>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Primera Division 12.12 - 15.12.2014

Status
Zamknięty.
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Atl. Madrid - Villarreal
Goście powyżej 3,5 Rzutów rożnych @ 1,65 Betsson ! ⛔ 2.
Dziś w Hicie kolejki czeka nas doskonałe spotkanie na sam wieczór. Aletico jest w gazie i trzeba przyznać, że solidna robotę wykonuje tam Chorwat Mandzukić. Doskonale się wdrożył w Hiszpanii, po tym jak Costa opuścił szeregi i gra w Londyńskiej Chelsea. Dziś faworytem jest oczywiście Atletico. Graja u siebie, będą za wszelką cenę dominować. Ale zaraz, zaraz.. mecz tu nie będzie spacerkiem dla obu ekip. Goście, to przede wszystkim silna gra skrzydłami i dzięki temu zwiastuje dużo rzutów rożnych. Linia jest dla mnie i tak niska, aby z niej nie skorzystać, aż dziwne ze nikt tu tego nie napisał. Villarreal potrafi już w pierwszej odsłonie meczu zaksięgować taką niską linie, a że grają w delegacji to linia taka a nie inna, choć i tak do ogarnięcia.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Real Sociedad - Ath. Bilbao
Analiza krótko i na temat, ponieważ nie mam zbytnio dużo czasu oraz tak na prawdę nie ma się co zbytnio rozpisywać, gospodarze 3 pkt nad strefą spadkową, grają przed własną publicznością i to im bardziej powinno zależeć na zwycięstwu, więc powinni mieć większą liczbę rzutów rożnych w dzisiejszym spotkaniu.
Tak wyglądała sytuacja z rzutami rożnymi Realu Sociedad w ostatnich spotkaniach przed własną publicznością:
Sociedad - Elche 2:1
Sociedad - Athletico 2:1
Sociedad - Malaga 6:3
Sociedad - Getafe 8:4
Sociedad - Valencia 11:4
Sociedad - Almeria 13:7
Sociedad - Real Madryt 8:6

Ostatnie spotkanie tych drużyn i wynik rzutów rożnych:

Sociedad - Bilbao 5:4
Według mnie jeśli ma się więcej rzutów rożnych grając z takimi drużynami jak Real Madryt czy Atl.Madryt to myślę że nie powinno być z Bilbao, nie ujmując nic tej drużynie bo sam osobiście często im kibicuje w meczach ligowych, jednak myślę że to dziś Sociedad będzie częściej atakował i punktował cornery. Powodzenia.
Kto więcej rzutów rożnych w meczu? Sociedad @ 1,8
3:6 (zawalona pierwsza połowa bo aż strata 1:6)
⛔ ⛔

lowicz 9

lowicz

Użytkownik
La Coruna - Elche
Pojedynek zespołów zajmujących dwa ostatnie miejsca w tabeli ligowej. Bardzo ważne spotkanie w kontekście walki o utrzymanie. Moim zdaniem żaden z zespołów nie zadowoli się tutaj jednym punktem i oba zespoły będą starać się strzelić bramkę. Elche i La Coruna to zespoły underowe, lecz w meczach gości z innym zespołami z dołu tabeli pada sporo bramek:
Almeria - Elche 2:2
Elche - Cordoba 2:2
Na początku sezonu Elche regularnie trafiało na wyjazdach do bramki przeciwnika. dopiero ostatnio od trzech meczy nic nie strzelili na wyjeździe i myślę, że dzisiaj jest do tego okazja.
Obydwie drużyny strzelą @ 2.10 Bet365

kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ La Coruna - Elche
Typ: Over 5.5 (Liczba żółtych kartek) @ 1.82 ✅
Buk: Betsson

Mecz na szczycie tabeli.. jeśli ją odwrócimy do góry nogami, Elche zamyka tabele tylko gorszym bilansem bramkowym, Deportivo jest o tyle lepsze, że straciło o 5 bramek mniej niż dzisiejszy rywal, bo strzelonych bramek mają obie po 12. Dlatego ten mecz można śmiało powiedzieć ma rangę meczu o 6 punktów i wydostanie się ze strefy spadkowej, bo remis nie zadowoli ani jednej z drużyn. Obie mają serie bez wygranej, La Coruna 6, Elche 4. Jak wiadomo w takich meczach nie ma odstawiania nogi i jest walka o każdy kawałek trawy, dlatego też te 6żk powinno być na luzie, w innych bukach próg 6.5 po podobnym kursie. Obie pokazywały, że kartkować lubią i potrafią La Coruna u siebie następująco: 7,4,4,8,6,2 z realem,10. Natomiast w meczach Elche na wyjazdach kartki układają się tak: 6,4,2 z valencia,8,3 z realem,4, i z barca 1żk. Pokazuje to, że w meczach w których rywal jest w zasięgu jest walka i są kartki i na to też dzisiaj liczę.

Pozdrawiam :cool:

stefan-padlo 84

stefan-padlo

Użytkownik
La Coruna - Elche X @3.2 Bet365
Nie trzeba być wielkim znawcą piłki, aby wywnioskować, że bardzo możliwy jest dzisiaj remis. Spotykają się dwie najsłabsze drużyny bierzącego sezonu. Wiele razy byłem świadkiem, gdzie właśnie drużyny najgorzej spisujące się w danym sezonie w nadej lidze, remisowały ze sobą. Co więcej, nigdy takiego zkładu nie postawiłem. Zrobiłem to dziś. Warto spojrzeć na to, że obie drużyny mają tyle samo zwycięstw (2), tyle samo remisów (4) i tyle samo porażek (8). W dodatku mają również tyle samo zdobytych bramek (12). Aby statystyki zostały podtrzmane, musi dziś paść remis. Poza tym w ostatnim czasie w meczach tych drużyn padało wiele remisów. Oby dziś również tak było ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom