>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"1500zł za mc/BEZROBOTNY"

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
74#
Hong Kong v Arabia Saudyjska (Do przerwy – podwójna szansa) 1X 2,20⛔
Indonezja v Turkmenistan (Do przerwy – podwójna szansa) X2 1,57⛔
Malezja v Singapur (Suma goli) Powyżej 2.5 1,53 ⛔
5,28 x 2j Tobet

-2j

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
75#
Slask Wroclaw - Lokomotiv Sofia Time of 1st goal (28 min) 28:00 min or later/No goal 1,65 x 7j Tobet✅

+4,55j

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
79#
Anglia U20 - Korea North U20 Brak kartki przed 31:00 min. 1,83 x 4j Bet365✅
80#
Anglia U20 - Korea North U20 Pierwsze 10 min. rzuty rożne over 0,5 1,44 x 8j Bet365✅
81#
Anglia U20 - North Korea U20 pierwsza/koniec meczu 2/2 9,00 x 2j Bet365⛔
82#
Anglia U20 - North Korea U20 Korea wygra obie połowy 26,00 x 1j Bet365⛔

+3,84j

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Witam, wróciłem na chwilkę do tematu, gdyż nie wiem gdzie mogę uzyskać odpowiedz na moje pytanie, post o małym znaczeniu, lecz podany jest typ na 15.12.2011, który wliczę do statystyk.
A pytanie dotyczy meczu Legia vs. Cracovia, wie ktoś może czemu policzono mi ten mecz jako ZWROT a nie PRZEGRANA? Czy ja się tu mylę? Dzięki i liczę na odpowiedz.

Uploaded with ImageShack.us

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bet365 tak czasami ma. Ostatnio grałem mecz na Vasco da Gamę, handicap azjatycki +1,5. Dostałem mejla, że ten mecz mi rozliczą jako: &quot;zwrot&quot; i to napisali mi jeszcze przed meczem.
Ale skoro ty masz zwrot w przegranym zakładzie to powinieneś się cieszyć ???? .

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
To rozumiem że tak już zostanie na stałe jako ZWROT? I żadnych ewentualnych zmian nie będzie, gdyż wszystkim graczom ten mecz był policzony jako zwrot? Tak mam to rozumieć? Dzięki

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Przepraszam za zaśmiecanie ale w bet365 gdy jest wynik 0:0 a stawia się na na wynik do przerwy i po meczu to jest zawsze zwrot tak samo jest jak stawia się dokładny wynik a jest 0:0

Otrzymane punkty reputacji: +5
szybszy 45

szybszy

Użytkownik
2012 Styczeń
Postanawiam zacząć ponownie podawać typy w temacie, lecz cel będzie inny niż w tytule, gdyż obecnie siedzę w UK, zablokowali mi konta na Skrill(MB), nie mam żadnych papierów przy sobie aby potwierdzić adres zamieszkania więc przez miesiąc będę podawał typy których niestety nie mam możliwości zagrać, to będzie dla mnie coś w rodzaju treningu, a bardziej sprawdzianu przed podawaniem realnych typów gdy wrócę do Polski ???? , p.s. już się nie mogę doczekać, tęsknie za krajem ???? powodzenia wszystkim ????

Do góry Bottom