robson-united
Użytkownik
Matić jest w kadrze na mecz.W United może zabraknąć Matica, Fellainie i Bailly'ego ale trzeba czekać do składów tak naprawdę.
Fellaini, Jones i Bailly poza. Ponadto "Dziennikarze Manchester Evening News zgromadzeni na Stockport Station nie zauważyli też Zlatana Ibrahimovica. Absencja szwedzkiego napastnika nie została jednak oficjalnie potwierdzona przez José Mourinho."
To fakt ofensywa MU potężna, jak potężny jest Lukaku, ale niestety ostatnio Romelu to trup! Co on marnuje to mi brakuje słów... Nie wiem jakiej jeszcze setki potrzebuje na strzelenie bramki? Lepszej niż z Watfordem co mu zagrał Rashford chyba już nie dostanie eh, a i tak jak koń z wozem węgla zaczepionym się zbierał do tego ...Dodatkowo tercet Monreal - Kościelny - Mustafi w 6 meczach nie stracił bramki, bilans 15:0, zdobyte 16 z 18 możliwych punktów, wydaje mi się, że w końcu stracą tę bramkę, bo ofensywa MU jest potężna.
Lindelof ostatnio obiecujący występ, więc oby w parze ze Smaillingiem i być może znowu Rojo, bo może znowu będzie 3-5-2? Raczej na to się zanosi, że taką taktyką Jose wyjdzie dziś.
Lingardinho mimo przebojowej akcji i bramce z Watfordem dziś zjazd na ławkę, Rashford od początku według mnie. Pytanie czy w ofensywie będzie to trio Martial - Lukaku - Rashford, czy znajdzie się tam miejsce dla Maty/Mikiego?
Ale jest też możliwe, że w pomocy tercet Matić - Herrera i przed nimi nieco wysunięty Pogba. Wariant bezpieczny,ale bardzo możliwy i wtedy pewnie z przodu tylko dwójka Lukaku - Marcus.
Zobaczymy..
Mecz zapowiada się kapitalnie, Arsenal w formie, United w formie. Wenger vs Jose, a to zawsze elektryzuję. Najbardziej prawdopodobny według mnie remis 1:1... Ale jednak wierzę w pełną pulę!
Rok temu na Emirates United zagrali drugim składem, a i tak Tuanzebe nakrył wtedy czapką Sancheza i nie dał mu pograć w ogóle.
Zacnego meczu