>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16. Kolejka Bundesligi 13-15.12.2013

Status
Zamknięty.
D 23

dziedzicpruski

Użytkownik
Hoffenheim - B. Dortmund gosp. over 1,5 g 2,37 b365 3/10 2:2 ✅ 4,11 j.
O meczu już dużo napisano we wcześniejszych wątkach, nie mam nic do dodania. Kurs na over 1,5 g w 1 połowie już zaklepany przez przedmówcę, więc dodam tylko że w każdym meczu u siebie Hoffenheim strzelało Borussii bramkę, podobnie jak w każdym meczu u siebie od początku sezonu.

kreciko10 772

kreciko10

Użytkownik
Hannover 96 - Nurnberg over 4,5 kartek 1,83 bet365 ✅ ✅
Kolejny mecz z racji tych moim zdaniem ostrzejszych. Norymberga w tym sezonie jeszcze nie wygrała spotkania w Bundeslidze i na pewno będą szukać zwycięstwa w każdym meczu dziś dobra okazji bo Hannover nie jest wymagajacym przeciwnikiem, z drugiej storny Hannover który w tamtym sezonie grał jeszcze w lidze europejskiej teraz zajmują dopiero 12 miejsce i tylko 6pkt przewagi nad strefą spadkową, napewno nie jest to zadowalająca pozycja jednak jak dziś wygrają i dobrze ułozy sie pozycja w tabeli mogą wskoczyc na 8 lokate. Hannover jest to najbardziej ostrzej grająca drużyna w Niemieckiej bundeslidze średnia 2,93 kartek na mecz(44 razem), Norymberga też nie odstaje średnia 2,13(32 razem). Przedstawmy sędziego tego spotkania Thorsten Kinhöfer prowadził on 8 meczy w bundeslidze pokzał 32 kartki co daje nam średnią równą 4 kartek na mecz. 3 mecze tego pana to under(2,3,1 kartki), reszta to zdecydowany over(5,6,7,8). Dziś w Hannoverze zabraknie Christian Schulz 1kartka, Ya Konan 0 kartek. Natomiast w Norymberdze brak Gebhart 0 kartek. Pogoda na dziś w Hannoverze 8 stopni i możliwe opady.

speedy_ut 228

speedy_ut

Użytkownik
18:30 Wolfsburg - Stuttgart

Dzisiaj na VOLKSWAGEN ARENA przyjeżdża drużyna VFB Stuttgart. Drużyny plasujące się odpowiednio na 5 i 10 miejscu. Mecz sędziował będzie Niemiec Deniz Aytekin. Jego kartkowe stastyki w ostatnich meczach Bundesligi wyglądają następująco: 2,4,2,4. Wilki u siebie ostatnio 0,5,5 z czego dwa mecze w którym padło po 5 kartek były bardzo zacięte i obfitowały w wiele fauli. VFB na wyjazdach 2,3,1. Dwa ostatnie mecze między sobą to odpowiednio 2 i 1 kartka. Ode mnie dwie propozycje na ten mecz:

poniżej 4.5 kartek @1.66 bet365 ✅
poniżej 4 kartek @1.975 bet365 ZWROT

P 907

pawel-1

Użytkownik
Dobra. Ochłonąłem lekko po błazenadzie w wykonaniu Norymbergii, można myśleć nad jutrem. :grin:

Na Veltins-Arena trzeba coś kombinować przeciwko gospodarzom. Nie ma Draxlera, to nie gram na Schalke. Poza najlepszym ofensywnym jest też inny, znaczący ubytek. W związku z pauzą odpocznie Howedes, czyli podstawowy stoper. Od 2 kolejek nie ma Aogo i jutro będzie podobnie. Wobec tego kursy oscylujące wokół ~1.40 na jedyneczkę są dla mnie totalnie nieatrakcyjne. Fakt, Schalke super radzi sobie u siebie. Przegrali tylko z BVB i Bayernem. Do tego remis i reszta wygrane. Granie na punkty Freiburga byłoby mocno ryzykowne, ale może jakaś brameczka? Defensywa Schalke nie jest jakaś wielce mocna. 28 straconych goli to jak na ekipe mieżącą w TOP4 o wiele za dużo. Bramki strzelali tu w ostatnim czasie Werder czy Augsburg. Freiburg over 0.75 @ 1.971 Pinnacle to moim zdaniem dobra propozycja, albo bezpieczniej gol Freiburga @ 1.571 Sportingbet. Goście ligowy słabiak, doszła im absencja Coquelina. Ale tak jak wspomniałem - nie podobają mi się kursy na Schalke. Obie ekipy grały w tygodniu w Europie, może dojść do jakiejś niespodzianki. Tym bardziej, że w poprzednim sezonie Schalke wykazywało tendencję do bardzo głupiego gubienia punktów(zwłaszcza bez Draxlera na boisku).

O drugim meczu nie ma co gadać, Aptekarze w niesamowity gazie i powinni zainkasować kolejne 3 punkty. Bayer wygra @ 1.50 WilliamHill do AKO jak znalazł. Dodatkową motywacją będzie dla nich dzisiejszy remis BVB. Skośny ostatnio sporo trafia, więc jeśli coś kombinować to może H-M Son strzeli @ 2.55 Unibet?

edit. Hansa nie dobijaj mnie ????
http://zapodaj.net/d47846dfd2c7e.jpg.html

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Bayer Leverkusen v Eintracht Frankfurt
Bayer Leverkusen kurs: 1,45 buk: Bet365 ⛔
Bayer Leverkusen AH:-1 kurs: 1,825 buk: Bet365 ⛔(edit// niestety nie oglądałem tego spotkania, byłem poza domem, ale spojrzałem w połowie w statystyki i kiedy zobaczyłem, że Leverkusen nie oddało ani jednego celnego strzału na 5 celnych gości, trochę skontrowałem. Jak ktoś oglądał niech mi wytłumaczy jak to się mogło stać. Czyżby powtórka z tej olewki na wyjeździe ?)
Jak dla mnie to najlepsze bety w tej kolejce. Po dzisiejszym remisie Dortmundu. Leverkusen jeszcze bardziej będzie chciało odskoczyć ekipie z Borussi. H2H jest imponujące, od 22.09.2010 r Leverkusen zawsze wygrywało z Eintracht Frankfurt czy to u siebie czy to na wyjeździe. Z reguły 2 bramkami. A Eintracht 1 grudnia przegrał nawet z Hannoverem96. Nie słyszałem o żadnych poważniejszych osłabieniach gospodarzy. LM ogarnięta, ostatnia wygrana z Sociedad i Dortmundem tylko dodała im pewności siebie. Jak dla mnie naprawdę dobry kurs na -1. Polecam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bundesliga &amp; La Liga
⚽ Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt
⚽ Atl. Madrid - Valencia
Bayer Leverkusen &amp; Atletico Madryt ::: 2,00 ::: Betsson ::: 2/10
Trudno mi sobie wyobrazić by w tych meczach padły inne wyniki niż zwycięstwa gospodarzy. Jak wszyscy dobrze wiemy ligowe potknięcie zaliczyła wczoraj Borussia Dortmund która tylko remisowała. Bayer to aktualny wicelider tabeli który w poprzednim tygodniu odskoczył jeszcze bardziej ekipie Jurgena Kloppa. Wygrali na wyjeździe 0:1. Dzisiaj mogą odskoczyć na kolejne punkty, mają wszystkie atuty by w tym meczu wygrać, do tego grają u siebie. Kurs w granicach 1,50 jest moim zdaniem adekwatny do poniesionego ryzyka.
O Valencii w tym sezonie już pisałem i to nie raz. Klub ma poważne kłopoty finansowe jak i sportowe. Za to Atletico Madryt to dla mnie fenomen klubowy. Co roku produkują gwiazdy i je sprzedają za gigantyczne sumy np. Diego Forlan, Falcao, Torres, Aquero itd. Pomimo tego są aktualnym wiceliderem tabeli i mają szanse odskoczyć na kolejne 5 punktów swojemu najgorszemu rywalowi z miasta czyli Realowi Madryt który wczoraj tylko zremisował z Osasuną. Valencia nigdy na wyjazdach nie grała dobrze, za to Vicente Calderon to twierdza nie do zdobycia. Diego Simeone to chyba tuż obok Jurgena Kloppa aktualnie jeden z najlepszych trenerów na świecie z nowego pokolenia. Życzę im jak najlepiej!
Wynik I: 0:1 ⛔ Ale kicha!
Wynik II: 3:0 ✅

B 35

balonik19821

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka nożnaNiemcy: Bundesliga
Spotkanie: Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt
Typ: 1 (handicap europejski 0:1)
Kurs: 2,23
Data: 15.12.2013
Godzina: 17:30
Bukmacher: betsson

W ostatnim meczu 16 kolejki Bundesligi wicelider z Leverkusen podejmie 12 w tabeli Eintracht Frankfurt. Zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest Bayer, który przed własną publicznością w tym sezonie raz tylko stracił punkty remisując z Bayernem Monachium 1-1. Bilans Bayeru u siebie to 7-1-0 i bramki 23-9. Po wczorajszej wpadce Borussi gospodarze mają szanse odskoczyć piłkarzom Kloppa na 8 punktów w tabeli. Eintracht w 5 ostatnich meczach zdobył zaledwie 1 punkt i to dzięki szczęśliwemu remisowi z Schalke 3-3. Eintracht w 3 ostatnich meczach wyjazdowych zanotował 3 porażki przegrywając kolejno z: Moenchengladbach 4-1, Mainz 1-0 oraz w ostatnim meczu wyjazdowym z Hannoverem 2-0. Gospodarze w dzisiejszym meczu będą musieli radzić sobie bez Boenischa, Hilberta, Sama i Reinartza oraz zawieszonego Emira Spahicia. Wśród gości kontuzjowanie są: Meier, Celozzi, Aigner oraz Stender. Obie ekipy grały na tygodniu swoje mecze w pucharach europejskich z tym, że o jeden dzień więcej na odpoczynek miał Bayer. Za gospodarzami przemawiają nie tylko tegoroczne statystyki ale i historia pojedynków między tymi ekipami z których to Bayer wygrał 56 razy a Eintracht „tylko” 20. Dziś stawiam na zdecydowane zwycięstwo Bayeru!
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

U 6

udarr

Użytkownik
Ogląda ktoś może aptekarzy? Mam dostęp tylko do statystyk i pierwsza połowa to jakaś masakra, zaczęli z posiadaniem 35% i praktycznie 0 akcji bramkowych nie mówiąc o strzale na bramkę, pod koniec połowy dopiero coś ruszyli i zyskują przewagę w posiadaniu oraz zaliczyli akcje bramkowe, jakie są prognozy? Rozkręcą się jeszcze chłopaki?

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Leverkusen nie stworzyło żadnej sytuacji bramkowej, tempo ślamazarne, wszystko grane do tyłu, pressing Eintrachtu i gospodarze nie potrafią nic zrobić. Prognozy takie, że jak się uda jakiś stały fragment, to może wymęczą jakieś 1-0. Padlina, podsumowując.

U 6

udarr

Użytkownik
No to rzeczywiście słabo, szkoda bo zaufałem dzisiaj mocno chłopakom chyba jak większość tutaj. Oby ich gra w pierwszej połowie była taktyką usypiania wroga ;&gt;

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Borusia powinna wkoncu wygrac w najbliższej kolecjce podejmuje Herte Berlin
1,35 - widziałem kurs, znaczy się to jest śmieszna oferta. Hertha to jest drużyna na Ligę Europy. Poza tym co to zmieni. Bayer Leverkusen mógł już mieć 8 punktów przewagi nad BVB gdyby frajersko nie przegrał z Brunszwikiem. Ma 5 i to jest wystarczająco dużo żeby utrzymać się na 2 pozycji co najmniej do połowy wiosennej rundy, o ile oczywiście nadal będą punktowali tak jak teraz. Moim zdaniem Dortmund płaci za trzy sezony grania tą samą jedenastką. I na dziś potrzebuje minimum 2 konkretnych transferów zimą, jeszcze jednego stopera, napastnika – nie życzę Robertowi, ale uważam że jest następny do kontuzji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom