Dobra. Ochłonąłem lekko po błazenadzie w wykonaniu Norymbergii, można myśleć nad jutrem. :grin:
Na Veltins-Arena trzeba coś kombinować przeciwko gospodarzom. Nie ma Draxlera, to nie gram na Schalke. Poza najlepszym ofensywnym jest też inny, znaczący ubytek. W związku z pauzą odpocznie Howedes, czyli podstawowy stoper. Od 2 kolejek nie ma Aogo i jutro będzie podobnie. Wobec tego kursy oscylujące wokół ~1.40 na jedyneczkę są dla mnie totalnie nieatrakcyjne. Fakt, Schalke super radzi sobie u siebie. Przegrali tylko z BVB i Bayernem. Do tego remis i reszta wygrane. Granie na punkty Freiburga byłoby mocno ryzykowne, ale może jakaś brameczka? Defensywa Schalke nie jest jakaś wielce mocna. 28 straconych goli to jak na ekipe mieżącą w TOP4 o wiele za dużo. Bramki strzelali tu w ostatnim czasie Werder czy Augsburg.
Freiburg over 0.75 @ 1.971 Pinnacle to moim zdaniem dobra propozycja, albo bezpieczniej
gol Freiburga @ 1.571 Sportingbet. Goście ligowy słabiak, doszła im absencja Coquelina. Ale tak jak wspomniałem - nie podobają mi się kursy na Schalke. Obie ekipy grały w tygodniu w Europie, może dojść do jakiejś niespodzianki. Tym bardziej, że w poprzednim sezonie Schalke wykazywało tendencję do bardzo głupiego gubienia punktów(zwłaszcza bez Draxlera na boisku).
O drugim meczu nie ma co gadać, Aptekarze w niesamowity gazie i powinni zainkasować kolejne 3 punkty.
Bayer wygra @ 1.50 WilliamHill do AKO jak znalazł. Dodatkową motywacją będzie dla nich dzisiejszy remis BVB. Skośny ostatnio sporo trafia, więc jeśli coś kombinować to może
H-M Son strzeli @ 2.55 Unibet?
edit. Hansa nie dobijaj mnie ????
http://zapodaj.net/d47846dfd2c7e.jpg.html