Newcastle - Burnley
Na papierze chyba najbardziej oczywisty wynik, tzn wygrana Srok, Burnley jest kompletnie pod formą,
Championship welcome to i bardzo dobrze, bo są drużyny z
championship, które dużo więcej oferują, szczególnie dla oka. Newcastle straszna lipa w tabeli, dopiero 12 miejsce, ale po 1., ich gra ostatnio na prawdę wygląda fajnie, wyniki może nieco gorzej, oto ostatnie 5 spotkań:
i proszę tylko popatrzeć na sumy, o3.5, o3.5, o2.5, o4.5,o3.5 - pięknie, ja idę w ich 2 bramki dzisiaj, zamiast overa w całym meczu, bo czy Burnley strzeli to nie wiadomo, a na pewno im nie zaufam, Newcastle u siebie to bardzo groźna drużyna, ten doping ich tak niesie, że na własnych śmieciach są w stanie każdemu zagrozić i kilka bramek strzelić, tym bardziej takiemu kopciuszkowi. Do tego rożne, pisałem kilka razy, jak Sroki grają u siebie to nabijają po 5+ nie zależnie ani od wyniku ani od rywala, z Totkami zrobili ostatnio 11 szt, a wyniku nie musieli gonić. Wszystko pięknie tylko żeby się nie skończyło jak wczoraj we Francji, no i jakaś dziwna tendencja zwyżkowa kursów na gospo, minimalnie, ale jednak, chociaż imo nawet jak tu pół składu wyleci na ostatnią chwilę, to typom to i tak nie zaszkodzi i chyba żal nie próbować po takich kursach
Newcastle over 4.5 rr + Newcastle over 1.5 @1.70 fortuna
Newcastle over 5.5 rr + Newcastle over 1.5 @2.00 fortuna
Newcastle over 6.5 rr + Newcastle over 1.5 @2.40 fortuna
=====
Tottenham - Brentford
Nie potrzebne są te spięcia na linii kibice - Thomas Frank
Spurs are 12th in the
Premier League table but Frank believes he has the support of the club’s majority owners, the Lewis family.
www.nytimes.com
Tutaj 2 zdania na ten temat, a imo kibice się zachowują po prostu jak idioci, szkoda mi tylko piłkarzy, bo mimo fatalnych wyników, ta gra często wcale nie wygląda źle. Dzisiaj łatwego zadania też nie będzie, bo o ile Pszczoły są mocne u siebie (3 miejsce w lidze pod względem pkt zdobytych na własnym stadionie) i na wyjeździe sporo tracą (17 miejsce), to jednak dalej jest to trochę nieobliczalny i zawsze groźny zespół, a teraz kilka fotek:
Wszędzie overowo, 2:0 Brentordu z Arsenalem to no wiadomo jak Arsenal gra, taki sam wynik z imo mocno nieobliczalnym CP, które często gra minimalistycznie, w skrócie nie rozumiem takich kursów na over dzisiaj, bo o ile można powiedzieć, że totki słabe, a pszczoły na wyjazdach jeszcze gorsze, to przecież nie świadczy to o 0:0, w tym przypadku bardziej o 2:2, no dają trzeba brać, bo kursy zacne, rożne też powinny być w overowych ilościach, szczególnie u tych "strasznie słabych" wygwizdywanych gospodarzy, którzy ostatnio postawili się Srokom robiąc u nich 2:2 i 8 rr
over 2.5 @1.98 sts
over 1.5 + over 8.5 rr @1.60 sts
over 1.5 + over 9.5 rr @2.05 fortuna
over 2.5 + over 9.5 rr @3.00 fortuna
=====
Leeds - Liverpool
Na początek to co wczoraj tam wyżej pisałem, to za drobne, z ciekawości
Salah asysta 1+ @3.50 sts
"musi wyjść w podstawowej 11" pytanie, czy wyjdzie, wątpię w sumie, ale to tylko z ciekawości
over 2.5 @1.80 sts
over 2 @1.38 sts
To drugie do ako, wydaje się promocja, Liverpool ostatnio dramat to wiadome, ale ale i tak te bramki jakieś wpadają, Leeds z formą też różnie, jako wyznacznik formy średnio biorę pod uwagę 3:1 Chelsea bo tamci bardzo słabo zagrali, a błędy w obronie na poziomie podstawówki, ale w Manchesterze z City 3:2, ładnie się postawili, poprzednie mecze też overowe, nawet jak sami nie strzelili to stracili 3, jak na Anglie przystało u siebie to będą próbować prowadzić grę, a jest to możliwe z takim Liverpoolem, The Reds znowu no muszą wrócić na wygraną ścieżkę, także o ich motywację jestem spokojny, tam czegoś innego brakuję, ciężko powiedzieć czego, ale mniejsza z tym, kilka bramek tutaj przy takim kursie to biorę i nie pytam dlaczego aż 1.80. Na
live jak Liverpool będzie przegrywał to ich rożne, niestety nie będę miał nawet jak śledzić, ale ostatnie kilka spotkań to można było łapać kursy po
[email protected] nawet na rożne Liverpoolu jak ci przegrywali
=====
City - Sunderland
Jednym słowem, City bardzo mocno overowe, ale ja im nie ufam w 1 x 2 ani w bramki, bo kursy zawsze są zaniżone na nich, ale na najlepszego beniaminka w ostatnich latach już coś zagram, City strzela i traci, 4 stracone z Fulham, 2 stracone z Leeds (u siebie), Czarne Koty mogą zagrozić każdemu, przy takim kursie imo warto próbować
Sunderland over 0.5 @1.75 sts - wczoraj było 1.85
Sunderland h+2.5 @1.40 sts
Sunderland h+1.5 @2.00 sts
Z fartem i powodzenia wszystkim