>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15. kolejka Premier League 2025/2026 [6.12.2025 - 8.12.2025]

S 118,6K

sol

Użytkownik
1764940606001.png
1764940625174.png

@9.87 fortuna

Na razie takie coś na 1. rzut oka bez analiz, później się pomyśli nad czymś konkretniejszym, ale myślę, że dobry hajs będzie w Newcastle w stronę 1, oni rożne u siebie biją zawsze i wszędzie, pytanie tylko jaką linię zagrać, tak samo myślę, że 2 brameczki słabemu Burnley wcisną. Drugim meczem takim co się od razu rzuca w oczy to totki, obydwie drużyny tam overowe, cornerów też powinno być, tylko tam bardziej w meczu, bo to może być wyrównane spotkanie.
Z Arsenalem nic ciekawego się nie wymyśli, x2 do ako chyba jedyna opcja, oni są za mocni i grają często minimalistycznie, a i drużyny często inaczej bronią przed rożnymi, bo Arsenal jest chyba top jeśli chodzi o bramki z rr.
Wisienki Chelsea, trzeba poczytać, czy zagra sam Estevao, sam Palmer, czy obaj, jak w którejkolwiek wersji wyjdzie Palmer to bardziej no bet, chociaż patrząc na takie zestawienie drużyn to pierwsza myśl to over bramek, z rożnymi różnie, bo sama chelsea może zrobić 0 szt albo nabić ich 10, także rożne tu pewnie odpuszczę, chyba, że delikatnie solo jakiś bb
City Sunderland, trochę strach grać w stronę X2, rożne odpadają na pewno, bo to mało przewidywalne drużyny pod tym względem, bramek nie powinno braknąć, może nawet o3, tylko boję się trochę, że city zagra na posiadanie w środku pola
Leeds Liverpool, co liverpool wyprawia każdy widzi, ostatnio Salah wszedł koło 60' i co mi się rzuciło w oczy, to jego częstsza gra z kolegami, tak jakby bardziej skupiony był na dzieleniu się piłką niż rajdem solo przez całe boisko, może Slot miał rację ze ściągnięciem go z 1. składu, może Mo musiał spokornieć, zobaczyć, że jednak nie zawsze i wszędzie będzie grał w 1., na razie to się wydaję dobrym rozwiązaniem, ciekaw jestem jakie składy będą na ten mecz, do solo zagrania pewnie spróbuje asystę Salaha, co do meczu to over over over, pewnie i over 3, ale z rożnymi chyba odpuszczę, bo Liverpool czasem jak i Chelsea, jak nie musi gonić wyniku to słabo to wygląda czasami, a jak będą musieli gonić wynik, to może znowu coś się ustrzeli live z fajnym kursem
Brighton west ham, londyńczycy coś słabi ostatnio, mimo remisu z utd, ale ja takich meczy nie biorę pod uwagę za bardzo, bardziej interesuje fakt, że ten mecz był wczoraj, zawsze to mniej odpoczynku a tu kolejny wyjazd, Brighton w ofensywie pięknie gra, brighton over 1.5 wydaje się pewne, na razie w ako puszczę o2 w meczu

L 3,4M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Aston Villa - Arsenal
Bukmacher: Superbet
Typ: gol Aston Villi
Kurs: 1.54

Oba zespoły są ostatnio w formie, a Arsenal dodatkowo ma świetnie zorganizowaną defensywę, tak wiec trudno się dziwić, że kurs na gola gospodarzy to zawrotne @1.54. Mimo wszystko jeśli Kanonierzy mają gdzieś tracić gole czy punkty to właśnie w takich meczach, bo gospodarze będą niesieni dopingiem kibiców i tez gra się im u siebie lżej niż np. na wyjazdach. Nastawiam się na bardzo wyrównany mecz i minimum jeden gol dobrze dysponowanych ofensywnie miejscowych.

Otrzymane punkty reputacji: +1639
S 118,6K

sol

Użytkownik
Aston Villa - Arsenal

Kolega wyżej dobrze napisał, gdzie mają tracić jak nie z Villa w Birmingham, która jest w formie (4 strzelone vs Brighton, 4 vs Wisienki - to musi robić wrażenie) no i te rosnące kursy na Arsenal (+~0.9), ja jednak boję się obrony i zwalniania tempa przez Arsenal, zagram trochę inaczej, wydaje mi się, że mimo wszystko, mimo formy Aston Villi, mimo tych rosnących kursów, Kanonierzy nie przegrają, oni się wycfanili w tym sezonie i potrafią po prostu kontrolować mecz, nawet z takim Bayernem easy win się okazał, który w sumie jest chyba top3 w Europie teraz, ale samo x2 to ew. do ako, bo kurs marny, za to ja dorzucę rożne The Villans jeszcze, linia nie wygórowana, myślę, że całe 90' Arsenal nie będzie trzymał piłki, coś gospodarze zaatakują na pewno, przecież to obecnie top3, a w mediach brytyjskich mówią nawet, że gdyby gospo dzisiaj wygrali to można by ich na poważnie uważać za kandydata na mistrza, imo bez przesady, za wąska ławka, ale nawet z tak grającym Arsenalem swoje akcje powinni mieć, rożne u nich to nie problem, szczególnie u siebie, imo warto spróbować

Aston Villa over 2.5 rr + X2 @1.60 fortuna
Aston Villa over 3.5 rr + X2 @2.00 fortuna

S 118,6K

sol

Użytkownik
Newcastle - Burnley

Na papierze chyba najbardziej oczywisty wynik, tzn wygrana Srok, Burnley jest kompletnie pod formą, Championship welcome to i bardzo dobrze, bo są drużyny z championship, które dużo więcej oferują, szczególnie dla oka. Newcastle straszna lipa w tabeli, dopiero 12 miejsce, ale po 1., ich gra ostatnio na prawdę wygląda fajnie, wyniki może nieco gorzej, oto ostatnie 5 spotkań:
1765021785676.png
i proszę tylko popatrzeć na sumy, o3.5, o3.5, o2.5, o4.5,o3.5 - pięknie, ja idę w ich 2 bramki dzisiaj, zamiast overa w całym meczu, bo czy Burnley strzeli to nie wiadomo, a na pewno im nie zaufam, Newcastle u siebie to bardzo groźna drużyna, ten doping ich tak niesie, że na własnych śmieciach są w stanie każdemu zagrozić i kilka bramek strzelić, tym bardziej takiemu kopciuszkowi. Do tego rożne, pisałem kilka razy, jak Sroki grają u siebie to nabijają po 5+ nie zależnie ani od wyniku ani od rywala, z Totkami zrobili ostatnio 11 szt, a wyniku nie musieli gonić. Wszystko pięknie tylko żeby się nie skończyło jak wczoraj we Francji, no i jakaś dziwna tendencja zwyżkowa kursów na gospo, minimalnie, ale jednak, chociaż imo nawet jak tu pół składu wyleci na ostatnią chwilę, to typom to i tak nie zaszkodzi i chyba żal nie próbować po takich kursach

Newcastle over 4.5 rr + Newcastle over 1.5 @1.70 fortuna
Newcastle over 5.5 rr + Newcastle over 1.5 @2.00 fortuna
Newcastle over 6.5 rr + Newcastle over 1.5 @2.40 fortuna

=====
Tottenham - Brentford

Nie potrzebne są te spięcia na linii kibice - Thomas Frank
Tutaj 2 zdania na ten temat, a imo kibice się zachowują po prostu jak idioci, szkoda mi tylko piłkarzy, bo mimo fatalnych wyników, ta gra często wcale nie wygląda źle. Dzisiaj łatwego zadania też nie będzie, bo o ile Pszczoły są mocne u siebie (3 miejsce w lidze pod względem pkt zdobytych na własnym stadionie) i na wyjeździe sporo tracą (17 miejsce), to jednak dalej jest to trochę nieobliczalny i zawsze groźny zespół, a teraz kilka fotek:
1765022883229.png
1765022905784.png
Wszędzie overowo, 2:0 Brentordu z Arsenalem to no wiadomo jak Arsenal gra, taki sam wynik z imo mocno nieobliczalnym CP, które często gra minimalistycznie, w skrócie nie rozumiem takich kursów na over dzisiaj, bo o ile można powiedzieć, że totki słabe, a pszczoły na wyjazdach jeszcze gorsze, to przecież nie świadczy to o 0:0, w tym przypadku bardziej o 2:2, no dają trzeba brać, bo kursy zacne, rożne też powinny być w overowych ilościach, szczególnie u tych "strasznie słabych" wygwizdywanych gospodarzy, którzy ostatnio postawili się Srokom robiąc u nich 2:2 i 8 rr

over 2.5 @1.98 sts
over 1.5 + over 8.5 rr @1.60 sts
over 1.5 + over 9.5 rr @2.05 fortuna
over 2.5 + over 9.5 rr @3.00 fortuna

=====
Leeds - Liverpool

Na początek to co wczoraj tam wyżej pisałem, to za drobne, z ciekawości

Salah asysta 1+ @3.50 sts
"musi wyjść w podstawowej 11" pytanie, czy wyjdzie, wątpię w sumie, ale to tylko z ciekawości

over 2.5 @1.80 sts
over 2 @1.38 sts

To drugie do ako, wydaje się promocja, Liverpool ostatnio dramat to wiadome, ale ale i tak te bramki jakieś wpadają, Leeds z formą też różnie, jako wyznacznik formy średnio biorę pod uwagę 3:1 Chelsea bo tamci bardzo słabo zagrali, a błędy w obronie na poziomie podstawówki, ale w Manchesterze z City 3:2, ładnie się postawili, poprzednie mecze też overowe, nawet jak sami nie strzelili to stracili 3, jak na Anglie przystało u siebie to będą próbować prowadzić grę, a jest to możliwe z takim Liverpoolem, The Reds znowu no muszą wrócić na wygraną ścieżkę, także o ich motywację jestem spokojny, tam czegoś innego brakuję, ciężko powiedzieć czego, ale mniejsza z tym, kilka bramek tutaj przy takim kursie to biorę i nie pytam dlaczego aż 1.80. Na live jak Liverpool będzie przegrywał to ich rożne, niestety nie będę miał nawet jak śledzić, ale ostatnie kilka spotkań to można było łapać kursy po [email protected] nawet na rożne Liverpoolu jak ci przegrywali
=====
City - Sunderland

Jednym słowem, City bardzo mocno overowe, ale ja im nie ufam w 1 x 2 ani w bramki, bo kursy zawsze są zaniżone na nich, ale na najlepszego beniaminka w ostatnich latach już coś zagram, City strzela i traci, 4 stracone z Fulham, 2 stracone z Leeds (u siebie), Czarne Koty mogą zagrozić każdemu, przy takim kursie imo warto próbować

Sunderland over 0.5 @1.75 sts - wczoraj było 1.85
Sunderland h+2.5 @1.40 sts
Sunderland h+1.5 @2.00 sts

Z fartem i powodzenia wszystkim

Do góry Bottom