>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<
  • Polecamy się zapoznać
    Regulamin czatu

  • Nowy Projekt na Forum
    WASZE BETY - MOJE KUPONY!

  • EURO 2024 zbliża się wielkimi krokami, wzorem ostatniego Mundialu również na zbliżające się Mistrzostwa Europy wraz z naszymi parterami przygotowaliśmy konkursy na wszystkie spotkania tego turnieju oraz dwa osobne Typery
    BETFAN Typer EURO Niemcy 2024
    forBET EURO 2024 Expert
    W pierwszym uczestnicy zostali wyłonieni w eliminacjach i nie ma już możliwości dołączenia do Typera, natomiast drugi konkurs jest dla wszystkich użytkowników Forum, więc zachęcam do udziału.

    Ogólnie na wszystkie konkursy jest rekordowa suma nagród wynosząca 12 800 PLN oraz ponad 800k punktów reputacji!

    Do odbioru nagród potrzebne są konta u naszych Partnerów, dlatego jeżeli jeszcze nie masz konta u któregoś ze sponsorów konkursów to zachęcam do założenia ich z linków podanych poniżej

    Betters TUTAJ!
    forBET TUTAJ!
    Betfan TUTAJ!
    Betclic TUTAJ!
    Fortuna TUTAJ!
    Betcris TUTAJ!
    Fuksiarz TUTAJ!

15 Kolejka Premier League 07-09.12.2013

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Fulham - Aston Villa
Stawiam na przełamanie dla Fulham. Seria 6 porażek musi się skończyć. Ostatni raz taką serię mieli w sezonie 2001/2002 i po niej nadeszły upragnione punkty. Fulham nie zagrało wcale źle przeciwko Tottenhamowi. Owszem, stroną przeważającą były Koguty, ale gdyby gospodarze wykazali się większą skutecznością, to spokojnie mógł paść remis. Berbatov miał kilka sytuacji, raz piłka trafiła w słupek. Głównym problemem Fulham jest przede wszystkim obrona. Od 6 spotkań nie może grać Hangeland, który jest ostoją defensywy. Nie tylko jego trapią w tym sezonie kontuzje, innych obrońców także, stąd przeważnie formacja defensywna nie gra w swoim najlepszym ustawieniu. Jak wszyscy wiedzą, Jola nie ma już w klubie. Nowym managerem został jego asystent - Meulensteen. Trudno było od niego oczekiwać zwycięstwa już w pierwszym spotkaniu, gdy przyjechał Tottenham, ale już w meczu z Aston Villą powinno się od niego wymagać co najmniej zdobycia jednego punktu. Liczę na efekt nowej miotły, podobnie jak to mieliśmy już w przypadku Crystal Palace i osoby Tony&#39;ego Pulisa. Pulis przegrał pierwszy mecz, by w drugim zwyciężyć. Aston Villa jest rywalem teoretycznie mniej wymagającym niż Tottenham, ale potrafi zaskoczyć. Potrafi również rozczarować. AV ma dobrą serię 5 spotkań bez porażki. Chyba bardziej imponująca jest jednak ich seria 5 nieprzegranych spotkań wyjazdowych. Ostatni raz przegrali pod koniec sierpnia i nie ukrywam, że liczę na to, że w końcu przegrają swój mecz. Ich seria jest po prostu za dobra jak na średniaka ligi. W swoim ostatnim spotkaniu sprawili niespodziankę, bo pokonali Southampton i wbili przy tym aż 3 gole. Jednak tak naprawdę, to Święci mieli więcej z gry i stwarzali więcej sytuacji bramkowych. AV błysnęło skutecznością i wykorzystywało błędy jakie zrobiła osłabiona nieco defensywa brakiem Boruca i Schneiderlina. The Villans zaskoczyli w ostatnim spotkaniu, zaskoczyli także w spotkaniu z WBA, gdzie podnieśli się z wyniku 0:2, to tak samo mogą zaskoczyć, ale na minus w spotkaniu z Fulham. W H2H widać, że na Craven Cottage bardzo często padał remis. Taki wynik chyba obie ekipy wzięłyby w ciemno i jest duża szansa, że ten remis padnie (zresztą bukmacherzy też tak myślą, co widać po kursach), ale mimo to postawię w stronę Fulham.

Fulham - Aston Villa
Typ: 1DNB
Kurs: 1,95
Buk: Bet365
 
Otrzymane punkty reputacji: +3
ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
W niedzielę zapowiada się kolejny Hit w Angielskiej Premier League. Wyśmienity w tym sezonie Everton zmierzy się na Emirates z prowadzącym Arsenalem. Powiem tak. Nie rozumiem trochę aż takiego faworyzowania zarówno Manchesteru United jak i Arsenalu. W pierwszym przypadku zagrałem dwa single. Everton i remis. Wszedł wyższy kurs bo wygrali goście. Na Arsenal kurs o ile dobrze pamiętam jeszcze niższy.

Fakt. Arsenal w tym sezonie radzi sobie świetnie. Dobrze gra Ramsey, a zakupienie Ozila było strzałem w 10. Na dobrą sprawę jedyną porażkę z zespołem nisko notowanym drużyna Arsena Wengera poniosła w pierwszej kolejce. Potem remis z WBA (lubiącym urywać punkty najlepszym zespołom) i porażka z Manchesterem na wyjeździe (żaden wstyd). Można powiedzieć istny materiał na mistrza. Terminarz jednak był dla nich na razie łaskawy. Z lepszych drużyn podjęli oni Liverpool i Manchester i tylko z The Reds udało im się wygrać. Przed nimi 3 arcytrudne spotkania przedświąteczne, a do tego jeden mecz w tygodniu w Lidze Mistrzów z Napoli. W lidze, w niedziele przychodzi czas na Everton, potem Man City, a na samym końcu londyńska Chelsea. We wszystkich trzech meczach gram przeciwko Kanonierom. Każda seria się kiedyś kończy, a ja nie wierzę by zespół Arsenalu wygrał wszystkie 3 te spotkania. Ba twierdze nawet, że we wszystkich trzech meczach podopieczni Arsena Wengera mogą zgubić punkty. W razie niepowodzenia z Evertonem zastosuję tutaj progresję. Także liczę, że po trzech meczach wyjdę solidnie na plus.

Co do Evertonu to w tym sezonie radzą sobie wspaniale. Remis z Liverpoolem po wspaniałym meczu, który moim skromnym zdaniem powinni wygrać gdyż byli zespołem odrobinę lepszym czy też zwycięstwo w teatrze marzeń, co jest bez wątpienia niebywałym wyczynem. W ataku szaleje Lukaku i pewnie Mourinho pluje sobie ostro w brodę, że wypuścił taką perłę. W świetnej formie jest Miralas, podoba mi się również gra młodego Hiszpana Delofeu i gdyby nastawił celownik to mecz z Liverpoolem zakończył by się prawdopodobnie innym wynikiem. Nie ma sensu jednak pisać o wszystkich zawodnikach więc powiem krótko. Martinez robi z tym zespołem bardzo dobrą robotę. Everton gra piękny i ofensywny football. Ja gram na to spotkanie dwa typy za 50% początkowej stawki progresyjnej
2: kurs 5.75
X: kurs 3.80
Bet365
Zdecydowanie bardziej opłacalne w singlu niż zagranie za 100 % podpórki ;).
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Southampton - Manchester City
W Southampton nienajlepiej się dzieje. To już trzeci przegrany mecz z rzędu, w dodatku Święci tracą dużo bramek. Nie jest to przypadek, bo kilku graczy z bloku defensywnego nabawiło się kontuzji. W sobotnim spotkaniu nie zagra Boruc, którego zastępuje młody i niedoświadczony Gazzaniga (zdążył on puścić w dwóch spotkaniach aż 5 bramek), oraz Schneiderlin - defensywny pomocnik. Wątpliwy jest występ drugiego defensywnego pomocnika, czyli Wanyamy, a także prawego obrońcy Clyne&#39;a. Brak aż czterech ważnych ogniw w defensywie byłby bardzo odczuwalny, a szczególnie brak obu defensywnych pomocników. Te kłopoty w defensywie przekładają się oczywiście na liczbę straconych bramek. W ofensywie wcale nie wygląda to lepiej, bo ostatnio brakuje skuteczności. Obaj napastnicy, czyli Osvaldo i Lambert nie są w najlepszej formie. Man City ostatnio wygrał z WBA na wyjeździe 3:2. Ten wynik może być nieco mylący, bo sugeruje, że było bardzo trudno, ale to City kontrolowało mecz. The Citizens prowadzili już 3:0, a obie bramki stracili już w końcówce meczu. Goście zdobywają dużo bramek, mimo że brakuje Silvy, który leczy kontuzję. Manchester potrafi sobie radzić bez niego. Man City gra w tym sezonie słabo na wyjazdach i nieco obawiam się, że znów nie wygrają swojego spotkania, bo o ile u siebie gromią każdego, to na wyjazdach potrafią zawodzić i nie grają tego co potrafią. W poprzednim sezonie Święci potrafili sprawiać niespodzianki na własnym obiekcie i osiągali bardzo dobre rezultaty z potentatami, ale teraz zaliczają obniżkę formy i w dodatku trapią ich kontuzje w defensywie. Stawiam na wygraną City, ale jeśli po raz kolejny stracą punkty na wyjeździe, to nie będę zaskoczony.

Southampton - Manchester City
Typ: Man City -0,75
Kurs: 1,92
Stawka: 1/10
Buk: Marathonbet



Liverpool - West Ham
Wszyscy w tym meczu spodziewają się kolejnego pogromu i gradu bramek, ale wg mnie może skończyć się na 1:0 lub 2:0. Liverpool jest w znakomitej formie strzeleckiej. Ostatnio pokonali Norwich aż 5:1, ale ja nie biorę tego wyniku aż tak serio, bo po pierwsze Kanarki przeważnie grają słabo na wyjazdach, a po drugie Norwich to jedna z ulubionych drużyn Liverpoolu do gromienia. The Reds w ostatnich 4 spotkaniach na Anfield wygrywali bardzo przekonująco, ale trafiały im się ekipy, które w defensywie nie porywają, oprócz WBA. Pozostałe ekipy to Norwich, Fulham i Crystal Palace. West Ham jest ekipą, która również na wyjazdach nie porywa, ale przynajmniej traci niewiele bramek. Dotychczas w 7 spotkaniach stracili tylko 5 bramek, a łącznie padło w nich tylko 9. Dla porównania Liverpool na wyjazdach stracił aż 13 bramek, a strzelił 12. Młoty są też ekipą, która najczęściej w lidze remisuje swoje mecze wynikiem 0:0. W tym sezonie już 4 spotkania zakończyli właśnie z takim wynikiem. 0:0 to również koszmarny wynik z zeszłego sezonu na Anfield. Z H2H widać, że Liverpool dominuje u siebie, często wygrywa do zera. Również i w tym spotkaniu nie należy spodziewać się gradu bramek ze strony Młotów. Już jedno trafienie byłoby sporą niespodzianką. Ja stawiam w tym spotkaniu na under 3 bramki. W ostatnich 14 latach tylko 2 razy ten zakład byłby przegrany. Jeśli Liverpool nie strzeli szybko bramki, to ten zakład ma dużą szansę, że wejdzie. Jeśli znów The Reds zdobędą szybko bramkę, to można szykować się na kolejny już pogrom.

Liverpool - West Ham
Typ: under 3
Kurs: 1,962
Buk: Pinnacle


Jeszcze krótko na temat meczu WBA - Norwich. Nie warto tutaj cokolwiek stawiać z 1x2, bo te drużyny grają 3za3. Wystarczy spojrzeć tutaj: http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/mutual-matches/?home=CCBWpzjj&amp;amp;away=Qo6off6p&amp;amp;where=0. Ja zagram w drugim meczu. Gdybym miał już typować, to jako zwycięzcę wskazałbym WBA.
 
przemek-1992 28

przemek-1992

Użytkownik
Co myślicie o meczu Sunderland-Tottenham, jest sens grania na zwycięstwo kogutów? Ostatnio ich gra nie powalała ale z takimi rywalami jak Sunderland muszą wygrywać jeżeli chcą się trzymać czołówki.Kurs 1.9 jest dość zachęcający.
 
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Co myślicie o meczu Sunderland-Tottenham, jest sens grania na zwycięstwo kogutów? Ostatnio ich gra nie powalała ale z takimi rywalami jak Sunderland muszą wygrywać jeżeli chcą się trzymać czołówki.Kurs 1.9 jest dość zachęcający.
Nie sugerowałbym się miejscem w tabeli, gdyż pod wodzą Poyeta Koty grają całkiem nieźle, a już na pewno ambitnie. Na północy Anglii gra się bardzo ciężko, wystarczy przypomnieć porażkę Manchesteru City, czy nawet ostatnią ciężka przeprawę Chelsea. Dlatego też Sunderland +0.5AH w mojej ocenie jest dużo bardziej opłacalną opcją.
 
M 125

max-payne

Użytkownik
MAN UTD - NEWCASTLE - 2. DRUŻYNA STRZELI BRAMKĘ - 1,60✅
Gracze Newcastle niewątpliwie rozczarowali swoich kibiców, ale to samo można powiedzieć o podopiecznych Moyes&#39;a. Wynik meczu ze Swansea w ogóle nie wpływa na moje spojrzenie na ten mecz - Sroki to specyficzna drużyna, idealna do wykorzystania słabości Manchesteru United. Nie uważam, że wywiozą z Old Trafford 3 punkty, ale o strzelenie bramki już tak ciężko nie będzie. Jak wyglądają mecze Newcastle z czołówką? Porażka z MC 0-4, wygrane na Chelsea i Tottenhamem (na WHL) i remis z Liverpoolem u siebie. Całkiem przyzwoicie.

LIVERPOOL - WEST HAM (HANDICAP 0-1) - 1 - 1,85
✅
Liverpool w meczach u siebie z przeciętnym/słabymi drużynami raczej punktów nie traci, a do takich można zaliczyć w tym sezonie West Ham. Będę w szoku jeśli podopieczni Allardyce&#39;a strzelą tu chociaż bramkę. Ich mecze z czołówką mówią same za siebie - wyjątek to pamiętne zwycięstwo nad Tottenhamem. Co prawda nie tracą jakoś bardzo dużo bramek, biorąc pod uwagę pozycję w tabeli jaką zajmują, ale trzeba zaznaczyć, że nie mieli żadnego wyjazdu z czołówką, poza Spurs, których zresztą nazywanie czołówką to lekka przesada.
SUNDERLAND - TOTTENHAM - 1. DRUŻYNA STRZELI BRAMKĘ - 1,53✅
Mimo tego, że gracze Poyeta wciąż piastują ostatnią pozycję w tabeli, to ostatnie wyniki notują całkiem niezłe. Remis z Aston Villą na wyjeździe i postraszenie Chelsea (porażka 3:4). Morale na pewno wzrosną, na dodatek grają u siebie. Tottenham to wyjątkowo nijaka drużyna, dobrą obronę to oni mają z drużynami z dolnej części tabeli (i to też nie zawsze, co dodatkowo skłania mnie do tego zakładu), słabiutka ofensywa, kiepskie wyniki z podobnej klasy rywalami, lub silniejszymi. Według mnie Sunderland postraszy jutro graczy AVB.
SOUTHAMPTON - MAN CITY - BTS - 1,70✅
Gospodarze zanotowali pierwszy konkretny kryzys w tym sezonie. Mniejsza już o porażki z Chelsea i Arsenalem, w środę pierwszy raz stracili więcej niż jedną bramkę u siebie. Jutro zagrają z najbardziej bramkostrzelną drużyną w Premiership, ale jednocześnie mającą spore problemy z obroną. Czy przegrają kolejny mecz? Według mnie niekoniecznie, bo City już nie takie wpadki notowało na wyjazdach. Gram BTS i przewiduję wyrównany mecz.
STOKE - CHELSEA - DRUGA DRUŻYNA +1,5 GOLA - 1,73✅
Chelsea z nierówną formą, ale jutro musi wywieść 3 punkty ze Stoke. O bramki dla gości się nie boję, patrząc na formę Hazarda, Maty czy innych.
CRYSTAL PALACE - CARDIFF - UNDER 2,5 - 1,63✅
Dwie drużyny o wątpliwym potencjale ofensywnym, możliwy bezbrakowy remis albo jednobramkowe zwycięstwo gospodarzy, którzy zaczęli w końcu ciułać punkty (wygrane po 1:0 z Hull i West Hamem)
Bukmacher: Fortuna.
 
Otrzymane punkty reputacji: +33
lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka NożnaPremier League 2013/2014
Spotkanie: Southampton - Manchester City AHC (1:0) – jednobramkowe zwycięstwo = zwrot
Typ: 2
Kurs: 2,40
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 07.12.13 16:00
Stawka: 6/10

W sobotę o 16:00 odbędzie się mecz 15. kolejki Premier League pomiędzy Southampton a Manchesterem City. Gospodarze zajmują obecnie ósmą lokatę, goście są aktualnie na 3. pozycji.

W nadchodzącym meczu Obywatele będą musieli zmierzyć się z niespodzianką ligi. Jeszcze do niedawna Southampton zajmował miejsce w czołowej trójce ligi. Trzy kolejne porażki z kluczowymi rywalami do tytułów (porażka z Arsenalem 0:2, z Chelsea 1:3) oraz ligowym średniakiem (dziesiątą Aston Villa 2:3) sprawiły, iż ekipa Mauricio Pochettino spadła na ósme miejsce w ligowej hierarchii.

Manchester City w środę pokonał na wyjeździe WBA 3:2 po dwóch bramkach Yaya Toure oraz bramce Aguero. Mimo szalonej końcówki, w której gospodarze dostali w prezencie dwa gole, udało się tej ekipie dowieźć trzy punkty do końca spotkania. Tym samym ligowa niemoc na wyjazdach drużyny z Manchesteru została przełamana.

Skład gospodarzy totalnie się posypał. Z gry w dzisiejszym meczu zostało wyłączonych aż ośmiu graczy. Artur Boruc, zawodnik który dawał gwarancje wysokiej jakości gry defensywnej Southamptonu, będzie pauzował przez najbliższe 6 tygodni na skutek złamania ręki do którego doszło w meczu jego drużyny przeciwko Chelsea. Morgan Schneiderlin narzeka na uraz pachwiny. W ostatnim spotkaniu z Aston Villa kontuzji doznali Nathaniel Clyne (uraz pachwiny) i Victor Wanyama (kontuzja łydki). Guilherme Do Prado leczy kontuzję kolana, a jego występ planowany jest najwcześniej na styczeń 2014. Kelvin Davis narzeka na kontuzję pleców, Daniel Fox ma problemy ze ścięgnem. Z meczu nie wystąpi również Gaston Ramirez

Sytuacja City wygląda zupełnie odwrotnie. Do gry powrócił kapitan zespołu i filar defensywy The Citizens Vincent Kompany. Jak poinformował Manuel Pellegrini David Silva będzie gotowy na poniedziałek, podobnie jak Stevan Jovetić i Matija Nastasić. Po za tym do dyspozycji chilijskiego managera są wszyscy zawodnicy.

Mimo iż statystyki ligowe statystyki są głównym argumentem wysuwanym przeciw Boys in Blue stawiam na zwycięstwo tej ekipy w tym meczu. Przemawia za tym nie tylko dystans dzielący oba zespoły w tabeli, obecna forma obu ekip ale także fakt, iż do składu Manchesteru City wracają kluczowi zawodnicy, wyłączeni z gry przez kontuzję. Southampton natomiast zamienił się w szpital, a brak kluczowych zawodników jest najmocniejszym argumentem przemawiającym przeciwko tej ekipie.


&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
adamq 7

adamq

Użytkownik
LIVERPOOL - WEST HAM
Typ: 1
Kurs: 1,28
Bukmacher: Fortuna
Piłkarze West Hamu na pewno bardziej obawiają się tego meczu, ale wszystko zależy od tego, jaki zespół Liverpoolu wyjdzie na murawę. Jeśli będzie to drużyna, która przegrała z Hull, możemy być pewni porażki, a jeśli Luis Suárez będzie w takim nastroju, jak w środowy wieczór, to współczuję obrońcom Młotów. Może Rodgersowi uda się zahipnotyzować Urugwajczyka i przekonać go, że co tydzień gra z Norwich? Dzięki temu the Reds mogliby być pewni kwalifikacji do czołowej czwórki.
Dla Liverpoolu inny rezultat niż zwycięstwo to coś nie do zaakceptowania. Wynik z Hull to był wystarczający blamaż i nie można sobie pozwolić na powtórkę przed zbliżającym się okresem. Suárez znowu stanowi o sile drużyny, strzelił dziesięć bramek w czterech meczach na Anfield od czasu powrotu z zawieszenia, wliczając w to dwa hat-tricki. Na wyjazdach nie ma podobnego bilansu, bo ogólnie drużyna nie gra tam jakoś świetnie, ale nadal zdobył trzy bramki w pięciu spotkaniach. U siebie jest nie do zatrzymania i West Ham musi wymyślić jakiś sposób na spowolnienie Urugwajczyka, bo inaczej czeka ich długie popołudnie.
 
bycek 87

bycek

Użytkownik
SOUTHAMPTON - MANCHESTER CITY

Typ : gole gości - powyżej 1,5 ⛔
Kurs: 1,65
Buk: Betclic

Analiza:
Gospodarze sobotniego meczu, w środku tygodnia doznali pierwszej porażki na własnym stadionie.
Pogromcą zespołu Mauricio Pochettino okazała się drużyna Aston Villi, która zaaplikowała Świętym 3 gole. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że przed tym meczem Święci stracili u siebie tylko 2 gole na sześć rozegranych meczów ! Co ciekawe, Manchester City będzie pierwszą drużyną z czołówki, która zawita do Southampton. Zatem, co słychać u niebieskiej części Manchesteru ?
Ostatnio pokonali West Bromwich 2:3 dzięki czemu zanotowali 3 wygraną z rzędu.
Na wyjazdach The Citizens grają w kratkę, więc ciężko jest przewidzieć ich rezultat na obcym terenie. Wydaje mi się jednak, że od tego meczu może nastąpić jakiś przełom w tym aspekcie, bo widać, że podopieczni Pellegriniego są w dobrej dyspozycji. Dlatego też uważam, że skoro Aston Villa potrafiła strzelić na St Mary&#39;s Stadium 3 gole, to tym bardziej Manchester City pokusi się o przynajmniej dwie bramki. Pod uwagę trzeba też wziąć fakt, że Southampton zagra bez kilku podstawowych graczy filaru defensywnego wliczając do tego grona Boruca
Absencje:
SOUTHAMPTON : Clyne (12/0 d), Fonte (14/1 d)? , Schneiderlin (13/1 m), Ramirez (5/0 m), Wanyama (14/0 m) ?, Boruc (13/0 g)
MANCHESTER CITY: Silva (7/3 m), Jovetic (3/0 f), Nastasic (9/1 d)

Wynik: 1-1
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves&gt;false&lt;/w:TrackMoves&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
al_capone 29K

al_capone

Gangster
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;600&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td height=&quot;15&quot;&gt;&lt;table style=&quot;margin: 0px; padding: 0px;&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;600&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;margin: 0px; padding: 0px;&quot; height=&quot;40&quot; valign=&quot;top&quot;&gt; Moje najlepsze oferty i wskazówki
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt; &lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Arial; font-size: 14px; font-style: normal; font-weight: normal; margin: 0px; padding: 0px;&quot; height=&quot;15&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;margin: 0px; padding: 0px;&quot; valign=&quot;top&quot; width=&quot;440&quot;&gt; Cześć Forum.bukmacherskie.com,
Ledwo zakończyła się środowa kolejka w Premier League, a przed nami kolejne zmagania w tym razem niemal we wszystkich ligach europejskich. Tym lepiej dla mnie… więcej meczów to większy obrót i więcej kasy do zarobienia. W Betsafe liczą się nie tylko inteligentnie wybrane mecze; różnicę mogą zrobić oferty w ramach 6-Paku Betsafe. W ten weekend rozdajemy premie cashback we wszystkich zakładach na zwycięzcę meczu (1X2), jeśli Danny Welbeck strzeli ostatniego gola!
Manchester United v Newcastle
Ekipa Newcastle była w lidze przed Man Utd w tabeli przez większość sezonu i udowodniła w tej rundzie niejednokrotnie, że jest w wybornej formie. Tym bardziej miło jest widzieć kiepski kurs na Man Utd przy Newcastle +1 handicap przy kursie 2.60. Oferta Gra Pojedyncza jest wyjątkowo atrakcyjna, jeśli Danny Welbeck strzeli ostatniego gola, oddamy Ci kasę z powrotem!
Southampton vs Manchester City
Man City jest drużyną, której pozycja w tabeli nie do końca odzwierciedla klasy, jaką prezentuje na boisku. W porównaniu z poprzednim sezonem uważam, że Man City gra zdecydowanie lepiej. Spośród wszystkich drużyn ekipa z Manchesteru ma najlepszy bilans bramkowy, dlatego kurs 1.72 na wygraną The Citizens biorę z uśmiechem na twarzy. Z taką skutecznością w ofensywie, jaką prezentują City w tym sezonie to zdecydowanie mój faworyt do oferty Strzelec Hat tricka. Graj, aby wygrać z 6-Pakiem Betsafe! Doradca Betsafe
Świąteczna Promocja w Betsafe - 2 bonusy na START, aż do 370PLN + koszulka!
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
 
bo86bo 6,3K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United - Newcastle
MU 1.5 kartki
2.50
Bet365

Value,value, value... United gra ostro kartki dla nich to ostatnio odskocznia od złych wyników. Newcastle pewnie postawi ostre warunki gry. Sędzią będzie Marriner który w 11 meczach pokazał 39 żółtych i 4 czerwone kartki. Argumentować mocno nie mam czasu bo jestem w trakcie remontu. Moim zdaniem grzechem jest ominąć tą ofertę.
 
perek99 20,9K

perek99

Użytkownik
Anglia, Premier League
Spotkanie: Sunderland - Tottenham
Typ: gospodarze strzelą gola
Kurs: 1,52 (Expekt)

Analiza:

Tak pisałem ostatnio, przed meczem z Chelsea. Strzelili im aż 3 gole, dlatego dziś gram znowu na trafienie gospodarzy.
Znalazłem dla siebie (może też dla was) fajny typ w spotkaniu Sunderland - Chelsea. Mianowicie obstawiam, że gospodarze dzisiejszego spotkania zdobędą przynajmniej jednego gola. Bukmacherzy troszkę zaspali i dalej uważają, że Czarne Koty to ta sama drużyna z początku sezonu. Fakt, start mieli fatalny, ale ostatnie pięć spotkań to już 7 punktów Sunderlandu. Na własnym terenie potrafili pokonać bramkarzy Man City, Man Utd, Liverpoolu, Arsenalu czy Newcastle to dlaczego nie zrobią tego samego z golkiperem Chelsea ?

Tottenham nic wielkiego nie gra, oglądałem ich środowy mecz i słabe Fulham strzeliło im bramkę oraz miało okazje na kolejne. Gol dla Sunderlandu jak nic musi paść. Może nawet jakieś punkty ?

Polecam:smile:
 
A 93

ateo87

Użytkownik
Stoke - Chelsea 2 @1.6
Niebiescy w dobrej formie rotacja w pomocy i czestsze wystepy Maty dzialaja na + co prawda w tyg lm ale tam sytuacja wyglada dosc klarownie ... gospodarze graja dosc kiepsko matrna skutecznosc i slaba forma wskazuje tu zdecydowany win gosci
Soutchampton - City 2 @1.7
kurs piekny do gry forma i wysoka skutecznosc bedzie kluczem do zwyciestwa brak Boruca jest odczuwalny jego zmiennik poplenia glupie bledy do tego dochodza braki kilku innych zawodnikow
 
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
nikt nie napisał mo istotnej kwestii w meczu MU-Newcastle
Van Persie wciąż zmaga się z urazem pachwiny, ale to chyba i tak nie jest najgorsza informacja dla Moyesa. W meczu z Newcastle zabraknie bowiem także Rooneya, który pauzować będzie za nadmiar żółtych kartkek. Napastnik reprezentacji Anglii zdobył w lidze już osiem bramek i jego absencja może być jeszcze bardziej bolesna dla Manchesteru.
 
B 2,2K

barichello

Użytkownik
nikt nie napisał mo istotnej kwestii w meczu MU-Newcastle
Van Persie wciąż zmaga się z urazem pachwiny, ale to chyba i tak nie jest najgorsza informacja dla Moyesa. W meczu z Newcastle zabraknie bowiem także Rooneya, który pauzować będzie za nadmiar żółtych kartkek. Napastnik reprezentacji Anglii zdobył w lidze już osiem bramek i jego absencja może być jeszcze bardziej bolesna dla Manchesteru.
Najgorsza informacja dla Moyes&#39;a to jest ta, że spekuluje się, że Robin może chcieć odejść z ekipy Czerwonych Diabłów...
 
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Najgorsza informacja dla Moyes&#39;a to jest ta, że spekuluje się, że Robin może chcieć odejść z ekipy Czerwonych Diabłów...
jak to? przecież dopiero co przyszedł i już miałby odchodzić... to się nie trzyma kupy ????
co do meczu to wszystko się może zdarzyć, ale patrząc na kursy to chyba najlepszą opcją są azjany w stronę Newcastle przy osłabieniach MU z przodu
Newcastle +1.5 - 1.575 ✅ ✅ ✅

Bet365
 
Otrzymane punkty reputacji: +3
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Southampton - Manchester City
&quot;Święci&quot;, którzy świetnie rozpoczęli sezon w końcu złapali zadyszkę czego efektem są trzy porażki z rzędu w ostatnich meczach ligowych. Tracili punkty kolejno z Aston Villą (2:3), Chelsea (1:3) i Arsenalem (0:2). O ile porażki z klubami z Londynu wstydu nie przynoszą, o tyle porażka z AV przed własną publicznością powinna być sygnałem, że coś jest nie tak. Trzeba tu zaznaczyć, że ze składu podopiecznych Mauricio Pochettino wypadł przede wszystkim Artur Boruc, który jest w tym sezonie w wybornej formie i nie raz ratował Southampton przed stratą punktów. Oczywiście w pamięci pozostają wpadki z meczów ze Stoke i Arsenalem jednak takie błędy mogą się przytrafić nawet najlepszym. Pod nieobecność popularnego &quot;Borubara&quot; w bramce SOU staje młody i niedoświadczony Gazzaniga, który w dwóch meczach zdążył już puścic 5 goli. Oprócz tego kontuzjowany jest Wanyama, który odpowiada za rozbijanie ataków rywali i brak tego zawodnika na pewno będzie widoczny na boisku. Oprócz tego nie zagra też Gaston Ramirez, Fonte, Schneiderlin oraz Clyne.
Jeśli chodzi o Manchester City to drużyna gra w tym sezonie ligowym bardzo nierówno. Na Etihad Stadium nie mają sobie równych i niszczą każdego kto tam przyjedzie, o czym świadczy bilans dotychczasowych spotkań - w siedmiu spotkaniach zdobyli komplet punktów, a ich bilans bramkowy wynosi 29:2. Z kolei w trakcie meczów wyjazdowych wydawałoby się, że ogladamy inną drużynę. Mimo posiadania w składzie takich gwiazd jak Aguero, Silva, Nasri czy Toure nie potrafili przebić się przez zasieki rywali i w ogóle jakoś ta gra im się nie kleiła. Do czasu rozegrania kolejki w środku tygodnie &quot;Obywatele&quot; zajmowali odległe 17 miejsce (chyba, piszę z pamięci) jeśli chodzi o tabele w meczach rozegranych na wyjeździe. Jak na zespół z takim składem i takim potencjałem można powiedzieć, że był to dramat. W środku tygodniu rozprawili się oni z West Brom (3:2) dzięki czemu ich bilans się poprawił, a dziś mają szansę na kontynuowanie zwycięskiej passy w meczach poza Manchesterem. W ekipie podopiecznych Manuela Pellegriniego zabraknie Silvy, Joveticia i Nastasicia. Jednak wydaje mi się, że z tej trójki najbardziej widoczny będzie brak Hiszpana czyli głównego kreatora gry. Jednak w obliczu kontuzji w obydwu zespołach wydaje mi się, że to gospodarze będą mieli o wiele większy problem z załataniem dziur gdyż personalne mają zdecydowanie słabszą ławke niż The Citizens. Biorąc pod uwagę formę zwyżkową Man City myślę, że Aguero i spółka uporają się z dzisiejszym rywalem dlatego proponuję na to spotkanie następujące typy :
Manchester City @ 1,72 ⛔ 1:1
Manchester City (0:1) @ 2,90
⛔ 1:1
Manchester City strzeli gola w obydwu połowach @ 2,35 ⛔ 1 i 0
Do przerwy/wynik końcowy 2/2 @ 2,55 ⛔ X/X
Sergio Aguero strzeli gola @ 2,06
✅
Unibet
 
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Oficjalne składy na spotkanie Manchesteru United z Newcastle :

Manchester United: De Gea - Rafael, Evans, Vidic, Evra - Januzaj, Cleverley, Jones, Nani - Hernandez, Van Persie.

Rezerwa: Lindegaard, Ferdinand, Anderson, Valencia, Young, Zaha, Welbeck.

Newcastle United: Krul - Debuchy, Williamson, Coloccini, Santon - Cabaye, Tiote, Anita - Sissoko, Remy, Gouffran.

Rezerwa:Elliot, Yanga-Mbiwa, Obertan, Gutierrez, Ben Arfa, Shola Ameobi, Cisse.


Jak widać do składu powraca Robin Van Persie, który pod nieobecność Rooneya będzie musiał wziąć ciężar strzelania bramek na swoje barki. I myślę, że przynajmiej jednego gola dziś ukłuje dlatego proponuję :

Robin Van Persie strzeli gola @ 1,96 ⛔
Patrice Evra otrzyma kartkę @ 6,00 ⛔
Nemanja Vidic otrzyma kartkę @ 4,00
⛔

Unibet
 
john90 115

john90

Użytkownik
O spotkaniach, które gram zostało napisane już niemal wszystko, więc:

1. Chelsea - over 1.5 - 1.72 - Expekt
✅

Chelsea na 10 ostatnich spotkań ligowych, w 8 strzeliła co najmniej 2 bramki. W ostatniej kolejce trafili do siatki Sunderlandu aż 4 razy. Grają z naprawdę słabo grającym Stoke, więc dwa trafienie, nie powinny być dla gości problemem.


2. City - over 1.5 - 1.68 - Expekt ⛔

Krótko, Southampton poważne osłabienia kadrowe, po świetnym początku teraz przyszła chwila zadyszki i do tego te osłabienia. Przeciwko nim, najlepsza ofensywa Premier League, forma Aguero, Nasriego i spółki świetna.


3. Liverool - over 1.5 - 1.33 - Expekt ✅

Kurs nieduży, ale do podbicia AKO myślę, że wart uwagi. The Reds u siebie grają świetnie i zdobywają mnóstwo bramek. Suarez w wybitnej formie strzeleckiej + atut własnego boiska + słaby West Ham, który w ostatniej kolejce przegrał z Crystal Palace.


4. Tottenham - over 1.5 - 2.10 - Expekt ✅

Typ zdecydowanie najbardziej ryzykowny. Koguty grają na wyjeździe z Sunderlandem. W poprzedniej kolejce gospodarze postawili się bardzo mocno ekipie Chelsea (4-3). Może aż tylu goli się dzisiaj nie spodziewam, ale wcale nie zdziwią mnie 4, a może i 5 bramek. Sunderland po bardzo słabym początku zaczął grać naprawdę nieźle, ale nadal brakuje wyników. Kiedy zacząć zdobyć jakieś punkty jak nie u siebie. Zapewne postawią się dzisiaj Tottenhamowi, jednak nie sądzę, że zdobędą 3 punkty. Tottenham natomiast zawodzi przede wszystkim skutecznością. Są w czołówce, o ile nie na 1 miejscu, jeśli chodzi o liczbę oddanych strzałów, a zdobyli zaledwie 13 bramek. Potencjał w ofensywie jest, jednakże brak efektywności. Liczę, że dzisiaj powtórzą co najmniej ilość trafień z poprzedniej kolejki, w której to ograli Fulham 2-1 (a przegrywali 1-0). Ciemne chmury widnieją nad głową trenera Tottenhamu AVB, więc na przegraną z ostatnim w tabeli Sunderlandem nie mogą sobie pozwolić, więc będą musieli zdobyć moim zdaniem dzisiaj kilka bramek, gdyż Sunderland również poszuka tutaj swojej szansy i wcale nie jest na straconej pozycji.


Pozdrawiam ????
 
Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom