>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15. kolejka LOTTO Ekstraklasy (4.11-6.11.2016)

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Kosta Wassiljew strzeli @ 3,00 Unibet
Wysoki kurs na Estończyka patrząc na jego dyspozycje. 8 goli już w tym sezonie i nie widać końca. Myślałem, że więcej goli strzela u siebie, ale akurat w tym przypadku rozkładają się po równo - 4 u siebie i na wyjeździe. Jako pierwszy podchodzi do wolnych i karnych, a zatem dodatkowa szansa na bramkę się zawsze pojawi - wszak rzuty wolne przed polem karnym zawsze ze dwa się znajdą w meczu. Do tego strzały z dystansu i naturalny ciąg na bramkę.
Dodatkowy smaczek to rywal, czyli były klub Kosty, a na ławce Latal, z którym nie było mu po drodze. Moim zdaniem spore value, więc trzeba spróbować.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Termalica - Korona
Typ: 1
Kurs: 1.75
buk: unibet
Wynik: 1:3 ⛔ ????

Najsłabsza ostatnio w lidze i mocno osłabiona Korona zagrała niezłe spotkanie przeciwko Legii u siebie prowadząc 2:0 po 12 minutach, ale w drugiej odsłonie Kielczanie stracili aż trzy gole i przegrali mecz 2:4. Goście dalej bez trenera, zespół jest w totalnej rozsypce i tylko przerwa reprezentacyjna, która się zbliża powinna być dla nich zbawieniem. Niestety takie są realia. Korona gra komplety piach, a to prowadzenie z Legią było tylko przypadkiem. Na dodatek w pięciu ostatnich spotkaniach Kielczanie stracili aż 18 bramek stają się zdecydowanie najgorszą defensywą w Ekstraklasie. Termalica, która nie jest w najwyższej formie powinna sobie dziś poradzić z ekipą gości, a nawet musi. Gospodarze odnieśli dwie porażki w dwóch ostatnich spotkaniach ligowych, lecz były to porażki na wyjeździe. U siebie są niepokonani od 14 Maja!, co jest świetnym wynikiem. Dziś nie wyobrażam sobie porażki gospodarzy dlatego idę w ich stronę. Chcę dodać, że ekipa z Kielc w ostatnich trzech spotkaniach na wyjeździe straciła łącznie 14 bramek!.
18:00 Jagiellonia - Piast
Typ: powyżej 2.5 gola
kurs: 1.82
Wynik: 2:0 ⛔

W ostatniej kolejce Białostoczanie przerwali złą passę aż czterech meczów bez zwycięstwa. Takiej wygranej potrzebowali gospodarze aby móc spokojnie wrócić na właściwe tory. Ja jednak zdecydowałem się pójść w stronę goli w tym spotkaniu. Obie drużyny mają w swoich szeregach takich graczy, których stać na strzelanie bramek. U gospodarzy jest to trójka Wassiljew, Cernych, Frankowski, natomiast u gości Ziviec, Barisic czy też obrońca Hebert na którego muszą uważać Białostoczanie. Mecz zapowiada się ciekawie. Obie ekipy na razie mają odmienne cele, a więc spotkanie powinno należeć do otwartych. O Piaście piszę co kolejkę, że po przyjściu Latala ten zespół uwierzył w siebie, że może wygrywać i strzelać bramki. Probierz również wykonuje świetną robotę w Jadze, i tylko pozostaje mu liczyć na to, że w zimę nikt z ważnych zawodników nie odejdzie. Liczę na dobrego widowisko, które przyniesie nam odpowiednią ilość goli aby podany typ mógł wejść.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Lechia Gdańsk vs Pogoń Szczecin
Over 2.5 @ 2.05 unibet
⛔
Lechia u siebie ofensywnie jak wiadomo, mają szansę dzisiaj przypieczętować mistrza rundy jesiennej, wiadomo jeśli Jaga nie wygra to będzie wiadomo przed meczem, no ale warto budować przewagę.
Lechia bez Flavio, który wyłapał czerwoną kartkę w derbach, styki mu się przegrzały, każdy widział, ale są zmiennicy, powinni dać radę go zastąpić, jest w formie Marco, zabraknie Peszki, ale jest Haraslin, to , że Lechia będzie osłabiona to plus dla Pogoni, mogą uwierzyć i mieć szansę na zdobycz punktową.
Lechia u siebie to mocna ekipa 5 wygranych, 1 porażka, bilans bramkowy 14:9.
To może być mecz, gdzie na własnym terenie, Lechia nie zdominuje przeciwnika w pełni i nie będzie napierać ciągle, a będzie musiała też mądrze się bronić.
Dodatkowo też wg statystyk Lechia u siebie strzela minimum 2 bramki, a nie sądzę, żeby zagrali na 0 z tyłu.
Jagiellonia vs Piast
K. Vassiljew GOL @ 3.00 ⛔
F. Cernych GOL @ 2.80 ⛔
unibet

Wreszcie Cernych wraca do dobrej formy, co pokazało ostatnie spotkanie w Krakowie. Cały zespół Jagi gra bardzo dobrze, nie przeszkadza im to czy to wyjazd czy mecz u siebie, to jest bardzo dobre podejście.
Vassiljew , klasa sama w sobie. Dodatkowo, każdy karny, to również Vassiljew, a więc dodatkowa szansa na bramkę.
Piast to prawda gra coraz lepiej, ale nadal zdarzają się słabe mecze, słabo gra obrona w mojej opinii.
Dlatego próbujemy tutaj strzelców.

R 28

roki1

Użytkownik
Wisla-Leczna 1 kurs 1.80 WH
Po srtonie wisly forma,graja dobrze, sporo strzelaja.Nie przegrali od kilku kolejek. Dobrze to wszytko wyglada. Z kolei Leczna nie prezentuje sie dobrze,jeszcze z jakimis druzynami bez formy to sa wstanie cos powalczyc,ale jak ktos lepszy to w plecki. I jeszcze ,jak dla mnie,jest jedna wazna zaleznosc miedzy tymi zespolami.Wisla lubi z nimi grac i przewaznie wygrywa. Ja juz wszedlem w ten zaklad a jak bedzie to zobaczymy jutro. Pozdrawiam.

paweltkwm 55

paweltkwm

Użytkownik
B-B Termalica - Korona Kielce (Korona Kielce wygra mecz)​
@5.25 Bet365

Korona ostatnio w słabej formie, ostatni mecz wygrany 10 września, Termalica po genialnym początku sezonu, obniża loty. Klub z Niecieczy ostatni mecz przed własną publicznością przegrał w KWIETNIU. W takich meczach często pada &quot;niespodziewany&quot; wynik. Uważam że kurs 5.25 jest DUŻO przesadzony. Korona pokazała, że można strzelić 2 bramki Wojskowym, którzy potrafią przeciwstawić się takim klubom jak Real Madryt(xD) Stawiam na 0:1 dla gości. Korona wygra ten mecz WALKĄ bo atutów czysto piłkarskich to Oni nie mają.​
.
WYNIK: 1:3

Otrzymane punkty reputacji: +21
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Termalika Bruk-Bet Nieciecza - Korona Kielce
over 9,5 rożnych @1,7 betano ✅
Korona miała całkiem dobry okres w ekstraklasie który zamienił się w katastrofę, w chwili obecnej mają 6 porażek z rzędu w tym kilka wysokich jak 6-0 z Cracovią czy 4-0 z Ruchem czy Łęczną, jest to półmetek ligowy, w tym roku polskie drużyny zagrają jeszcze kilka kolejek wiosennych więc tutaj Kielczanie muszą brać się do roboty i szukać punktów z takimi klubami jak Termalica.
Termalica zebrała całkiem zgrabną pule punktową która pozwala im jeszcze bić się o to co najlepsze, jednak uważam że ekipa z Niecieczy może zacząć dołować.Termalika to nie jest ekipa na którą spinają się inne kluby co trzeba przyznać że jest ich atutem, sytuacja w tabeli jednak jest taka w tej chwili że każdy powinien szanować punkty. Liga jest bardzo wyrównana że pod koniec sezonu zasadniczego połowa drużyn może sobie zaprzątać głowę czy będą wczesne wakacje, czy będzie trzeba do końca walczyć o utrzymanie.
Termalica w tym meczu będzie chciała się przełamać na rywalu w kiepskiej formie (Termalica jest po dwóch z rzędu porażkach z Piastem i Wisłą) Korona natomiast w takich meczach musi walczyć o pełną pulę.Mecz powinien obfitować w obustronne ataki, więc po raz kolejny idę na rożne.

O 929

olek-cbr

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Piast Gliwice 2,5 g+ w meczu

05.11.2016, Godzina: 18:00
Mecz bardzo ciekawy, stawiam na 2,5 gola + w bet365 kurs 1.8. Opieram to ogonie o ostatnie kolejki lotto ekstraklasy gdzie pada naprawdę dużo goli w każdym spotkaniu. H2H pomiędzy tymi drużynami to zawsze ostatnio min. 2 gole w meczu a w Białymstoku rywalizacja z bramkostrzelnym Piastem myślę ze min. 3 gole może zagwarantować

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin

Za 10 minut rozpoczynają się derby Pomorza pomiędzy liderem Ekstraklasy a zespołem plasującym się na szóstej pozycji. Podopieczni Piotra Nowaka to zespół, który w tym sezonie gra najładniejszą dla oka piłkę w naszej Ekstraklasie. Zwłaszcza u siebie, gdzie biało-zieloni na 6 spotkań, aż 5 wygrali. Zaliczyli tylko jedną porażkę, niespodziewanie z Termalicą 1:2. Pogoń po bardzo słabym początku rozgrywek ostatnio gra nieźle, ale to i tak dużo brakuje do poziomu Lechii. Mimo braku dwóch kluczowych zawodników w Gdańskim zespole: Flavio Paixao i Sławomira Peszki (zwłaszcza ten drugi, w ostatnim czasie jest najjaśniejszą postacią zespołu Piotra Nowaka) stawiam na pewne zwycięstwo Lechii. Myślę że są lepszym, lepiej poukładanym zespołem i dziś to udowodnią i odniosą 6 zwycięstwo przed własną publicznością i po szesnastej kolejce utrzymają prowadzenie w Naszej kochanek Ekstraklasie.

Typy:
Liczba goli gospodarzy over 1,5 @ 1,90 (Bet365) ⛔⛔⛔
Lechia ha -1,5 @ 3,70 (Unibet) ⛔⛔⛔

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Legia - Cracovia 1 1,55 Totomix ✅✅

Bardzo nie lubie określeń muszą wygrać itd. Jednak w tym przypadku najkrócej tak można opisać sytuacje. Po meczu Lechii okazuje się, że dosyć niespodziewanie i szybko można odrobić 4 punkty w 2 mecze. Cracovia można powiedzieć krótko na Łazienkowskiej od dawna nieistnieje. Przyjeżdżali często w niezłym gazie a mimo to o wygranej można zapomnieć. Obecnie są w średniej dyspozycji. Potrafią zagrać super mecz ale ogólnie szału nie ma i gdzies zatracili swój styl.
Legia po super meczu. Co by nie opowiadać i gdybać to na każdą grupe ludzi taki mecz z Realem wpłynąłby jak mega kop w dupe i wzrost morale. Dodatkowo teraz role może odegrać szeroka ławka. Prijovic widać że gotuje sie do gry i chyba jego widziałbym w 1 składzie.
Wydaje mi się ze jutro walec przejedzie się po Cracovii a schody zaczną sie na wyjazdach ze Śląskiem i Jagą.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Śląsk vs Zagłębie Lubin godzina 15:30
No i mamy derby czyli to co kibice lubią najbardziej, niestety jak zwykle urzędnicy popsuli święto futbolu. Lubin dostał zakaz wyjazdowy. I derby będą bez właściwej mocy.
Śląsk ostatnio zaskakuje, drużyna się nie zmieniła, trener też, a mimo to radzę sobie bardzo dobrze, ostatnio pewnie wygrywając z Łęczną, czy grali przeciw trenerowi? A no moim zdaniem nie. Ale przeciw właścicielom już tak, taka moja opinia.
Zagłębie troszkę zwolniło tempo , o ile derby rozgrywane byłyby wcześnie jakiś miesiąc - 1.5 , byłby przekonany, że Zagłębie wygra. Ale teraz już tak nie ma. Sam nie wiem co się tutaj może wydarzyć, ale wydaje mi się , że będzie ofensywnie. Śląsk powinien wreszcie próbować wygrać u siebie co im się jeszcze nie udało. Są na dnie w tej klasyfikacji, natomiast Zagłębie na wyjazdach wręcz przeciwnie bilans 4-2-0, sprawia , że nie przyjadą do Wrocławia przespacerować, zwłaszcza, że mają trenera motywatora, który ich odpowiednio na derby przyszykuje.
Gram over 2.0 ze względu na historię gier tych drużyn we Wrocławiu zwykle pada minimum 2 bramki, ewentualnie będziemy mieli zwrot. Siła ognia Zagłębia duża, a i Śląsk wraca na właściwe tory - mam nadzieję.
Zagłębie - nie zagra Janus
Drugim typem na spotkanie są kartki.
Tomasz Musiał (Kraków) - 7 spotkań - 35 żółtych / 3 czerwone.
Pan sędzia nie ma problemów z wyciąganiem kartek, a w meczu derbowym na pewno będzie miał sporo okazji zwłaszcza jeśli mecz na początku zostanie otworzony bramką.
Ostatnie 4 mecze derbowe to odpowiednio 5 , 6, 6, 6 kartek czyli zwykle ponad linię.

Wisła Kraków vs Górnik Łęczna godzina 15:30

Wisła - to przykłąd drużyny, gdzie będąc cierpliwym można coś osiągnąć, oto czerwona latarnia ligi w pewnym momencie przegrywająca u siebie 1:5 ze Śląskiem to dramat, Wdowczyk wydaje się nie ma pomysłu na grę. A tu proszę czarodziejska zmiana i zespół gra jak z nut.
Ostatnio Górnik się pogubił, 0:3 ze Śląskiem, źle weszli w mecz i jakoś poszło.
Są zespołem bardzo nierównym.
Obie ekipy na dole tabeli, wygrana jednej z nich powoli się ciut odbić, jednak niezbyt daleko, ale zawsze.
Over dlatego, że Wisła zwłaszcza u siebie to ofensywny zespół, tak ich ustawia Wdowczyk, dodatkowo Górnik w obronie słabo popełniają głupie błędy, muszą się ogarnąć, żeby nie zostać w ogonie tabeli.
Over , bo podobnie jak wyżej statystycznie padało minimum 2 bramki, najwyżej zwrot.
Wisła - nie zagra Popovic i być może Głowacki.
Łęczna - Ubiparip

Legia Warszawa vs Cracovia Kraków 18:00

Legia bez Pazdana. Cracovia bez Covilo.
Legia wygrywając zdobywa 22 punkty i ma tylko 8 punktów straty do mistrza rundy - Jagi, po podziale to daje 4 punkty, czyli praktycznie jeden mecz co oznacza wiadomo co ;).
Legia po remisie z Realem powinna wyjść na to spotkanie podbudowana, ale właśnie czy będą mieli odpowiednie skupienie, chodzi o to, żeby za szybko nie uznali się za panów świata po tym wyniku. Ale do rzeczy. Remisując z Realem i strzelając im 3 bramki pokazali, że z przodu jest moc, pokazali, że każdemu można zaaplikować kilka bramek zwłaszcza w obecnej formie, martwić może jedynie obrona, która no mówiąc wprost szczelna nie jest. Jak nadmieniłem wcześniej, zabraknie Pazdana.
Cracovia ma problemy w obronie, stracili 3 bramki z Jagą, 2 ze Śląskiem, zgubili też sporo punktów, zagrają dzisiaj bez swojego najlepszego gracza, czy uda się go zastąpić ? Może być ciężko. To mnie tylko przekonuje, że over powinien paść. Łatwo tracą bramki.
Over , bo podobnie jak wyżej statystycznie padało minimum 2 bramki, najwyżej zwrot.
Dwa kupony:
1#
Śląsk vs Zagłębie @ Over 2.0 @ 1.60 ✅
Legia vs Cracovia @ Over 2.0 @ 1.40 ZWROT
Wisła Kraków vs Łęczna @ Over 2.0 @ 1.45 ✅
AKO: 3.25 bet365 ▶ 2.32
2#
Śląsk vs Zagłębie @ Kartki Over 4.5 @ 1.98 ⛔ 4
STS

KE -&gt; ✅ 32

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Legia - Cracovia
over 5,5 rożnych Legii @1.73 betano ✅
Legia lewą nogą weszła w rozgrywki Ligi Mistrzów co odbiło się także w meczach ligowych, gdzie można powiedzieć myślami byli gdzie indziej.Obecnie Legia wyszła z tego koszmaru do czego przyczynił się dwumecz z Realem Madryt, przyzwoita doceniona po blamażach gra w Madrycie (mimo 5-1) aż do końcu remisu przy Łazienkowskiej gdzie zaaplikowali Królewskim 3 bramki, choć tak po prawdzie zabrakło trochę fortuny by dowieść zwycięstwo do końca wychodząc z wyniku 0-2.
Ostatnie wydarzenia na pewno wpłyną na postawę Legii na krajowym podwórku, Legia musi nadrabiać straty jeśli myślą o kolejnym tytule.
W Cracovii ciężej o jakiś pozytyw, spore nadzieje powstały po ubiegłym sezonie, jednak wiele z tego nie zostało (Cracovia zajmuje 10 lokatę, w 2/3 kolejki może się znaleźć na samym dole)
Cracovia jest jedyną drużyną która nie wygrała jeszcze na wyjeździe, u siebie jakoś to jeszcze wygląda, na obcym terenie jest jednak kiepsko co daje sygnał że jest tam problem.Legia powinna dzisiaj zdominować rywala który, Cracovia skupi się bardziej na obronie tak więc idę w obijanie przez linii defensywnej gości.W Cracovii nie zagra Covilo co jest istotnym osłabieniem.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Wisła - Górnik Łęczna
Kurs: 1.83
Wynik: 3:2
✅

Dlaczego Wisła?. Wiślacy nie przegrali ostatnich ośmiu spotkań we wszystkich rozgrywkach, a w lidze w ostatnich sześciu kolejkach zdobyli aż dwanaście punktów co pozwoliło im opuścić ostatnie miejsce w tabeli. Ekipa Wdowczyka jest cały czas na fali wznoszącej co widać z każdym meczem. Dziś do tego spotkania przystąpią w roli faworyta i jako faworyt powinni odnieść tutaj pewne zwycięstwo. Górnik, który gra strasznie w kratkę zapewne postawi się w jakiś sposób ekipie gospodarzy, ale to gospodarze na dzień dzisiejszy wyglądają lepiej i trzy punkty zostaną w Krakowie.
15:30 Śląsk - Zagłębie
Typ: BTS
Kurs: 1.80
Wynik: 2:1
✅

Przed nami derby Dolnego Śląska. Na to spotkanie wybrałem BTS, bowiem obie drużyny wyjdą odpowiednio zmotywowany aby dać radość swoim kibicom i wygrać to spotkanie. Śląsk u siebie nie potrafi odnieść zwycięstwa od ośmiu spotkań, ale najważniejsze jest to, że w końcu zaczął strzelać gole. Po słabym początku sezonu i braku skuteczności, gospodarze w końcu poprawi ten aspekt w swojej grze i nie dość, że punktują to zdobywają bramki. Zagłębie ciągle bije się o czołówkę w tabeli. Goście jednak na wyjazdach spisują się bardzo dobrze. Na wyjazdach są niepokonani od pięciu spotkań i strzelili rywalom łącznie osiem goli, co jest dobrym prognostykiem przed tym derbowym spotkaniem.
18:00 Legia - Cracovia
Kurs: 1.57
Wynik: 2:0 ✅

No tutaj chyba nikt się nie spodziewa innego wyniku niż wygrana gospodarzy. Legia swoim zaangażowaniem i determinacją w meczu z Realem pokazała, że można nawet z najlepszymi powalczyć o punkty. Pisanie, że Real odpuścił ten mecz itd, jest śmieszne. Legia pokazała charakter i dziś zapewne pokaże go po raz kolejny. Gra gospodarzy uległa poprawie i widać to gołym okiem. Magiera potrzebował czasu i dalej go potrzebuje żeby poprawić jeszcze kilka aspektów w swojej grze. Myślałem, że kurs na Legie będzie niższy, ale w takim przypadku buki dają nam fajnie zarobić.

Otrzymane punkty reputacji: +6
obc 119

obc

Użytkownik
Wisła Kraków - Górnik Łęczna
Kurs: 1.85 STS

✅✅✅

Jak dla mnie zwycięzca w tym meczu musi być tylko jeden i jest nim Wisła. Gospodarze zagrają bez Popovicia ( żółte kartki ) oraz nie wiadomo co z Głowackim, informacja jest taka, że być może jednak zagra. Goście przyjeżdżają tylko bez Ubiparipa.
Pomimo lekkich osłabień Wisła na własnym stadionie powinna odnieść pewne zwycięstwo i piąć się w górę tabeli. Wisła nie przegrała od 8 spotkań we wszystkich rozgrywkach, a ponadto jej dzisiejszy rywal miewa nierówną formę.
Czysta jedynka na Wisłę po kursie 1.85 jest dość pewne.

No i pięknie !!!

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Napisałem mniej więcej tak Śląsk to wygra bna sto procent bo chce tak los,bez wygranej Śląsk u siebie Lubin bez porażki na wyjeździe. Musiałem jednak lawirować bo dałem ten mecz za grubo,a podemną napią się moder z Arki zgody Lubina....nie chciałem polec na dwóch polach wrazie co...za 2 koła dałem 1 kto chciał skorzystał mimo utrudnien środowiska moderatorów
Typ Śląsk Wrocław- Zagłębie Lubin 1 kurs 2.44 bet at home

paweltkwm 55

paweltkwm

Użytkownik
Śląsk Wrocław - Zagłębie Lubin (Śląsk Wrocław wygra mecz i poniżej 2.5 bramki w meczu) @5.00 Bet365​

Dziś zmierzy się 2 i 3 defensywa Ekstraklasy, więc oczywiście gradu bramek się nie spodziewam. Śląsk Wrocław dawno nie zdobył 3 pkt grając u siebie a pokazał, że bramki strzelać potrafi (3 gole w Łęcznej), myślę, że w tym meczu gospodarze będą stroną dominującą i przynajmniej 1 bramka wpadnie.
Pomyliłem się co do ilości bramek :/
Wynik: 2:1

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
18:00 Legia - Cracovia
Kurs: 1.57
buk: Unibet
Wynik:

No tutaj chyba nikt się nie spodziewa innego wyniku niż wygrana gospodarzy. Legia swoim zaangażowaniem i determinacją w meczu z Realem pokazała, że można nawet z najlepszymi powalczyć o punkty. Pisanie, że Real odpuścił ten mecz itd, jest śmieszne. Legia pokazała charakter i dziś zapewne pokaże go po raz kolejny. Gra gospodarzy uległa poprawie i widać to gołym okiem. Magiera potrzebował czasu i dalej go potrzebuje żeby poprawić jeszcze kilka aspektów w swojej grze. Myślałem, że kurs na Legie będzie niższy, ale w takim przypadku buki dają nam fajnie zarobić.
wcale nie jestem fanem żadnej polskiej drużyny bo nasza piłka jest mało interesująca i nie hejtuje Legii bo jej nie lubię czy coś owszem zagrali dobra piłkę ale to Real gral na 50 % swoich umiejętności i to było ewidentnie widać bo zostawiali Legii tyle miejsca na boisku, że to jest absurd i poprostu było widać że Real nie chciał tam walczyć o nokaut legii bo w ataku nawet nie dociskali tylko grali jak na treningu a legia kontrowala gdy pół drużyny Realu nawet nie chciało wracać do obrony i przy 2-2 Real dalej myślał że bramka sama się strzeli a dopiero jak legia udało się wprowadzić kontrę na 3-2 to Real w 2 min strzelił gola a gdyby mecz potrwal parę minut dłużej to wszyscy dobrze wiemy że podziału punktów już by nie było. 2 miejsce jest im na rękę bo unikają Bayernu i City co jest im bardzo na ręke bo wiemy że Real lubi mieć łatwa drabinke by potem dojść do finału i go wygrać tak jak rok temu a grali w fatalnym stylu i to widział chyba każdy a dopiero finał jakoś w miarę im wyszedł ale wiadomo dlaczego bo to były derby a tu motywacja jest podwójna, gdy w finale ligi mistrzów grasz mecz derbowy

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Śmieszy mnie to gadanie, że Śląsk to 100% pewniak na dziś. To są derby a one rządzą się swoimi prawami. W środku super Morioka? Przecież ten zawodnik prezentuje mocno chwiejną formę w tym sezonie (wystarczy przywołać mecz z Arką, Wisłą P, Jagą a było ich więcej). Akurat drużyna pokroju Zagłębia Lubin to taki typ drużyny, która bardzo szybko będzie potrafiła wybić mu techniczną piłkę z głowy. W derbach nie ma mowy o grze technicznej. Tutaj obiee druzyny bedą jeździć na &quot;dupie&quot; i jak dla mnie ten mecz jest na remis ze wskazaniem na Zagłębie które akurat we Wrocławiu lubi grać.
Zagłębie lub remis @ 1,53 bet365 ⛔ końcówka..
Do tego dokładam bramki w Warszawie. Legia baz Pazdana na czym tradycyjnie mocno straci chwiejna obrona stołecznych. Magiera do Legi wprowadził to co zrobił w Sosnowcu czyli mocno ofensywną grę. Legia ma kim straszyć i spodziewam się, że dwa gole w meczu padną. Zresztą Cracovia też ma coś do powiedzenia i nie raz nie dwa zagoszczą pod polem karnym Malarza. Zresztą bezpośrednia statystyka pokazuje, że bramki w spotkaniach między tymi zespołami padają bardzo często.
Legia over 1,5 gola @ 1,61 bet365 ✅

Łączę oba te spotkania i wychodzi mi bardzo przyjemne AKO @2,47 w bet365.
Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Legia - Cracovia

Dziś przy Łazienkowskiej zmierzą się ze sobą dwa kluby, które w zeszłym sezonie zachwycały i grały/grają w Europejskich pucharach w tym sezonie. Tak samo oba kluby w tym sezonie nie spełniają pokładanych w nich nadziei na powtórzenie sukcesu z ubiegłych rozgrywek. Tak jak LEgia po zwolnieniu Besnika Hasiego znacznie poprawiła swoją grę i powoli zaczyna marsz po obronę tytułu mistrzowskiego, tak w Krakowie żadnych zmian nie widać i tak jak zespół Jacka Zielińskiego prezentował się przeciętnie tak przeciętnie prezentuje się dalej. Dziś spodziewam się kompletnej dominacji Legii przed własną publicznością i pewnego zwycięstwa nawet kilkoma bramkami.

Typy:
Legia -1,5 @ 2,81 ✅✅✅
HT/FT 1/1 @ 2,52 ✅✅✅

R 4,1K

robson1416

Forum VIP

Legia Warszawa vs Cracovia Kraków 18:00

Legia bez Pazdana. Cracovia bez Covilo.
Legia wygrywając zdobywa 22 punkty i ma tylko 8 punktów straty do mistrza rundy - Jagi, po podziale to daje 4 punkty, czyli praktycznie jeden mecz co oznacza wiadomo co ;).
Legia po remisie z Realem powinna wyjść na to spotkanie podbudowana, ale właśnie czy będą mieli odpowiednie skupienie, chodzi o to, żeby za szybko nie uznali się za panów świata po tym wyniku. Ale do rzeczy. Remisując z Realem i strzelając im 3 bramki pokazali, że z przodu jest moc, pokazali, że każdemu można zaaplikować kilka bramek zwłaszcza w obecnej formie, martwić może jedynie obrona, która no mówiąc wprost szczelna nie jest. Jak nadmieniłem wcześniej, zabraknie Pazdana.
Cracovia ma problemy w obronie, stracili 3 bramki z Jagą, 2 ze Śląskiem, zgubili też sporo punktów, zagrają dzisiaj bez swojego najlepszego gracza, czy uda się go zastąpić ? Może być ciężko. To mnie tylko przekonuje, że over powinien paść. Łatwo tracą bramki.
Tutaj pisałem na temat bramek w meczu Legii i Cracovii, dodam jeszcze jeden typ.
Legia vs Cracovia @ Over 11 rożne @ 2.20 ✅ 14
bet365

Typ czysto statystyczny odnoszący się do H2H + do tego, że będziemy mieli spotkanie ofensywne w mojej opinii.
H2H : 14 , 11 , 13 - ostatnie dwa sezony spotkania w Warszawie.
8 , 12 , 15 - spotkania w Krakowie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom