Dla Wisly lepiej, Kowalski gra jedno dobre spotkanie na sezon i juz norme wyrobil ze Slaskiem ????. Nie ma sie co oszukiwac, w takich warunkach rzadzil by przypadek a nie klasa sportowa wiec z punktu fair play to dobrze ze sie nie odbedzie. Moze w koncu Ci debile z
ekstraklasy dojda do wniosku ze pomysl przeniesienia pierwszej wiosennej kolejki na grudzien nie byl trafiony (wszystko zrobia zeby miec dluzsze wakacje).
Tak, tak, zgadzam się, że z punktu sportowego dobrze, iż I kolejka wiosenna, odbędzie się na wiosnę, a nie w grudniu. Napisałem, że wolałbym aby się odbyła teraz, tylko i wyłącznie dlatego, że Jaga ma za sobą serię 7 domowych zwycięstw i liczyłem na podtrzymanie jej, a na wiosnę nie wiadomo jak to z tą formą będzie po 3 miesięcznej przerwie. No i drugi powód, to taki, że mi odwołanie kolejki rozwaliło plany na jutrzejszy wieczór ????.
Jaga grała już na patelni (z Bełchatowem), w wannie (z Lechią), to i sądziłem, że jutro zagra ze Śląskiem, ot taki Ekstraklasowy kulig by był. :razz: