>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15. Kolejka Bundesligi 30.11-02.12.2012

Status
Zamknięty.
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Wolfsburg - Hamburg
połowa/koniec 1/1
kurs: 2.7

Obie drużyny z pewnością należą do ścisłej czołówki jeśli chodzi o budżet, ale forma sportowa już poniżej oczekiwań. Wilki po zwolnieniu tyrana jakim był Magath radzą sobie lepiej a i hsv też średnio jakoś. Brak Van der Vaarta będzie osłabieniem ale i z nim w Wolfsburgu mieliby problemy. Myślę że gospodarze będą kontrolować mecz od początku dlatego daje 1/1 w bramce Benaglio, obrona Naldo i atak Olic. To kluczowe postacie trzech linii VFL i na ich postawę licze dzisiaj

D 54

domeltomek

Użytkownik
Wolfsburg - HSV
Wolfsburg @1,90

Kolejny raz zaufam wilkom, pisałem przy okazji poprzedniej kolejki że pod wodzą Krostnera prezentują się dobrze. Ostatni mecz przegrany w dość słabym stylu, teraz jednak zagrają na Volksvagen Arena gdzie w dwóch ostatnich spotkaniach udało się ograć Bayer (3-1) oraz zremisować z Werderem (1-1). Tym razem przyjeżdza HSV, ekipa która pomimo 8 lokaty w tabeli nie prezentuje nic szczególnego. W tym roku nie zobaczymy już Van Der Vaarta, trzeba otwarcie napisać że na razie nie pokazuje formy którą imponował w lidze angielskiej jednak tak czy siak będzie to osłabienie. Do Wolfsburga wraca zawieszony na ostatni mecz Josue i jest to bardzo duże wzmocnienie drugiej linii. Na własnym stadionie Wolfsburg do tej pory wygrał tylko raz, mam nadzieję że tym razem wilki nie zawiodą i pewnie pokonają przyjezdnych poprawiając kiepski bilans domowych spotkań.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom