Liverpool - Brighton
Jednym słowem, bo sił brak, Liverpool wiadomo co się dzieje, pytanie, czy nie skończy się odejściem Salaha, a okienko za nie długo, ale to 0:1 z mało zaangażowanym Interem może doda im cos morale, do tego Liverpool ma swoją przyśpiewkę "You will never walk alone", tam nie będzie buczenia jak w Londynie, także jest szansa, żeby pójść za ciosem, ale pech chciał, że przyjeżdżają Mewy, które są zawsze groźne, na wyjeździe trochę tracą, ale nie postawią tu autobusu, bo po prostu, może nie tyle co nie potrafią, co to nie ich styl, tu będzie wymiana ciosów, bramkowych i cornerowych, także nie przedłużając:
każdy over 2.5 rr + over 8.5 rr + over 1.5 @1.98
fortuna - to zakład główny
over 2.5 + over 8.5 rr @2.10
fortuna
over 2.5 + bts + over 10.5 rr @3.67 sts
//EDIT:
oglądałem tylko chwilę, ale strasznie się zawiodłem na Brighton, żeby nie powiedzieć, że c*** grali, a Liverpool po prostu za szybko strzelił, oby niedziela była lepsza
=====
1) Sunderland - Newcastle
over 2.5 + over 7.5 rr @2.30 fortuna - piękne derby się zapowiadają
2) Brentford - Leeds
każdy over 2.5 rr + over 8.5 rr + over 1.5 @2.25
fortuna - a ten meczyk chyba jeszcze lepiej
3) Nottingham - Totki
over 1.5 + over 8.5 rr @1.70
fortuna
Bez analiz itp, tak sobie zagrałem dzisiaj, a jutro postaram się napisać parę słów dlaczego tak i dodać alternatywne linie, ale na szybko:
1) Newcastle dużo traci w grze na wyjazdach, bardzo dużo i dla typu dobrze, będzie bardziej wyrównane, może Sroki zmęczone Europą, ale Koty nie, zajadą ich kondycyjnie, to i Newcastle będzie musiało odpowiedzieć, no i mają Gordona i Woltemade (nowy Drogba rośnie)
2) Brentford u siebie gra po prostu petardę, nie podam z głowy wyników teraz, ale chodzi o samą intensywność, Leeds miało strasznie ciężki kalendarz, same topki, a na prawdę źle w tych meczach nie wyglądali, bronić nie potrafią zbytnio to muszą się otworzyć, no kurczę rosół podgrzać/drinka zrobić co kto lubi i oglądać, bo to będzie piękny mecz, na rożne każdego zespołu taką niską linie daję tylko dlatego, ze Leeds wyjazd, ale można próbować wyżej, bo to raczej Pszczoły strzelą pierwsze, a o ich rożne się nie martwię, bo u siebie z takim rywalem to minimum 5 zrobią, a bramki ? no cóż, buków chyba pogięło z takim kursem
over 2.5 + over 8.5 rr @2.63
fortuna
każdy over 2.5 + over 8.5 rr + over 1.5 @2.25
fortuna
over 2.5 @1.88 sts
3) Totkom ostatnio odje*** jeśli chodzi o rożne, nie pamiętam drużyny z ostatnich lat, która coś takiego kręciła na przestrzeni kilku meczy, dobrze, że wyjazd, brzydko mówiąc niech się w pupki pocałują ci co buczeli w domu, Nottingham bramkowo raczej overowe, z rożnymi przyznam bez bicia, nie wiem, bo mało ich oglądałem, ale jeśli chodzi o rr to liczę głównie na totki, nie to, że sami nabiją 100, tylko oni średnio "bronią" te rożne, powinno być kolorowo, przyłożyłbym tu over 2.5 jeszcze, ale kurczę coś z tyłu głowy podpowiada 1:1, także taki over + więcej rogów, ale względnie bezpiecznie z uwagi na Nottingham
over 8.5 rr + over 1.5 @1.70
fortuna
Z fartem
//ps. a no i z holandii ten Ajax over 1.5 albo over 2.5 + over 8.5 rożnych w meczu, bo tam też będzie święta wojna, 14:30 w niedzielę, idealnie pod schabowego
Z pozostałych angielskich na sucho:
Chelsea - everton - 1x, ale zdecydowanie no bet, w staty też lepiej omijać
(2:0)
Burnely - Fulham - aż kusi zagać Fulham over 1.5, jeszcze się pomyśli, ale raczej coś w ich stronę
(2:3)
Arsenal - Wolves - "i po co był Wilkom ten mecz pucharowy z Chelsea.." tu jest tylko pytanie, czy 3:0, czy wyżej
(2:0 i to fartem w końcówce)
CP - City - bardzo ciekawy mecz, ale niesamowicie trudny do przewidzenia, 1:1 bez rożnych, ale takich rzeczy się nie gra
Młoty - Matty Cash - jakis over1.5 + ok. 7-8+ rożnych z minimum po 3 u każdego i ogólnie cos mi tu strasznie śmierdzi 1:1, Młoty w końcu muszą odżyć, a u siebie "blowing bubbles", mocny rywal, no może być piekiełko
Manu - Wisienki - over 1.5 + over 8.5 rr + wisienki over 2.5 rr - ale United to jest ostatnia drużyna na którą bym złotówki przeznaczył, tzn mecze z ich udziałem, nie sama drużyna, bo "odpukać" (chociaż nie lubię) to United powoli odżywa, na pewno nie ten sezon, może nie kolejny, ale rok, dwa i myślę, że będą blisko sytuacji w której teraz jest Chelsea, bo to bardzo zbliżone historie
//EDIT: A jeszcze jedno, wybaczcie, że nie zawsze podaje cyferki typu kto ile jaka średnia i rozmiar penisa albo info, że mecz rozegrany "Jutro w niedzielę czternastego grudnia tego bieżącego roku anno domini 2025..." kurde, w ciul znaków o info, które każdy sobie może przecież sprawdzić.. a często z głowy pisze i po prostu nie pamiętam, czy ktoś miał 6 rożnych czy 8, a sprawdzać wszystko pisząc to kurde czasu x2, no i powodzenia all