>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Ekstraklasy [27.11 - 29.11.2009r.]

Status
Zamknięty.
titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
GKS Bełchatów - Legia Warszawa ????
Na początku będzie troche bla bla bla tabela i to że Bełchatów jest superowy i tak dalej ???? A więc druzyna z Bełchatowa(nie wiem nawet gdzie to jest) bardzo dobrze radzi sobie na własnym podwórku lepiej od nich na własnym stadionie radzi sobie tylko ....Legia.Bilans 5-1-1 i 10 bramek strzelonych przy 3 straconych budzi u wielu ludzi podziw.U mnie moze i tez.Bełchatów przegrał w lidze ostatnio 8 sierpnia z Pisatem Gliwice.Od tamtego czasu sa niepokonani na własnym stadionie.Od 7 spotkań drużyna z Belchatowa nie straciła punktów w ogóle czy to u siebie czy na wyjzedzie.Od 7 meczy nie stracili nawet bramki.Wszystko ładnie wszystko pieknie tylko ze dzis zawita tam Legia i łatwo skury nie sprzeda.Ja wiem ze zaraz tutaj wyskoczy jakis krytykant i napisze ze Legia nic nie gra.To ja powiem ze tak nic nie gra ale na rozkladzie jest Wisła jest Lech jest wielce faworyzowany przez was Ruch i jest druga pozycja w tabeli.Dziwne nie?????Mozna by rzec jaka ta piłka niesprawiedliwa.Bełchatów gra zajefajnie i jest tylko albo az piaty.......
Jak śpiewała Anna Jantar &quot;nic nie może przecież wiecznie trwać&quot; to tak mi sie dzisiaj wydaje ze moze troche tutaj parę osób popłynąć na tych typach typu 1x czy 1 bo o handicapach minus 1 na Bełchatów to nawet nie będe wspominał bo mnie śmiech ogarnia:jezora:
W Legii spore braki zabraknie Astiza Chinyamy Mięciela Paluchowskiego Gizy......Kłopoty spore tak jak i stawka spotkania spora.Za plecami Lech Ruch i Bełchatów a wiec rzec mozna ze spotkanie o 6 pkt.Za tydzien wyjazd do Lubina gdzie też będzie cięzko a więc nie wypada nic innego jak wyjśc rzucic sie do ataku strzelic i bronić.Czy tak będzie ???Dowiemy sie około 18.No ja około 17.
A więc typy co do spotkania
Legia 2,6 ✅
x2 1,44 ✅
Legia strzeli 1,38 ✅
:spokodfhgfh:

Aaaaa i dla odważniejszych Legia -1 :-D tylko dla odwazniejszych na ⛔ no ale odwazny to odwazny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom