Cieszymy się, że możemy CIę poinformować, iż Twoje zlecenie wypłaty zmieniło status z "oczekującego" i jest gotowe do obsłużenia przez nasz dział rachunków (?)We are delighted to let you know that the following cashin has just left
its pending status, and is now ready to be processed by our account
department.
Dzięki bardzo! ???? to teraz czekam na wypłateCieszymy się, że możemy CIę poinformować, iż Twoje zlecenie wypłaty zmieniło status z "oczekującego" i jest gotowe do obsłużenia przez nasz dział rachunków (?)We are delighted to let you know that the following cashin has just left
its pending status, and is now ready to be processed by our account
department.
a tego drugiego nie chce mi sie tlumaczyc ale dotyczy to ewentualnych przyszlych wyplat
tak samo mialem to chyba eurosy...Mam 12 credit, mniemam, że to innaczej 15$, tak?
Masz tylko dwie strony tematu, przeczyaj chociarz troche a nie pytaj.Pytanie czy ktos ma na koncie kase od nich bo bym z bonusu skozystal a nie wiem czy jest ses ;/
Czyli pieniądze już doszły :?:ja dostałem kase i wypłaciłem 50$, na Blackjacku Gold coś tam.
no i co z tym numerem zgloszenia? gdzie to trzeba wyslac i co? a moze gdzies wpisac?Ja napisałem "When I will obtain free 15$?"
Czy coś takiego.
Później przyjdzie Ci email z numerem zgłoszenia, który będziesz musiał wysłać do "recepcji", poczekasz i bedzie.![]()
Ponawiam pytanie Kolegi ;-)Dostałem maila z jakimś kodem, ale co ja mam z nim zrobić teraz ?![]()