Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
i podawania swoich typów z analizami
Dodajmy, że ekipa gości przyjeżdża dzisiaj trochę osłabiona. Nie zagrają: Santos Rosadilla (8 występów), Tarin Higon ( 9 występów), Rolan Silva (6 występów), Munoz (2 występy), Perez Ruben (15 występów), Nyom (7 występów), Garcia Del Pozo (4 występy)zaczynamy 16 kolejkę La Liga pierwszym meczem Celta Vigo - Leganes. Gospodarze zajmują 11 miejsce z dorobkiem 20 pkt, natomiast goście z 17, co na pewno nie jest imponującym wynikiem, zarówno jednych jak i drugich.Obie drużyny graja dość nie równo, chociaż ostatnia forma napawa optymizmem, że będzie to wyrównany mecz....Celta zdobywa dość dużo bramek i u siebie jest mocna, natomiast Leganes wygrało na wyjezdzie z Vallecano i Vallecano. Ciezko w tym meczu znaleźć faworyta, jednak dla pewne jest, ze obie drużyny strzela bramkę, w STS kurs jest 2...mysle ze godny polecenia...dla odważnych 1/obie strzela kurs 4.
Mam nadzieje,ze komuś tym pomogę....jeśli tak zostaw łapkę!
dodam jeszcze coś takiego z Betfair:patrze i nie wierze, czy to jakis blad w matrixie?
Celta +1,5 bramki - kurs 2,1.
Tylko Barcelona strzelila do tej pory wiecej goli w LL (41), Celta ma 28. Galicyjczycy to ekipa ewidentnie overowa i u siebie potrafia srzelac. Leganes to zespol dolnych rejonow tabeli a jak juz zostalo wspomniane, beda dzis oslabieni. taki kurs na dwa gole Celty to jak zloto.
Zagrozeni Sarabia, Banega, Mercado, Carrico. Dobry becik trzeba skorzystac ????Same konkrety szybko u zwięźle :Sevilla-Girona niedz. g. 12:00
Typ:Sevilla over 1,5kartek @1.80 Bet365
1.Sevilla w LL 12/15 typ na plus
2.Girona na wyjeździe sprawiała 100%gospodarzom, że zarobili ponad 1 kartke
3.W Sevilli jest kilku zawodników z 4 kartkami na koncie.. Z tych ważniejszych Sarabia albo Banega coś pokombinują żeby się oczyścić na mecz z Atleti. Można ich grać indywidualnie jak chcecie..
4.Gospodarze średnia 2,73/mecz,grubo ponad linia, zajmują 5.pozycje co do kartek w lidze i UWAGA 4. w ilości popełnianych fauli.
5.żeby nie było zbyt kolorowo to... sędzia : Guillermo Cuadra Fernández ze średnią 3,4 w lidze, ale co tam, i tak by się zmieścił w statach.
Stawka większa niż zwykle 5/10
Pozdro
PS... A co z Ramosem, @3,2 na jego kartkę w derbach Madrytu gdzie koleś już chyba z 10 meczy nie zrobił żadnej he he na przełamanie 1/10 willhill
Chciałbym zobaczyć tak samo szalony mecz jak w poprzednim sezonie, gdzie Levante pokonało Barcelonę 5:4. Przy formie obie drużyn jest to bardzo możliwe, choć trener Barcelony na konferencji powtarza, że wyciągnął wnioski i nie zamiaru popełnić tego samego błędu co rok temu. Levante zapowiada tutaj walkę o ligowe punkty, ostatnio zremisowali 4:4 z Eibar i jeśli dziś pójdą na wymianę ciosów to zobaczymy grad goli. Co do Roberto to nie został on powołany podobnie jak Malcom, Umtiti czy Samper. Do kadry Levante powraca Sergio Postigo.Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania
Godzina: 20:45
Spotkanie: Levante-Barcelona
Typ: Przedział bramek 4-5
Kurs: 2.70
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Na dziś postanowiłem wybrać spotkanie z hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Levante na swoim stadionie podejmowała będzie drużynę obecnego lidera z Barcelony. Gospodarze oczywiście nie są w tym spotkaniu stawiani w roli faworyta do zdobycia kompletu punktów. Barcelona jest obecnie w niezłej dyspozycji i remis w lidze mistrzów z Tottenhamem moim zdaniem nie był wcale wypadkiem przy pracy. Barcelona jak wspomniałem wczesniej jest liderem klasyfikacji, ale ma niewiele punktów przewagi nad realem oraz atletico, tak w ogóle to już dawno nie widziałem tak słabej ligi hiszpańskiej gdzie liderzy tracą mnóstwo punktów w spotkaniach ze znacznie słabszymi od siebie rywalami Barcelona ma już 2 porażki, Atletico tylko 1 ale 7 remis a Real 5 porażek, straty punktowe sa niewielkie i dlatego Barcelona w tym meczu po prostu wygrać musi, może jednocześnie wziąc rewanż z poprzedniego sezonu gdzie niespodziewanie poniosła porażkę , ale najgorsze jest to że straciła tam aż 5 bramek. Gospodarze w tym sezonie walczą o utrzymanie ale obecnie znajdują się na 7 pozycji zaraz za europejskimi pucharami co na pewno jest niespodzianką. Nie przegrali 4 kolejnych spotkań a w lidze na 5 poprzednich meczy wygrali 4 więc jest to dobry prognostyk żeby chociażby postraszyć po raz kolejny ekipe Blaugrany. W Levante nie zagra Sadiku oraz Samuel, natomiast niepewny jest występ Doukore i Lopeza. Natomiast w ekipie gości nie zobaczymy Umtitiego i Rafinhy, a nie wiadomo czy zagrają Roberto oraz Samper. Mój typ to wynik 1:3 po 90 minutach.
Może właśnie ogólnie teraz la liga jest silniejsza. Czy Barca jest słabsza niż w poprzednim sezonie? Na pewno nie bo Dembele już wnosi sporo i pojawiają sie nowe nadzieje typu Arthur. Na pewno silniejsza paka niż ostatnio. Real jest słabszy ok. Atletico? Ten sam równy poziom co w poprzednich latach. Także czolowka to ciagle podobna siła i być może ekipy że srodka tabeli podniosły swój poziom. Jak Barca i Real były kilometr przed resztą a i tak Hiszpańskie ekipy wygrywały puchary to były gadki, że jaka ta liga słaba i gdzie jej do PL. Teraz jak dalej są potęgi i różnice niewielkie to znowu la liga słaba?hehBarcelona jak wspomniałem wczesniej jest liderem klasyfikacji, ale ma niewiele punktów przewagi nad realem oraz atletico, tak w ogóle to już dawno nie widziałem tak słabej ligi hiszpańskiej gdzie liderzy tracą mnóstwo punktów w spotkaniach ze znacznie słabszymi od siebie rywalam