>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15. Kolejka Bundesligi 06-08.12.2013

Status
Zamknięty.
malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Eintracht Frankfurt - Hoffenheim

Piętnasta kolejka Bundesligi. Eintracht to duże rozczarowanie tego sezonu, nie wygrali od piątej kolejki, u siebie spisują się słabo, nie wygrali jeszcze nawet jednego spotkania. Jest tam duże ciśnienie i dziś kibice będą wymagać wygranej. Grają dziś z popularnymi wieśniakami, drużyną której mecze zawsze należą do ciekawych, z powodu dużej ilości bramek jakie w nich padają. Są drugim najlepszym zespołem pod względem strzelonych bramek a straconych bramek mają najwięcej w lidze. Na wyjazdach w meczach z ich udziałem pada średnio prawie 5 bramek na spotkanie. Gospodarze mają trochę problemów kadrowych, nie zagrają Aigner, Russ, Celozzi, Meier, oraz Lanig, natomiast wraca do kadry meczowej Anderson. Goście zagrają bez odsuniętych z kadry pierwszego zespołu: Wiesego, Braafheida, Delpierre i Weissa, a także przechodzącego rehabilitację Borisa Vukcevicia. W poprzednich sezonach w spotkaniach pomiędzy tymi drużynami nie można było narzekać na brak bramek, nie inaczej powinno być i w tym sezonie, gospodarze muszą zagrać o komplet punktów, pokazać się przed kibicami, a goście zapewne i coś strzelą i coś stracą, liczę na sporą ilość bramek.

obie strzelą? tak 1.50 nordicbet
ponad 2,5 gola 1.59 marathonbet
ponad 3,5 gola 2.55 nordicbet
ponad 4,5 gola 4.75 sportingbet

langus1986 4,3K

langus1986

Użytkownik
Werder- Bayern
under 3,5
@1,73
Sportingbet

Bayern ma trochę problemów z kontuzjami, ale bez przesady, że nie mają kim grać, wg mnie poradzą sobie dzisiaj, tak jak to czynią ostatnimi czasy, a więc niskim nakładem sił. 2-0 w pucharze, było widać, że nie grali na maxa, bo to Augsburg był drużyną przeważającą w drugiej połowie. ostatnio linię 3,5 Bayern pokrył w Moskie, a nie wliczając tego meczu to nie pamiętam kiedy mieli jakiś wysoki wynik. Bayern będzie chciał nie przegrać, będzie rozbijał akcję rywali i spokojnie konstruował akcję poprzez wymianę piłki pomiędzy wszystkimi graczami (nie byłem przekonany do robienia drugiej Barcy w Monachium, ale podoba mi się obecny styl gry Bayernu ) i zdominowanie środku pola. Werder w dolnej części tabeli, ostatnie ich wyniki to same wysolkie wyniki i dlatego pachnie overem, natomiast z wszystkimi drużynami co ostatnio grali to przysłowiowa &quot;walka na noże&quot;, czyli cios za cios. Z Bayernem na pewno tak nie zagrają, będą starali się zapewne nie stracić gola, bo tak teoretycznie powinno się grać przeciewko takiej ekipie, ale nie mam na myśli bronienia w szesnastce, lecz umiejętna gra w środku pola. Bayern przy tych brakach kadrowych będzie grał tym co ma, zmiennicy będą mieli okazję się pokazać, natomiast będzie widoczny brak zgrania i wszystkie akcje nie będą aż tak wychodziły. Werder nie jest jakąś słabą ekipą, ma kilku zawodników co portafią indywidualnymi akcjami przeważyć szale spotkania, ale z najlepszą defensywą Bundesligibędzie ciężko cokolwiek im zrobić. Nie wiem czemu, ale ja mam przeczucie remisu- byleby był underowy ???? Powodzenia i Pozdrawiam.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Adamo 80...a Twoim zdaniem mecz w Bundeslidze Schalke nie jest ważny? Porażka w tym meczu to już strata 7 punktów do 4 miejsca, a w przypadku wygranej Dortmundu 10! do 3. Do tego mecz z Basel u siebie , podrózowac nie muszą , mecz w środe. Jak dla mnie spina z Borussią na 100%.
Nie zdążyłem odpisać przed meczem, ale pominąwszy, że typ wszedł to napisałbym, że każdą stratę w lidze da się odrobić, ale przegrana z Basel ich wyrzuci za burtę. Po dzisiejszym meczu, zobaczyłem jaki mają potencjał i tym bardziej zagram grubo na nich z Basel w dubelku z Dortmundem (bez względu nawet na to czy Dortmund nie wygra dzisiaj co mu bardzo grozi)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom