>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

15. kolejka La Liga [09/12-12/12/2016]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Real Sociedad – Valencia 1✅
1.90 Unibet
Goście grają dramatycznie słabo, dodatkowo trapią ich kontuzję. Nie zagra Nani, Enzo, Mangala i Garay, mają dziś wystąpić w takim zestawieniu: Alves; Cancelo, Abdennour, Santos, Montoya; Suárez, Parejo, Medrán, Fede; Munir, Rodrigo.
W tygodniu testowano nowe ustawienie, więc może być problem ze zrozumieniem.
U gospodarzy wraca Zurutuza, a więc ważna postać. W domu Real bardzo mocny, dzisiaj powinni sobie powetować poniedziałkową porażkę z Deportivo.

Otrzymane punkty reputacji: +55
fazer77 2,7K

fazer77

Użytkownik
Godzina: 18:30 Las Palmas - Leganes
Typ: ile rzutów rożnych w I połowie LAS PALMAS?
over 3,5 3.00
over 2,5 1.9
over 1,5 1.28
Bwin

Wybrałem największą linię do konkursu, bo można też wybrać linię 1,5 lub 2,5 co jest już naprawdę bezpiecznymi typami. Mój typ przynajmniej 4 rzuty rożne w I połowie dla Las Palmas nie wziął się przypadkiem, jest duża szansa na wejście typu, a kurs wyśmienity. Dziś na wyspę przylatuje beniaminek 14 w tabeli La Liga zagrać z 11 w tabeli Las Palmas, które jest bardzo mocne na własnym stadionie, grają zaciekłe boje z czołówką La Liga, zremisowali z Realem Madryt dwa razy przegrywając w tym meczu, ogólnie u siebie nie przegrali, zanotowali 4 wygrane i 3 remisy, ostatnie dwa mecze u siebie wygrali, natomiast beniaminek ostatnie 3 mecze wyjazdowe przegrał i to wyraźnie każdy z tych meczy. Uważam, ze Las Palmas wygra ten mecz, od początku meczu zaatakują bramkę gości, będą okazje na rzuty rożne. W meczach u siebie LAS PALMAS w I połowie nabiło 3 rr z mocnym Bilbao ( prowadzili od 40 minuty), 4 z Eibar, 3 z Celta Vigo, 5 z Espanyol, 0 z Realem Madryt, 0 z Malagą ale prowadzili od 10&#39;, potem była obrona wyniku, 1 z Granadą tu prowadzili od 23&#39;. Tak więc jest duża sznasa na pokrycie tego typu, optymalnie polecam over 2,5 natomiast over 1,5 jest naprawdę bezpieczne. W meczach wyjazdowych Leganes ich rywal w I połowie nabijał: słaby Espanyol 3, Real Madryt 1 (szybko prowadził) Malaga 4, Granada 3, La Coruna 4, Gijon 1, Celta Vigo 3, tak więc w 4 na 6 meczy był over 2,5.

deny93 1

deny93

Użytkownik
Witam specjalistów od LaLigi,
Jest dziś jakikolwiek godny polecenia typ na mecz Realu z La Coruną? Patrząc na skład Realu jest to dla mnie duża niewiadoma, a nie ukrywam chciałem z jakimś pewniakiem z LaLigi połączyć swój kuponik z krakowskimi derbami ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Florin Andone strzeli @ 6,00 Bet365
A co tam, próbujemy! Rumun strzelał w ostatnich 4 meczach i widać, że jest w gazie. Teraz mecz najtrudniejszy, ale wiadomo, jak Real podchodzi do defensywy - jest, bo jest... Rywale zawsze mają swoje szansę i to od nich zależy wynik końcowy. Andone nabiera rozpędu, a w poniedziałek 2 sztuki przeciwko Realowi Sociedad, choć mógł mieć dwa razy tyle... Jest szybki, więc nada się na kontry i myślę, że spokojnie dzisiaj jedną-dwie okazje powinien mieć, kwestia tylko wykorzystania tych sytuacji. Kurs w mojej ocenie nie adekwatny do ryzyka, więc żalem byłoby nie spróbować przy tak dobrze dysponowanym zawodniku Depor.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Real Madrid - Dep. La Coruna
Dep. La Coruna +2 AH ::: 1,72 ::: 1/3 Pinek ✅
Dep. La Coruna ::: 14,85 ::: 0,5/3 Pinek ⛔

Kilka dni temu grałem DLC +3 po podobnym kursie, jednak masówka zrobiła swoje, np. w Unibecie na +3 jest jakieś 1,20, a Pinnacle zrezygnował nawet z tego handi.
Real ze świetną passą meczów bez porażki, dzisiaj wręcz mecz idealny na porażkę. DLC kręci się w okolicy dolnej części tabeli, jednak ich porażki nie były wysokie. Przegrali tylko jeden raz w tym sezonie więcej niż 1 bramką z Barceloną na Camp Nou 4:0. Goście przełamali też ostatnią złą passę i wygrali aż 5:2 z Real Sociedad, więc może chłopaki nabrali w końcu wiatru w żagle.
Skład Realu niezwykle dziwny na to spotkanie, brak Bale to wiadomo, ale nie zagra dzisiaj Ronaldo, czy Benzema. W obronie pojawi się Danilo 5/1, Nacho 7/0. Casemiro 4/0 w pomocy, ogólnie dużo &quot;młodzieniażków&quot; poniżej 25 roku życia. Szansa na porażkę Realu dość wysoka.
Wynik: 3:2

Otrzymane punkty reputacji: +12
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 Celta - Sevilla
Typ: BTS
Kurs: 1.70
buk: unibet
Wynik:​

W tygodniu obie drużyny awansowały dalej w europejskich pucharach, a więc teraz mogą spokojnie przygotowywać się do zmagań ligowych. Zdecydowałem się na BTS gdyż obie drużyny prezentują się ostatnio dobrze. Na własnym placu zespół z Vigo jest niesamowity - wygrał pięć ostatnich spotkań gdzie strzelił rywalom łącznie 12 goli, ale w każdym z tych spotkań stracił przynajmniej jednego gola. Berizzo odzyska na niedzielną konfrontację Aspasa. Najskuteczniejszy gracz Celty musiał pauzować w meczu z Panathinaikosem za kartki i mógł w spokoju przygotować się do meczu z Sevillą. Po przeciwnej stronie, w identycznej sytuacji jak napastnik Celty, jest Facundo Vazquez. Czerwona kartka w starciu z Juventusem wykluczyła byłego gracza Palermo z występu w Lyonie. Wiadomo także, że z zespołem do Vigo nie pojechali Ganso i Escudero. Mecz zapewne będzie stał na wysokim poziomie, bo do takiego poziomu już nas obie drużyny przyzwyczaiły, a jak spojrzymy na bezpośrednie starcia to gole tutaj lubią padać.

Przewidywane składy:
Celta: Blanco - Jonny, Cabral, Fontas, Roncaglia - Wass, Diaz - Bongonda, Hernandez, Orellana - Aspas
Sevilla: Rico - Pareja, Rami, Mercado - Mariano, NZonzi, Nasri, Escudero - Vazquez, Vietto, Vitolo

Nie zagrają:
Celta: Beauauve, Planas (kontuzje), Mallo (kartki)
Sevilla: Tremoulinas, Krohn-Dehli, Escudero, Ganso (urazy)
18:30 Espanyol - Gijon
Typ: wygrana gospodarzy + 1.5 gola w meczu
Kurs: 2.20
buk: unibet
Wynik:​

Goście w ostatniej kolejce przerwali serię dziewięciu kolejnych spotkań bez wygranej od czwartej kolejki ligowej. Jednak na wyjeździe ta drużyna ostatni raz wygrała 30 Lipca. Zapewne ostatnia wygrana podziała na nich motywująco, ale nie wydaje mi się żeby podołali w meczu z Espanyolem. Espanyol nie przegrał ośmiu ostatnich spotkań z rzędu i widać, że po słabym początku drużyna powoli wraca do równowagi. Dużym problemem na początku rozgrywek była forma defensywy Katalończyków, która jednak w pięciu ostatnich spotkaniach nie straciła ani jednej bramki. Najbardziej martwi mnie to, że gospodarze muszą poprawić dyspozycję w meczach u siebie, w siedmiu kolejkach drużyna z Katalonii wygrywała bowiem dotąd tylko raz choć w czterech ostatnich spotkaniach na swoim obiekcie nie dała się pokonać rywalom. Myślę, że dziś będzie podobnie, że Espanyol odniesie pewne zwycięstwo i zainkasuje kolejne trzy punkty.

Przewidywane składy:
Espanyol: Diego Lopez - Caricol, D. Reyes, Lopez, V. Sanchez - J. Reyes, Fuego, Jurado, Perez - Baptistao, Moreno
Gijon: Cuellar - Douglas, Babin, Amorebieta, Mere, Lopez - Carmona, Alvarez, Rachid, Gomez - Cop

Nie zagrają:
Espanyol: Piatti (kontuzja)
Gijon: Ndi, Lillo (uraz)

xavy 386

xavy

Użytkownik
Celta - Sevilla godz 16:15
Typ: powyżej 2,5 gola
Kurs: 1.78
Buk: OddsRing

Obydwie drużyny generują w tym sezonie naprawdę imponującą liczbę bramek na mecz: Celta 3.6 gola/mecz a Sevilla 3.2 gola/mecz. Widać więc gołym okiem, że ich styl to - jak mawiał klasyk - Futbol na tak :grin:
Ponadto także i ostatnie mecze ligowe tych drużyn zachęcają do zagrania overa w bezpośrednim starciu tych ekip, bo Sevilla notuje aktualnie w lidze serię 4 meczów z rzędu z overami, natomiast Celta ma w swoim dorobku na chwilę obecną 2 takie mecze z tym, że Celta zaledwie 4 swoje mecze ligowe kończyła z rezultatami underowymi. Kurs jest jak najbardziej do gry - ja osobiście wystawiłbym tutaj nie więcej niż 1.55. Powodzenia!

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
REAL BETIS - ATHLETIC BILBAO
11.12. godz. 20:45 Benito Villamarin

Przewidywane składy:
Betis: Adan - Bruno, Pezzella, Mandi - Durmisi, Ceballos, Donk, Gutierrez, Piccini - Sanabria, Ruben Castro
Athletic: Kepa - Boveda, Yeray, Laporte, Balenziaga - Benat, San Jose - Williams, Raul Garcia, Susaeta - Aduriz

Nie zagrają:
Betis: Musonda (kontuzja), Petros (kartki)
Athletic: De Marcos, Aketxe (urazy)

Mecz drużyn które posiadają świetnych napastników. Ruben Castro w Betisie i dojrzewający jak wino Aritz Aduriz. Betis w defensywie gra bardzo słabo, dużo prostych błędów. Tacy zawodnicy jak Aduriz, R.Garcia, Muniain, Williams potrafią to wykorzystać. Verdiblancos na swoim stadionie są dosyć skuteczni, przekonała się o tym ostatnio Celta Vigo która wyjechała z trzema bramki z tyłu. Gram na minimum 3 bramki w meczu. Szanse wysoko, a przy takim kursie to uważam że żal nie zagrać.

over2.5 @2.42 OddsRing

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom