>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

15. kolejka Bundesligi (4-6.12.2015)

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
15. kolejka Bundesligi
4-6 grudnia 2015

200zł na Darmowy zakład w BetClic

Schalke od 5 meczy bez wygranej w lidze, w koncu ma szanse na przełamanie sie , bo jak nie z kim jak z H96 u siebie. Bardzo wyrównane spotkania w sobote, hitem można nazwać mecz BMG z Bawarczykami oraz Borussi z Wolfsburgiem, tylko w przypadku Wilczków jak i Aptekarzy trzeba pamiętać o czekających ich meczach w LM o awans. Niedzielne mecze stoją pod znakiem dołu tabeli i tam nikt nie odpusci zadnego punktu.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

P 44

patryk912

Użytkownik
Spotkanie: Schalke - Hannover
Typ: Schalke
Kurs: 1.60
Buk: Pinnacle

Niemiecka liga rozpoczyna 15 kolejkę od meczu w Gelsenkirchen gdzie miejscowe Schalke podejmie zespół Hannoveru. Buki faworyzują Schalke, które musi walczyć i wygrać ten mecz ponieważ gra w europejskich pucharach to dla nich priorytet. Ostatnie mecze pomiędzy tymi ekipami również wskazują na to gdy oby dwie ekipy grają ze sobą to przeważnie wygrywa gospodarz.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Hertha Leverkusen
W środę Bayer zagra mecz o wszystko z Barceloną i nie sądzę, żeby na maxa forsowali tempo w Berlinie, tym bardziej, że Hertha u siebie jest trudna do pokonania, na 6 spotkań przegrali tylko 1 raz ! Sądzę, że Aptekarze myślami mogą być przy LM, dlatego zaryzykuję w stronę gospodarzy
Hertha 3.91 Pinnacle

luqash 38

luqash

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Schalke - Hannover 96
Typ: Schalke over 5,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,66
Bukmacher: bet365
Analiza:
Witam. Dziś postaram się przyjrzeć bliżej typowi z 15. kolejki Bundesligi w meczu Schalke - Hannover 96. Na początek zobaczmy jak wygląda sytuacja w tabeli najwyższej ligi niemieckiej. Ekipa Schalke zajmuje 8 miejsce z 21 punktami, natomiast Hannover zajmuje dopiero 14 oczko z 14 punktami. Schalke będzie chciało dzisiaj wygrać mecz ponieważ ich jednym z celów na ten sezon to awans do gry w europejskich pucharach. Od jakiegoś czasu idzie im słabo ponieważ od 5 meczy w lidze nie potrafią wygrać ani jednego meczu (bilans 5 ostatnich meczy ligowych Schalke to 0-2-3). Myślę, że dzisiaj jest ten dzień kiedy Schalke się przełamie, ale łatwo nie będzie. Zawodnicy gospodarzy wyjdą z jednym celem - wygrać i nie pozwolić pozostałym drużynom bardziej oddalić się od nich w tabeli. Schalke będzie musiało dużo atakować a co za tym idzie szanse na zdobywanie rzutów rożnych będzie zwiększone. Linia wystawiona przez bet365 zdaje się być dość łatwa do pokrycia, stąd mój typ. Powodzenia! ;)

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
⚽ Niemcy - Bundesliga
Godzina 20:30
- Schalke : Hannover
- czerwona kartka w meczu
- 4.00 / Betsson
Wiem ja znowu swoje ale nic na to nie poradzę i w tym pojedynku liczę na ulubioną czerwoną kartkę . Zaglądając na ostatnie mecze obu drużyn to w lepszej formie są goście którzy na 5 ostatnich pojedynków zanotowali 2 wygrane natomiast Schalke no cóż ci wyrażnie pod formą bo 5 ostatnich meczy bez zwycięstwa ale myślę że dzis u siebie zrobią wszystko aby zgarnąć pełną pulę bo z H2H wynika iż z Hannoverem gra im się wyjątkowo dobrze a ostatnia porażka z H96 miała miejsce w 2010 roku ale statystyka statystyką a rzeczywistość rzeczywistością i o 3 pkt S04 będzie musiało dziś mocno powalczyć , a teraz dlaczego czerwień ? a no z jednego głównego powodu a tym jest sędzia dzisiejszych zawodów którym jest Wolfgang Stark , w tym sezonie sędziował 7 spotkań i pokazał 25 żółtek 1 czerwona ( bezpośrednia ) i 4 karne , ta jedyna czerwień była pokazana w meczu 12 kolejki pomiędzy Borussią M&#39;gladbach a Schalke i otrzymał ją Johannes Geis ( Schalke ) za brutalny faul , teraz statystyka w/g klubów pana Wolfganga a tu mamy wiadomość palce lizać bo w meczach z udziałem S04 pokazał on 11 czerwonych dla Schalke i 8 dla rywali czyli aż 19 czerwonych , w meczach z udziałem H96 8 czerwonych ( 4 dla H96 i 4 dla rywala ) no i jeszcze coś bardzo ciekawego to to że w meczach ich bezpośrednich czerwień gości dosyć często a bywa że i 2 w jednym meczu !

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Schalke - Hannover 96
Typ: over 9 rzutów rożnych ✅
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Schalke nie wygrało od pięciu spotkań. Jednak tak się złożyło że w tym czasie spotykali się ze ścisłą czołówką Bundesligi: Bayern,Dortmund,Bayer,Mgladbach czy nawet niewygodne szczególnie na wyjeździe Ingolstadt to drużyny na których ciężko punktować. Teraz gdy przyjeżdża teoretycznie słabszy przeciwnik jakim jest Hannover ,gospodarze z pewnością będą chcieli odrobić straty punktowe. Tym bardziej że w LE awans już zapewniony więc mogą się tu w 100% skupić na dzisiejszym przeciwniku. Sądzę że od początku meczu ruszą do ataku i przy okazji będą nabijać rzuty rożne. A że goście też maja o co walczyć to mecz może obfitować w wiele akcji podbramkowych, co tylko pomoże w osiągnięciu overu. W meczach Schalke gdy gra na własnym obiekcie wykonywanych jest średnio 10 RR z siedmiu meczy tylko w 2 nie osiągnięto pułapu 10 kornerów. Gdy Hannower przyjeżdża w gości w tych grach wykonywanych jest 12,57 RR i podobnie jak w przypadku gospodarzy w 2 z 7 spotkań over nie został nabity. Dobra opcją wydaje się też ponad 10 RR (AH) po kursie 2.00.

Z 33

zerku

Użytkownik
Borussia M&#39;Gladbach - Bayern Monachium

Thomas Muller strzeli - 1.88 @Unibet⛔

W sobote mecz kolejki Bundesligi. Gladbach u siebie podejmie drużyne z Monachium. Ogolnie odradzam grac ten mecz na ilosc goli , overy i zwyciestwo druzyny gosci. Przypominam sobie spotkanie z marca, jak Gladbach rozbilo Bayern 2:0. Wiec wole nie grac tu na wynik. Mysle ze z obydwu stron padna gole, i ze Thomas Muller dolozy tu cegielke, w kazdym meczu ostatnio strzela.

Wolfsburg - Dortmund

Aubameyang strzeli - 2.08 @Unibet⛔

Glowny napastnik Borussi. Przewaznie strzela, ale sytuacje ma zawsze ???? Ciekaw jestem skladu Wolfsburga i zaangazowania, bo ich mecz czeka w LM.

Jak dla mnie to promocja ????

Suarez✅ + Aubameyang⛔ proponuje zagrac kazdemu na ten weekend.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Schalke @ 1,61 ✅ 3:1
pinnacle

Schalke tak jak pisałem w pierwszym poście bez zwycięstwa od 5meczy, ale źle nie grają i mieli wymagających rywali. U siebie nie mają problemów ze stworzeniem sobie okazji bramkowych i większość czasu spotkania dominują i grają piłką. Hannoveru w tym sezonie za bardzo nie cenię, ciągle uważam że z tym składem nie odbiegają od drużyn drugoligowych. Jak Schalke nie zrobi czegoś głupiego i będzie dążyć do zwycięstwa to 3punkty powinny byc nie zagrozone.

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Koln - Augsburg
over 3,5 kartki 1,81 Ónibet 3/10✅✅✅
Dodatkowo
Augsburg over 1,5 kartki
1,5 Ónibet (dobre do dubelka)✅✅✅
under 3,5 gola 1,29 bet365 (dobre do dubelka)✅✅✅
  • sędzia kartkowy - Daniel Siebert, jego średnia w tym sezonie to 5,3 kartki/mecz, w poprzednim sezonie 4,6 kartki/mecz, ogólnie w Bundeslidze 4,4 kartki/mecz, w tym sezonie na 7 spotkań aż w 5 pokazał co najmniej 4 kartki
  • Koln u siebie 1,9 kartki/mecz, 13,7 fauli/mecz; Augsburg na wyjeździe 2,5 kartki/mecz, 17,2 fauli/mecz; Augsburg w tym sezonie na wyjeździe na 6 spotkań w 4 dostał co najmniej 2 kartki (oprócz meczy z Bayernem i Stuttgartem)
  • gospodarze u siebie słyną z dobrej obrony i przede wszystkim na nią zwracają uwagę, wychodzą z założenia żeby nie stracić gola a w przodzie może uda się coś strzelić, dlatego w tym sezonie ich statystyki u siebie nie powalają w 7 spotkaniach 5-4, goście jeżeli chodzi o strzelanie goli na wyjeździe też nie powalają co prawda ostatnio zdarzył się im mecz ze Stuttgartem ale to raczej winna przeciwnika niż ich niesamowitej gry, spodziewam się twardej obrony szczególnie ze strony gości

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 8

baldrick

Użytkownik
Borussia M&#39;Gladbach - Bayern Monachium
Ilość rożnych gospodarze: powyżej 2.5
Betsson 1,65
Gladbach wreszcie przestalo byc chlopcem do bicia, obudzili sie i zanotowali ogromny przeskok z tabeli z ostatniego miejsca, podejmuja u siebie bawarski walec, który generalnie rozjeżdża każdego rywala w lidze, według mnie Bayern, jeżeli tu wygra to na pewno nie wysoko, myślę, że Borussia będzie stawiała niewygodny opór i może narobić małego zamieszania, w ostatnim meczu z wiesniakami dali sie zaskoczyc glupimi błędami, a spowodowane tym sytuacje Hoffenheim po prostu wykorzystało, mimo wszystko byli w stanie odrobić dwubramkową stratę, czemu mieli by nie nabić trzech rogów?

mat77 158

mat77

Użytkownik
Borussia M.-Bayern(-1) Borussia M./X @1.65 do dubla w sam raz! ✅✅✅ elegancko! siedzi izzi ;) Brawo Mynszen!

Borussia na przestrzeni ostatnich lat to bardzo niewygodny rywal dla mistrza Niemiec.Dość powiedzieć, że na przestrzeni ostatnich 5 spotkań między nimi, Bayern wygrał tylko raz! Gospodarze mogą pochwalić się passą 12 meczy bez porażki, ostatni raz polegli we wrześniu w LM z piłkarzami City 1:2.Bayern jak to Bayern pewnie kroczy po kolejne mistrzostwo, piłkarze Guardioli mają pewien handicap a mianowicie nie mają gdzieś z tylu głowy ciężaru następnego meczu w europejskich pucharach.Bayern ma już zapewniony awans z pierwszego miejsca do 1/8 więc tutaj może zagrać na maxa, nie myśląc wcale o spotkaniu z Dinamo Zagrzeb.M&#39;Gladbach natomiast takiego komfortu nie ma bo czeka ich trudny wyjazd z &#39;&#39;Citizens&#39;&#39; i muszą tam choćby jeden punkt ugrać by nie patrzeć nerwowo na to co zrobi Sevilla.Mimo to myślę, że granie na Bayern po kursie @1.35 to głupota w tym wypadku.Popularna &#39;&#39;Mynszenblabla&#39;&#39; to ścisła topka w Bundeslidze i w pojedynczych spotkaniach stać ją na pokonaniu nawet wielkiego Bayernu który jak ma kiedyś w końcu stracić punkty to właśnie w takim wyjazdowym spotkaniu z Borussią.Zabezpieczam się handicapem bo myślę, że nawet jeśli Bayern wygra to dość skromnie.Jeszcze za drobne próbuje DW 0:0 @20 ⛔⛔⛔, w ostatnich 5 spotkaniach dwa skończyły się właśnie takim wynikiem, może to nic nie znaczy i o niczym nie świadczy #Łona ???? aleeee kto nie ryzykuje, szampana nie pije ;)

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
W Bundeslidze znalazłem dzisiaj 2 typy, a nawet pokusiłem się o znalezienie niespodzianki ????

Borussia Monchengladbach vs Bayern

Spotykają się dwie drużyny, które reprezentują najlepszą formę w Bundeslidze w minionych tygodniach. Borussia u siebie jest bardzo mocna i moim zdaniem typy w stronę Bayernu (1.33!) są zdecydowanie zaniżane, bo przecież nie mamy do czynienia z jakąś podrzędną drużyną, tylko z aktualnie 5 drużyną w lidze. Motywują się na najlepsze drużyny (Sevilla, 2 remisy z Juve, pewna wygrana z Wolfsburgiem i Schalke). Nie mówię, że i tutaj wygrają, ale wątpię żeby przegrali z kretesem. Kto oglądał ostatni meczyk z Hoffenheim, ten wie, że grają naprawdę rewelacyjny, kombinacyjny futbol, pełen kreatywności i skuteczności. Kolejnym argumentem, aby iść w stronę Gladbach są kontuzje. Bayern dzisiaj bez Goetze, Thiago, Riberiego, Bernata, Costy i Alaby. O ile kontuzje pierwszej 4 są jeszcze do zastąpienia to brak Costy i Alaby to spory minus. Costa jest głównym motorem napędowym Bayernu, a Alaba jest wszechstronny i ich braki było widać w potyczce u siebie z Herthą. Potencjalne składy:

Possible Bayern starting XI: Neuer; Lahm, Benatia, Boateng, Rafinha; Martinez, Alonso, Vidal; Muller, Lewandowski, Coman.
Possible Monchengladbach starting XI: Sommer; Korb, Christensen, Nordtveit, Wendt; Drmic, Xhaka, Dahoud, Johnson; Raffael, Stindl.
Podsumowując, twierdzę, że Bayern będzie kontrolować mecz, ale nie wygra większą ilością bramek niż 1.

Gladbach + 1.5 @2✅
Gladbach + 2 @1.525✅
Gladbach lub remis @ 3.2✅
Gladbach 0.0 @ 6.9✅
Gladbach over 3.5 rożnego @ 2.2⛔

Wolfsburg vs Dortmund

No i tutaj też kursów nie rozumiem, moim zdaniem powinno być coś koło 2.8/2.4, a nie 4/1.8. Czy Dortmund jest aż tak silne na wyjeździe żeby rozbić Wilki, które ostatnio np. z Bremą sobie urządziły festiwal strzelecki? Ostatnie mecze z Krasnodarem i Hamburgiem nie zachwycały. O ile ten 1 powinni wygrać spokojnie, to Hamburg zdecydowanie zasługiwał na wygraną. Jedynym argumentem przeciw temu typowi jest chyba jedynie fakt, że przez Wolfsburgiem mecz z United w LM. W Dortmundzie spore luki w obronie.

Wolfsburg lub remis @ 2.1⛔
Wolfsburg +1 @ 1.625 (to już chyba jakaś promocja) zwrot
Wolfsburg over 1.5 gola @ 2.7
⛔

Jeżeli ktoś chciałby coś dodać lub obalić moje argumenty, lub pokazać że gdzieś się mylę to zapraszam do dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +2
pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Zgadzam się całkowicie z typem na Wilki. Sam zagrałem 1X (STS) po 1.8. Gdyby BD grała z jakimiś średniakami to rozumiem, ale czeka ich dzisiaj mecz z jedną z najlepszych ekip w Bundeslidze.
Dodatkowo dołożyłem over 8.5 korków w meczu BM z Bayernem. Absencje po stronie gości, jednak te 9 rogów ekipy z takim ofensywnym potencjałem powinni pyknąć.

S 182

szczur-89

Użytkownik
Mecz : Hertha Berlin - Bayer Leverkusen
Typ : 1X
Kurs : 1.72
Bukmacher : Totolotek
Godzina : 15.30
Witam wszystkich w przepiekne sobotnie popoludnie. Przed nami 15 kolejka Bundesligi w ktorej to zespol Herthy zmierzy sie przed wlasna publicznascia z zespolem Beyeru Leverkusen. Obie druzyny to sasiedzi w tabeli gospodarze zajmuja 6 pozycje natomiast goscie na 7. W obecnym sezonie Hertha gra bardzo solidna pilke czego odzwierciedleniem jest wysokie miejsce w tabeli. Zespol ze stolicy Niemiec mozna powiedziec ze jest rewelacja tych rozgrywek, na uwage zasluguje ich bilans na wlasnym stadionie 4-1-1. Druzyna z Leverkusen nie zachwyca w tym sezonie I jest 7. Mysle, ze jest to pozycja ponizej oczekiwan wlodarzy z Bay Arena. Aspirynki graja nierowno, duzo meczy przegrywaja, trace przy tym bardzo duzo bramek. Odnotowac nalezy rowniez ze w tygodniu czeka ich mecz o wszystko z wielka Barcelona w lidze mistrzow o byc albo nie byc. Mysle ze zespol gosci dzisiaj nie zagra w pelni zaangazowaniem a I trener dokona kilku zmian w skladzie. Mozna ryzykowac win gospodarzy ale wedlug mnie pewniejszym zakladem jest 1X po kursie 1.72. Polecam ????
2:1 +

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
Jeżeli ktoś chciałby coś dodać lub obalić moje argumenty, lub pokazać że gdzieś się mylę to zapraszam do dyskusji.
Także ten,ja podejmę rękawicę.
Czy tak ten Hamburg zasługiwał na wygraną to nie do końca mi się wydaje,pamiętam masę sytuacji BVB i pudła Abumeranga do pustej bramki,dwa słupki w jednej akcji w tym Piszcza,i dwie czy trzy kontry HSV,ogólnie ktoś(diabeł moim zdaniem) sobie wymyślił jakiś czas temu że BVB nie będzie wygrywać w Hamburgu i tak się dzieje nie zależnie od pozycji w tabeli i poziomu obu zespołów od kilku sezonów. Dziś natomiast mamy dziwną sytuacje z kursem na BVB,i tu się zgodzę że ktoś tu mataczy. Otóż nie dość że BVB jakby słabsza,dwie porażki z rzędu,wilki są w topie od kilku lat,gra 3 z 2 drużyną, u siebie z Dortmundem przegrali ostatnio w 2012, ale przede wszystkim niech mi ktoś powie kiedy oni ostatnio z kimkolwiek przegrali w lidze u siebie? Tym czasem buki wystawiają kursy jakby Bayern pojechał do Inglostad?!!? Czyżby chcieli zwabić na 1x bo będzie 2???? Czyż nie jest to świetna okazja by WFL w końcu przegrał ten mecz u siebie? Przypomina mi to sytuacje z poniedziałku którą opisałem w dziale ligi polskiej. Inter lider bez porażki,grał z 2 Napoli a kursy zamiast 2złote na 1 3 na remis i 2,9 na 2 były takie 1.6 4.1 5.1. Skąd buki to wiedziały, Podobnie było z wyrównanymi kursami na Górnik i Piasta ,podobnie było w meczu Wotford Swanseea,na początku sezonu gdy Swansea była w ścisłym czubie pokonała Man utd a w następnej kolejce buki zrobiły z Wotfordu faworyta i on to wygrał....takich przypadków jest pewnie więcej. Dlatego ja się nie zdziwię gdy wynik meczu Wfl-BVB będzie 2 i to poniż 2,5 czyli np 0-2 0-1......

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
B. Monchengladbach - Bayern oraz Wolsburg - Dortmund
Nie za bardzo rozumiem tą tendencję do ogrywania dziś dwóch topowych niemieckich ekip. B. Monchengladbach wygrała z Bayernem u siebie bodajże 2 razy przez ostatnie dwadzieścia lat. Moim zdaniem nic nie wskazuje że dziś miałoby się to stać po raz trzeci.
Dortmund odpuściło sobie mecz z Krasnodaren i pojechało tam w rezerwowym składzie, o tym też warto pamiętać...Zagrałem na nich w tym sezonie 7 razy, zawiedli mnie tylko raz...
Dortmund + Bayern kurs 2,62 STS

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Köln - Augsburg BTS @ 1,9
pinnacle

Dobry kurs na to zdarzenie jak i na over mamy. Kolonia mimo że w ostatnich 7 meczach tylko w jednym zdobyła gola to jednak potencjał w ataku jak na warunki niemieckie ma, w dodatku grają u siebie i nie oddadzą pola rywalowi. Augsburg natomiast nie ma problemów ze stwarzaniem sobie sytuacji a to jest mecz który trzeba wygrać zeby uciekac ze strefy spadkowej, spodziewam sie zatem otwartego meczu i wymiany ciosów, w dodatku obie defensywy często się gubią przy szybszych piłkach.

jacio 456

jacio

Użytkownik
Wolfsburg - Borussia Dortmund

Mecz na szczycie Bundesligi wypada pechowo dla Wolfsburga przed najważniejszym starciem w LM. Myślę, że stąd takie kursy na zwycięstwo gości. Jednak wątpię, żeby Hecking odpuścił ten mecz i kazał się oszczędzać swoim piłkarzom przed meczem z United. Odpocząć na pewno będzie mógł podstawowy obrońca Dante, bowiem pauzować będzie za czerwoną kartkę z poprzedniego meczu z Augsburgiem. To powoduje, że na środku obrony zobaczymy z konieczności Szwajcara - Timma Klose. Na prawej obronie wystąpi nominalny pomocnik Vieirinha. Za Maxem Kruse ofensywnie usposobieni Caligiuri, Draxler i Schurrle. W BVB w ataku Reus, Aubameyang i Mkhitaryan. W składzie zabraknie Hummelsa, dlatego na środku obrony wystąpi Bender z Suboticiem. Bender jak wiadomo głównie występuje na pomocy, dlatego będzie to dość eksperymentalne zestawienie. Ciekawie wygląda również pomoc z Piszczkiem na prawej stronie. Podsumowując w obu ekipach braki na środku obrony, oba zespoły w lekko zmienionych zestawienia z pomocnikami na obronie, poza tym obie ekipy znane są ze swojej ofensywnej gry. Tu muszą paść gole. Ja gram na wysokie overy.
Składy:

• Benaglio
  • Vieirinha
  • Klose
  • Naldo
  • Rodriguez
  • Guilavogui
  • Arnold
  • Caligiuri
  • Draxler
  • Schürrle
  • Kruse

• Bürki
  • Piszczek
  • Subotic
  • Ginter
  • Schmelzer
  • Gündogan
  • Castro
  • Bender
  • Reus
  • Mchitarjan
  • Aubameyang

Moje typy:

over 2.5 HT @ 5.00 bet365 ⛔
over 4.5 @ 3.90 bwin ⛔

Wybaczcie, ze nic nie wnoszę tym postem do tematu, ale co to za skrot betu 0.0?
Handicap azjatycki, jest to taki sam zakład jak na DNB, czyli w przypadku remisu mamy zwrot.

EDIT: Jednak prawdopodobnie Piszczek w obronie, a Ginter jako defensywny pomocnik. Tym lepiej chyba dla typów na over.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wybaczcie, ze nic nie wnoszę tym postem do tematu, ale co to za skrot betu 0.0?
jaki mecz jaki kurs?
0.0 to azjatycki handicap, czyli remis bez zakładu (DNB)
na Borussie niski kurs podejrzanie, ale tak jak wspominałem Wilczki przed arcywaznym meczem w LM
Kolonia to juz naprawde trzeba miec pecha, tyle sytuacji, karny i nie potrafili gola zdobyc i pokryc mega BTsa..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom