>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16. kolejka LOTTO Ekstraklasy (18.11-20.11.2016)

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Korona przełamała się na wyjeździe na piekielnie trudnym terenie czemu i nie u siebie?
No super, Nieciecza piekielnie trudnym terenem ????
Termalica zagrała wtedy najgorszy mecz w sezonie i do tego głupia czerwona kartka ustawiła mecz - ja nic szczególnego w grze Kielczan nie widziałem, może zmiana trenera trochę pomogła, ale bez przesady, do tego dochodzą duże braki w obronie. Zagłębie ma lepiej poukładany skład, z dużym potencjałem w ofensywie i bardzo dobrym trenerem. Over jak najbardziej do pobrania po takich kursach.

G 370

golkiper

Użytkownik
Tarki popieram. Korona to zespół do spadku bez dwóch zdań, Zagłębie ich zjada pod każdym względem, mają szeroką ławkę, poukładany zespół, stałe fragmenty. Są ograni, doświadczeni. Korona to zespół parodystów i klub który jest organizacyjnie na poziomie Stali Mielec sprzed 20 laty (nikogo nie urażając). Wiadomo, że to polska liga i tu na ambicji można wszystko, jednak ja pamiętam mecz z z lipca, w bardzo podobnych składach i Korona ma szczęście że tam się nie skończyło z 7-0... Zagłebie dziś to bierze, tak uważam, jednak ja pobieram over 5,5 roznego Zagłebia po 1,90 w Totku. Na wypadek gdyby męczyli bułę, lub nawet miał być remis to 6 rożnych nabiją przy takich ananasach w obronie jak Wierchowcow czy Rymaniak ????

paweltkwm 55

paweltkwm

Użytkownik
Korona Kielce - Zagłębie Lubin (Korona Kielce wygra mecz AH -1) @6.6 bet365

Korona pokazała, że potrafi strzelać bramki czołowym Polskim klubom, 3 ostatnie porażki na własnym obiekcie przeciwko takim klubom jak Jaga, Legia czy Śląsk nie są powodem do wstydu. Myślę, że zmiana trenera wpłynie na zespół a w szczególności na defensywne która jest FATALNA i 3 pkt zostaną w Kielcach. Obstawiam 3:0.:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +7
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Korona - Zagłębie
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.14
buk: unibet
Wynik: 2:1 ✅

W tej kolejce padło już naprawdę dużo bramek i po raz kolejny spróbuję pójść w tym kierunku. Korona w ostatniej kolejce jako pierwsza drużyna w tym sezonie pokonała na wyjeździe Termalicę 3:1. Jednak drużyna gospodarzy to najgorsza ekipa pod względem defensywnym. Pomimo tak dużej straty goli w ostatnich spotkaniach, to Korona potrafi również strzelać. W ostatnich spotkaniach u siebie, Korona przynajmniej raz w każdym spotkaniu strzelała rywalowi bramkę co jest dobrym prognostykiem przed dzisiejszym mecze. Goście natomiast to drużyna z górnej półki tabeli. Jednak na wyjazdach nie dość, że dużo strzelają to jeszcze tracą przynajmniej jedną bramkę. Dziś spodziewam się otwartego meczu. Obie ekipy mają osobne cele, a to tylko powinno zwiastować nam dobry mecz.
kolejka 7/7

kubaks 12

kubaks

Użytkownik
Myślę że dzisiaj Korona nie podoła Zagłębiu. Zagłębie wydaje się mieć lepiej poukładany zespół, i szerszą ławkę. Kielczanie to pewny kandydat do spadku, sam mam taką nadzieję bo odstają poziomem od reszty i od paru sezonów się slizgaja. Pobieram handi korona 1:0 na Zagłębie, po kursie ~4

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Korona Kielce - Zagłębie Lubin
Typ: obie strzelą ✅
Kurs: 1,96
Bukmacher: Unibet
Typ: powyżej 2,5 ✅
Kurs: 2,18
Bukmacher: OddsRing
Póki co ta kolejka wchodzi pięknie, 3 na 3 typki, dzisiaj zaproponuję kolejne 2 typy. Koledzy wyżej już opisali to spotkanie bardzo dobrze i właśnie duża większość jest typów na powyżej 3 bramki i ja się pod tym podpisuję.
Zacznę od gości czyli drużyny Zagłębie Lubin, na wyjazdach grają bardzo dobrze, są 3 drużyną w lidze pod względem meczy na wyjeździe a ich ostatnie spotkania w roli gości to - 1:2 ze Śląskiem Wrocław, 2:1 z Jagiellonią Białystok, 2:1 z Ruchem Chorzów, 3:2 z Legią Warszawa, 1:1 z Arką Gdynia czyli 5 meczy i 5 bts oraz 4 powyżej 2,5 gola.
Jeśli chodzi o ekipę gospodarzy czyli Koronę Kielce to u siebie grają słabo, 10 pozycję zajmują pod względem meczy u siebie z 3 zwycięstwami 1 remis i 3 porażki. Ostatnie 3 mecze to 3 porażki - 2:4 z Legią Warszawa, 1:2 ze Śląskiem Wrocław, 1:2 z Jagiellonią Białystok.
Dla oby dwóch zespołów jest to bardzo ważny mecz, dla gospodarzy chęć ucieczki ze strefy spadkowej i zbliżenie się do pierwszej 8-ki na 1 punkt a dla gości utrzymanie się w strefie medalowej i zbliżenie się na 6 punktów do lidera a więc granie na remis nie ma mowy, każda drużyna będzie atakować i dążyć do zdobycia bramki. Liczę na spotkanie z dużą ilością bramek.
Powodzenia.
Już po 56 minucie oba typy na ✅ a więc ta kolejka 5 typów 5 na ✅ ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom