>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15.kolejka Serie A 2025/2026 [12.12.2025 - 15.12.2025]

unicaja 138,3K

unicaja

Użytkownik
Buki spodziewają się dzisiaj akcji wykartkowania Gaspara z Lecce wg akcji "czyścimy się" przed PNA. Obrońca z Angoli ma 4 kartoniki i jeśli złapie wieczorem piąty wypadnie na mecz w którym i tak nie zagra. Kursy na Kialonde już ości ale podoba mi się linia na kartki gospodarzy bo jeśli faktycznie pójdą zgodnie z planem to będzie brakowało jednego żółtka a mecz dziś na szczycie dołu tabeli że się tak wyrażę dlatego proponuję jako główny bet:

Lecce powyżej 1,5 kartki @1,85

A pobocznie:
Kialonda 1+ fauli popełnione @1,8
Kialonda 2+ fauli popełnione @4,5
kursy sts

Znalazł inny sposób na wyczyszczenie ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2674
unicaja 138,3K

unicaja

Użytkownik
Fiora - Hellas

Belghali kartka @1,85 betclic
1+ faule @1,55 sts
2+ faule @3,4 sts

Sytuacja kopiuj wklej z wczoraj, co prawda nie widziałem jeszcze oficjalnych powołań do kadry Algierii na PNA ale patrząc na dotychczasowe mecze raczej powinna być to oczywistość a warto zagrać dziś bo do jutra może spaść zwłaszcza faule bo w clicku mamy linię 1.5 i kurs 1,65 a sts zaszalał trochę z kursem

Psychosocial 2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Torino v Cremonese 1+ obie strzelą 4,00 / piłka Włochy 15.00 / 1:0 BOX
Stawka 3/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/torino-cremonese/jLBWSdt2/

TORINO (3-5-2): Israel; Ismajli, Maripan, Coco; Pedersen, Casadei, Asllani, Vlasic, Lazaro; Zapata, Adams.
CREMONESE (3-5-2): Audero; Terracciano, Baschirotto, Bianchetti; Barbieri, Bondo, Payero, Vandeputte, Pezzella; Bonazzoli, Vardy.

Dla trenera Baroniego to ostateczność aby uniknąć zwolnienia, trener Torino jest zmuszony pokonać Cremonese. Cremona radzi sobie lepiej, ale będą musieli zmierzyć się z Torino przypartym do muru, desperacko pragnącym zw. po 3-ch porażkach rzędem i mini-rewolucji w klubie. Torino z najgorszą obroną w lidze .
Stracili 26 goli ale są zdesperowani.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2499
little-dj 813,3K

little-dj

Typer
Piłka nożna - Włochy, Serie A
Parma Calcio
-
SS Lazio

Betbuilder: Lazio + poniżej 3,5 goli + Mattia Zaccagni 1+ strzały @ 3.00, Fortuna

Parma przegrała osiem z ostatnich dziewięciu meczów domowych, gdy podchodziła do nich po zwycięstwie. W ostatniej kolejce wygrali ze słabą Pisą, ale wcześniej odnieśli porażkę z Udinese, gdy jeszcze tydzień wcześniej wygrali z Hellasem Verona. Generalnie wszystkie trzy dotychczasowe zwycięstwa mają na ekipy z dołu tabeli i bezpośrednimi rywalami do utrzymania się. Lazio dotychczas na wyjeździe wygrało tylko z Genoą, ale trzeba też przyznać, że ich dotychczasowe mecze wyjazdowe były w większości z klasowymi rywalami. Zespół Sarriego boryka się z kontuzjami, ale to wciąż ekipa o klasę lepsza od Parmy. Przede wszystkim widać to w linii defensywnej, ekipie ze stolicy Włoch jest naprawdę ciężko strzelić bramkę, przekonał się o tym ostatnio choćby Milan w Pucharze Włoch czy w październiku w lidze Atalanta i Juventus. Zaccagni to pewniak do pierwszej XI, który stale gra po 90 minut, i praktycznie stale dostarcza co najmniej jeden strzał. Jako, że jest kapitanem i głównym motorem napędowym ofensywy Lazio, to wiele piłek do niego dochodzi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1040
krzysiek74 717,1K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Spotkanie : Fiorentina - Hellas Verona
Typ : wygrana Fiorentiny
Kurs : 1,92
Bukmacher : Superbet

Spotkanie na stadionie Artemio Franchi i kolejna nadzieja licznych fanów Violi na pierwsze zwycięstwo w sezonie w Serie A. Jak jeszcze radzi sobie Fiorentina w Europie, bo ma szanse na awans i dalszą grę w Lidze Konferencji na wiosnę, tak w rodzimej lidze jest to katastrofa. Jak nagle nie zaczną wygrywać to na 100-lecie klub, któremu kibicuję od czasów Batistuty poleci do Serie B... Okazja do przerwania tej fatalnej serii jest duża, bo Hellas również pod kreską spadkową i jedyne zwycięstwo w lidze daje im tylko nad rywalem różnicę trzech punktów. Atut własnego boiska mam nadzieję, pomoże w odniesieniu premierowego zwycięstwa i da promyk nadzieji na utrzymanie nad Arno najwyższej klasy rozgrywkowej.
Mój typ wygrana Fiorentiny.

krzysiek74 717,1K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Spotkanie : Roma - Como
Typ : obie strzelą
Kurs : 1,95
Bukmacher : Superbet

Mecz na Stadio Olimpico w Rzymie pomiędzy 4 i 6 zespołem w tabeli Serie A. Roma podejmie Como i powinno być to ciekawe spotkanie na zakończenie 15 kolejki. Obie drużyny lubią grać defensywnie, co potwierdza dotychczasowa ilość straconych goli. Roma zaledwie 8 zaś goście tylko 11. Ja tu jednak pójdę w gole po obu stronach, bo obie potrzebują punktów, by zakwalifikować się do europejskich pucharów. Jako że w mają w swych składach zawodników umiejących trafiać do bramki rywali, to powinniśmy zobaczyć minimum po golu z obu stron, co myślę, zapewnią choćby Ferguson czy Douvikas.
Mój typ to obie ekipy strzelą.

Do góry Bottom