>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

150 zł na start. Jaki system?

D 5

d3emon

Użytkownik
Witam!
Tak jak w temacie poszukuje jakiegoś systemu bukmacherskiego,w miarę bezpiecznego. Nigdy nie grałem wcześniej systemami więc miło by było jak by ktoś opisał jak działa system który proponujesz. Budżet na start mam 150zł. Z góry dziękuje za pomoc. ????

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
nie ma systemu pod ciebie. sam powinienes wiedziec jak grac jaka masz skutecznosc i w czym najlepiej sie czujesz. ja ostatnio jechalem stawkami 1 3 5 8 13 21 34 55 89 ako 3~5. wyszla kupa tym razem. mozesz grac single ako 3~5. A jesli dopiero zaczynasz przygode z bukmacherka graj na stronach z konkursami gdzie mozesz wygrac kase i freebety. Ja z takich stron zgarniam srednio 200zl miesiecznie a w realu jak gram to pozniej nie zal mi w razie WU ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Graj system &quot;Szanuj kazdy zagrany mecz&quot;. Pamietaj ze liczy sie koncowy wynik, i jesli zaczynasz dopiero to duzo nauki przed Toba.
Powodzenia;-)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Nie ma uniwersalnego systemu. Równie dobrze każdy z nas może zaproponowac Ci jego zdaniem ulubiony system, a już po paru dniach może się okazac że grając nim przegrasz te 150zł. Zapoznaj się z taktyką innych graczy, poobserwuj jakie mają z tego zyski/straty. Oprócz tego w praktycznie każdym temacie z danym systemem masz w pierwszych postach dokładnie wyjaśnione na czym polega. Zastanów się który najbardziej do Ciebie przemawia. No i oczywiście wypróbuj kilka z nich na sucho, zobaczysz jaką skutecznśc będziesz miał w danym systemie. Sporo systemów opiera się na progresji, więc jeśli już ją wybierzesz to przygotuj się że prędzej czy później trafisz na czarną serię. I jeżeli dopiero zaczynasz grac systemami to kiedy przyjdzie pora na wysokie progi i stawki w progresji to może się to okazac mega stresujące ;d Powodzenia życzę.

cock 756

cock

Użytkownik
ABI system! (all bets important)
1 - 10j w zależności od własnego szacowania
10j - mozesz dać agresywniej 20% kapitalu
Jak sam nie masz nosa do analiz (ja też nie mam) bierz bety od innych i cedź przez swoje sito szacując własny kurs na dane zdarzenie.

Do góry Bottom