>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16. Kolejka Bundesligi 09-11.12.2011 & Zaległy

Status
Zamknięty.
M 135

mhm

Użytkownik
Piszesz o meczu VFB z Brema, napisz tez o Bayern-Brema. Bayern gral bardzo slabo ale niestety dostawal prezenty w ataku. Wynik zupelnie nie odzwierciedla gry. Poza tym to jest prestizowy mecz. Kurs 2 nie jest niczym specjalnym. Wyjazd na VFB, mecz, ktory mozna okreslic mianem derby poludnia. Zawsze jest spina. Obie druzyny w pelnym skladzie.
Nie ma sensu grac tego meczu.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Bayern gral bardzo slabo ale niestety dostawal prezenty w ataku.
I to różni właśnie Bayern od innych ekip, że nawet kiedy nie idzie potrafią wygrać. Nie zagra waleczny Boulahrouz zastąpi go Boka, który mnie nie specjalnie przekonuję.Dla mnie słynął on zawsze z tego,że potrafił dobrze włączać się do ofensywy. Dla ciebie nie ma sensU grać więc nie musisz, ja mam swoją wizję na to spotkanie co opisałem wyżej ty masz inną więc nie trzeba zgadzać się z obiema.Przeciwko Hannoverowi, przeciwko Mainz nie tykałem tutaj im zaufam bo wiem,że ta Stuttgart przyjezdnym leży. Powodzenia ????

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Stuttgart - Bayern
Krótko i na temat, granie Bayernu w tym sezonie w Bundeslidze po kursach 1.30-1.40 odpuszczam zdecydowanie, ale nie dziś. Spotkają się dwie usposobione niezwykle ofensywnie zespoły, Bayern w tym momencie jest drużyną zdecydowanie lepszą, piekielnie silną i nie mogą sobie pozwolić na kolejne wpadki. Nie interesuje mnie nawet skład ekipy Bawarczyków w dniu dzisiejszym, gdyż mają tak wyrównaną kadrę, że małe ma to dla mnie znaczenie.
Pobieram -1,5 hc na Bayern po kursie 2.40 co wg mnie jest sporym prezentem ;)

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Niemcy 1
Borussia Dortmund - K&#39;lautern
Over 2.5 gola
1.71
Pinnacle

O godzinie 15:30 w Bundeslidze zostanie rozegrany ciekawy mecz pomiędzy Borussią Dortmund, a Kaiserslautern. Gospodarze są na trzeciej pozycji w lidze. Goście są na szesnastym miejscu w ligowej tabeli.

Stawiam w tym meczu na over 2.5 gola.
Borussia podobnie jak w poprzednim sezonie jest w czołówce. Będą zapewne walczyć o mistrzostwo. Nie mogą więc tracić punktów z drużynami z dołu tabeli. Muszą więc wygrać. Aby tak się stało piłkarze z zagłębia Rury muszą coś strzelić. Moim zdaniem stać ich dzisiaj na 2 gole. Mają młodą, ofensywnie grającą drużynę. Dwa gole dla Borussii w tym meczu to formalność. Pytanie teraz czy goście są w stanie strzelić gola na gorącym terenie. Myślę, że jedno trafienie jest w ich zasięgu. Jeśli chodzi o statystyki to Borussia na 15 meczy miała 7 razy over 2.5 gola. Goście co ciekawe mieli tylko 3 razy over 2.5 gola, ale aż 8 razy w meczach z ich udziałem padały 2 bramki. Było więc o włos od +2.5 gola.

Wczoraj jak na ligę niemiecką wpadało mało goli. Dzisiaj Borussia i K&#39;lauter tą statystykę nadrobią. Stawiam 2:1 dla gospodarzy.

H 2

hurwicz

Użytkownik
Stuttgart-Bayern
over 3,5 2,5 tobet
Typ typowo statystyczny:
bayern : średnia ponad 3 strzelony na mecz!
Stuttgart: ponad 1,5 strzelonych
Kurs przy takich % powinien oscylować w okolicach 2,2. Mamy 2,5 więc polecam.

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
ehhh... mam wrażenie, że gdyby nie czerwona (głupia) kartka dla Molinaro to Bayern miałby większe szanse na wyższe zwycięstwo. Z drugiej strony ciekawe rajdy Boki prawą stroną boiska. Szkoda mi Stuttgartu, mogli wywalczyć remis, korzystając z tego, że prawie nic Bawarczykom &quot;nie wchodziło&quot;.
Jeszcze te żółte kartki dla Bayernu w drugiej połowie meczu...

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
ehhh... mam wrażenie, że gdyby nie czerwona (głupia) kartka dla Molinaro to Bayern miałby większe szanse na wyższe zwycięstwo. Z drugiej strony ciekawe rajdy Boki prawą stroną boiska. Szkoda mi Stuttgartu, mogli wywalczyć remis, korzystając z tego, że prawie nic Bawarczykom &quot;nie wchodziło&quot;.
To co bayern wczoraj zagrał woła o pomstę do nieba. W pierwszych 5 minutach było widać jakość potem już tylko gorzej. Po wykluczeniu Molinaro lekceważenie rywala.Jestem przekonany,że prawdziwy Bayern przy wczorajszej sytuacji zdemolowałby bez problemu Stuttgart, rzeczywistość jest niestety inna, minimalizm i jeszcze raz minimalizm...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
1. FC Köln - 1. FSV Mainz 05

Nie chce mi się wklejać obrazków, otworzyłem wcześniej temat na 17 kolejkę by zachować układ strony i to będzie najnowszy post. Dobra co do typu to typuję DNB Koloni, duży wpływ na mój typ ma obecna dyspozycja Podolskiego, który ciągnie cały zespół swoimi golami; 13 bramek w tym sezonie to bardzo dużo jak na jego plecy to super wynik bo on na przykład niema piłkarzy takich jak Gomez za sobą i bramki Poldiego to w większości zasługa jego dużych umiejętności. Zresztą nie do dziś wiadomo, że natura obdarzyła Lukasa młotkiem w lewej nodze. Oczywiście liczę jak to mówią nasi komentatorzy na prawo serii, Kolonia po ostatnim zwycięstwie nie przegra z Mainz niema mowy nie na własnym boisku... Na pewno warto wkleić skrót ostatniego spotkanie z Freiburg, bo było na co popatrzeć, naprawdę niezły mecz w wykonaniu ekipy Solbakkena. Na uwagę zasługuje bramka na 3-0 strzelona bezpośrednio z rożnego :grin:.

Jeśli chodzi o Mainz to moim zdaniem w tym sezonie brakuje im jakości, przedsezonowe wzmocnienia nie wyszły, na pewno nie załatali miejsc po piłkarzach którzy odeszli. Mimo to zawsze ma respekt do Tuchela; to myślący trener i raczej zdaje sobie sprawę, że z Kolonią od tak nie wygra i będzie się szykował na Podolskiego, zresztą ich sytuacja punktowa nie pozwala im myśleć o przegraniu tego spotkania. Moim zdaniem DNB Koloni to dobra opcja.

1. FC Köln - 1. FSV Mainz 05 (Draw no bet) Typ:1 Kurs:1,85
Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 28

roki1

Użytkownik
Koln-Mainz

Tutaj chce zagrac,ze Podolski strzeli bramke.Troche nie typowo,ale widze ze jest w duzej formnie ostatnio.Strzelil w ostatnich dwoch meczach cztery.Jest trzeci w glownej tabeli z trzynastoma trafieniami.Na pewno liczy po cichu na korone.Strzela karne jak i wolne wiec jest zawsze wieksza szansa ze cos ustrzeli.Rogi tez,ale raczej rogala nie w kreci hehe.Do tego duzo mowi sie o jego przejsciu do innego zespolu.I widac ,ze to na niego dziala chyba bardziej mobilizujaco wedlug mnie.Koln jakby lepiej ostatnio,wiec moze tez tych sytuacji troche bedzie.Co do Mainz na dwoje babka wrozyla raz dostana 3 trzy raz sa na zero.

Lukasz Podolski Typ: Strzeli kiedykolwiek Kurs: 2.2 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
1. FC Köln - 1. FSV Mainz 05 | FC Koln DNB - 1,91 (WillHill)

Nie spodziewałem się aż takiego kursu na Koziołki, a dzisiaj postaram się im zaufać.Drużyna bez stylu, drużyna jednego aktora tak generalnie określam ekipę Solbaken.Niestety nie znajduję innych, pozytywnych określeń na grę Kolonii.Prócz wybitnego zawodnika jakim jest Podolski nie ma on wsparcia w kolegach, które pozwoliłoby sądzić, że Koln stać na coś więcej aniżeli walka o utrzymanie.Co mogę z jasnością stwierdzić to, że jest to drużyna własnego boiska.Oglądam ich na wyjeździe to zbierają takie bęcki, że głowa mała czy to na BVB gdzie pierwszy strzał oddali 88. minucie czy to na Werderze gdzie wypracowali taką przewagę bramkową i w jedną chwilę ją stracili ostatecznie przegrywają mecz.Nie podoba mi się ich gra, generalnie ciężko ich się ogląda, a w szczególności wtedy gdy jadą na teren rywala.Niemniej jednak mój typ jest poparty właśnie umiejętnością przyzwoitej postawy na R-H-E.Widziałem ich mecz z Augsburgiem [ tak wiem, nie są to mocarze ], ale pokazali to co im wychodzi najlepiej u siebie.Szybkie granie skrzydłami przyniosło efekt bo szybko strzelili rywalom bramki i wyszedł całkiem pokaźny wynik.Wcześniej, tak jak wspominałem przegrali z Werderem, ulegli TSG w DFB Pokalu czy zaliczyli solidny wpier. od Borussi.Nie mniej jednak zwycięstwo u siebie z H96 też było przynajmniej lekko zaskakujące.Ciężko rozgryźć jest ten team bo u siebie trio w pomocy - numa fufcyn, Jajalo, Clemens/Chici bardzo dobrze współpracują dzięki czemu wypracowują te sytuacje, ale dzieje się to na swoim boisku, kiedy jadą gdziekolwiek to nagły paraliż i indolencja w formacjach ofensywnych, a że obrońców wybitnych nie mają to tracą hurtowo bramki.
Mainz.Nie przekonuje mnie jedna dobra połówka drużyny Tuchela, trochę dziwi taki wyrównany [ u niektórych bukmacherów nawet faworyzujący ] kurs na ekipę z Moguncji.Widziałem ich mecz z Vfb i pierwsza połówka dość nudna, ale w drugiej coś ruszyło i udało im się strzelić trzy bramki.Nie mniej jednak start sezonu to rozczarowanie i brutalna weryfikacja ligowych możliwości bo wygląda na to, że M05 będzie walczyć o utrzymanie z Lautern, Augsburgiem.Gra ich w tym sezonie nie przekonuje, ale nie ma się czemu dziwić bo ubytki jakościowe są spore, nie ma Holtby&#39;ego to nie ma asyst, nie ma Schurlle to nie ma bramek, odszedł Fusch to też w obronie nie ma aż tak kolorowo.Dziś zabraknie na pewno Risse, nie zagra też nadal Szalai oraz Polanski, który pauzuje za kartki.U gospodarzy od dłuższego czasu nie ma Novakovica, jedynie Lanig, który gra regularnie nie jest zdolny do gry i zastąpi go Matuszczyk.
Podsumowując, gram na Koln po takim fajnym kursie głównie dlatego, że są drużyną własnego boiska i z rywalami o zbliżonym potencjale są w stanie sobie poradzić, ponadto mamy tutaj wygodną opcję DNB.Dobrą passę też mają Koziołki z Mainz bo ostatnio wygrywają u siebie z nimi wszystko od 2005 roku.Dzisiaj moim zdaniem będzie podobnie, nie liczyłbym na wysoką wygraną, ale na pewno na jakieś delikatne, jednobramkowe zwycięstwo podopiecznych Solbakena jak najbardziej.

Moja analiza z kolejki, w której miał się planowo mecz odbyć, nie zmieniam nic ponieważ jestem tego samego zdania.

Otrzymane punkty reputacji: +3
puchal 399

puchal

Użytkownik
Köln - Mainz 05 - Both Teams To Score - Yes 1.62@StanJames 8/10 ✅ 1:1
Dziś na RheinEnergieStadion dojdzie do ciekawego spotkania pomiędzy miejscową Kolonią a Mainz. Potencjał obu zespołów jest porównywalny choć osoba Lukasa Podolskiego robi różnicę i ona może zaważyć na wyniku tego spotkania.
Trochę o gospodarzach. Ostatnie potyczki domowe wyraźnie wskazują na jakim poziomie znajduje się Köln. Ograne dość pewnie dwie najsłabsze ekipy ligi Augsburg i Freiburg. Ograli oni również dzięki dwóm trafieniom Podolskiego solidną ekipę Hannover 2:0 i nie sprostali rewelacji tego sezonu Borussi M&#39;gladbach ulegając 0:3. Patrząc na bilans wyjazdowy gości nie jest on aż taki zły (1-4-1). W tych sześciu meczach przyjezdnym tylko raz nie udało się strzelić bramki na stadionie rywala (w meczu z Hertą 0:0). Wydaje mi się że Kolonia która w grudniu zaaplikowała swoim przeciwnikom 6 goli na pewno znajdzie drogę do bramki Mainz. Uważam również że goście zalicza przynajmniej jedno trafienie, nie tak dawno potrafili trzykrotnie na własnych śmieciach wypunktować samego Neuera z Bayernu. Mój werdykt to wygrana Köln 3-2 po ciekawym meczu.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Dzisiaj widzę wszyscy grają na Koln i trochę mnie to dziwi. Fakt Koziołki grają na własnym obiekcie i jest pewnego rodzaju handicap dla nich ale Mainz nie gra aż tak tragicznie jak tabela wskazuję. W ubiegłym sezonie przeważnie mocni byli u siebie zaś na wyjazdach szło kiepsko_Obecnie na obcych stadionach często remisują, stwarzają sytuację i taki wynik jest tutaj wielce prawdopodobny.Mainz potrafi grać szybką piłką, po za tym mają graczy nie przeciętnych technicznie co przy fatalnej obronie Koln powinni to wykorzystać.Lepiej nie sugerować się wynikiem z Freiburgiem bo to żaden odnośnik. Koln gorzej mi tu wygląda zdecydowanie i spróbuję inaczej.
Mainz (0) @ 2,01
ZWROT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom