>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Primera Division - 11-13.12.2010

Status
Zamknięty.
P 95

piotrek_

Forum VIP
Osasuna grała z Barceloną u siebie i też przegrała więc cóż tu dużo mówić. Popatrz jak gra Osasuna u siebie a jak na wyjazdach. To dwie inne drużyny. Dzisiaj nie oglądałem meczu Valencii z racji meczu Arsenalu ale zobaczę skrót. Tak czy siak Valencia teoretycznie przegrała wygrany mecz i znów remis księgują. Nie wiem , no niestety czasami tak bywa. Ja dziś nie grałem Win Valencii bo stwierdziłem, że za niski kurs więc zagrałem to co powyżej tylko nei over 2.5 ale 1.5. Generalnie Aduriz strzelił i Soldado , swój obowiązek spełnili a to co robili obrońcy wraz z bramkarzem to już inna sprawa. Na pewno kibice i zawodnicy czują sie zażenowani. Najpierw gol w meczu z Man Utd i nadzieja na wygraną a w drugiej połowie remis. Tutaj to samo tylko u siebie. Ciężka sprawa.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Martinho szukam jakieś Twojej wypowiedzi przed meczem ale niestety bezskutecznie. Po meczu każdy może &quot;nagle&quot; zobaczyć plusy drużyny która miała teoretycznie przegrać. Ja osobiście w meczu Osasuny z Barcą nie widziałem żadnych elementów w ich grze które mogły świadczyć o tym że w poniedziałek 13.12 ze stanu 3:1 dojdą do 3:3. Barca to inny zespół niż Valencia. Zagrali bardzo na luzie a i tak wygrali. Osasuna przeszkadzała w grze jak każda inna Barcelonie. Porównujesz ten mecz do wyniku który dzisiaj padł a tak naprawdę nie masz argumentów. W Hiszpanii nie gra się takim presingiem jak np. w Anglii, więc już jeden element masz z głowy. Drugi - konstruowanie akcji, trzeci - poruszanie się po boisku, czwarty - sfg. Jedno wynika z drugiego więc powiedz mi po czym ty chciałeś przewidzieć dzisiaj 2X (oglądając ich w meczu z Barcą)?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom