowy trener czyli Ralph Hassenhuttl i tak naprawde nie wiadomo czego dokladnie sie po nich spodziewac. Z drugiej strony Cardiff, ktore ostatnio gra coraz lepiej i wyglada na to, ze wcale nie musza jednak spasc w tym sezonie. Jesli juz cos grac w tym meczu to raczej 1X po @1,5 -wydaje sie dobre do jakiegos dubla.Witam ponownie ???? Trzeba upichcić dobry obiad w 2.5h, bo tyle zostało do meczu otwierającego 16 kolejkę, ale nie mogłem się skupić na swoich kubkach smakowych, bo rozkminiałem od 2 dni mecz Cardiff - Southampton... Dużo brytoli stawia na zwycięstwo gospodarzy, gdzie ja widzę to trochę inaczej. Chciałem uderzyć w kornery, ale kursy słabiutkie więc poczekam z tym na live. Do rzeczy...
Walijczycy zaczęli zdobywać punkty na własnym podwórku, a Święci kontynuują passę porażek i remisów. Tak to wygląda w statystykach, ale na boisku sytuacja wygląda ciekawiej. Southampton gra ostatnio odważnie! W drużynie widać pęd na gole, a nie obrona i kontrataki, jak to zwykle bywało. Styl zachowali podobny, tj. dużo dośrodkowań i strzałów z dystansu, dlatego będę szukać kornerów na live, bo Cardiff także dużo ich nabija - typowy styl angielskiego beniaminka. Goście dzisiejszego spotkania w dwóch ostatnich meczach podejmowali Man Utd i Tottenham i należało im się więcej niż 1 pkt z tych spotkań, ja byłem pod wrażeniem gry Southampton. Biorąc pod uwagę ostatni obrazek Świętych oraz opinię brytoli, stawiam na swoją pierwszą myśl co do tego meczu:
BTTS @1.84.
1/10 włożę w gola pana, który jest cichym liderem środka pola Southampton i lubi odpalić petardę z dystansu:
Hojbjerg gol @10.
Powodzenia!
Ja zawsze sprawdzam tutaj:Poleci ktoś dobrą stronkę z statystykami na kartki?
Och, w tym przypadku kwadrans pozamiatał typ ????Nie analizowałem kartek, brak czasu... Jeśli masz wątpliwości to obejrzyj pierwszy kwadrans i zdecyduj, startujemy za pół godzinki ???? LFC ofensywnie! Nareszcie Keita w pierwszej jedenastce, więc pociągnie środek pola do przodu, to mnie się podoba i pcha w tego waszego overka, ale pierw obejrzę początek meczu ????
Z tego co kojarzę to Wisienki sporo kartek ostatnio łapali... Trzeba mieć na uwadze Twój typ ????