karciarz
Forum VIP
Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.
Zapraszamy do dyskusji, podawania typów i pisania komentarzy.
Kolega tutaj ładnie wszytko opisał i jak często mam odmienne zdanie tak tutaj zgadzam się w 100 % .Dyscyplina: Piłka nożna Włochy
Spotkanie: Juventus-Inter
Typ: x
Kurs: 3.95
Godz: 20:30
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Zdecydowanie najciekawsze spotkanie w dniu jutrzejszym . Rozpoczecie 15 serii spotkań włoskiej ekstraklasy piłkarskiej i od razu hit pomiędzy ekipami Juventusu oraz Interu. Lider , który w 14 kolejkach zdołał zgromadzić na swoim koncie 40 punktów podejmował będzie drużynę z 3 miejsca która ma tych punktów 29 . Gospodarze w tym sezonie mają zabójczą skuteczność oraz bilans 13 zwycięstwo oraz 1 podział punktów w tym spotkaniu oczywiście są faworytem do zdobycia kolejnych 3 oczek, ale Inter nie jest jakimiś ogórkiem , wraca w tym sezonie na salony i myślę że już niebawem znów zobaczymy tą ekipę w Lidze mistrzów tak jak w obecnym sezonie. W poprzednim spotkaniu Inter prezentował się nawet lepiej od Romy na ich stadionie, ale nie zdołał dowieść prowadzenia do końca i zdobył tylko 1 punkt, wcześniej po kilku dobrych spotkaniach ligowych zanotował wpadkę w Bergamo, ale był to mecz który Inter rozgrywał po spotkaniu w lidze mistrzów z Barceloną gdzie musiał o wynik walczyć do ostatnich minut, dlatego uważam że teraz wypoczęci goście mogą napsuć krwi zespołowi z Turynu, który pomimo tego że punktuje w każdym spotkaniu miewa również słabsze mecze. Spotkania pomiędzy tymi ekipami prawie zawsze były wyrównane , a gra lidera jakoś mnie nie przekonuję żeby obstawić ich wysokie zwycięstwo w tej kolejce. W ekipie gospodarzy na pewno nie zobaczymy Barzagliego , nie wiadomo natomiast czy zagrają Alex Sandr, Can oraz Khedira. Natomiast u goście nie zagra Dalbert a pod znakiem zapytania stoi występ Naingollana co na pewno jest stratą dla przyjezdnych . Mój typ to dokładny wynik 1:1 po 90 minutach rywalizacji.