Co znaczy dla Ciebie "dobry"? Czego oczekujesz od "dobrego" buka? Ja moge ze swojej strony Buka polecic, jest wyplacalny, oferte ma nie najgorsza, a promocja rzeczywiscie ciekawa. Jednak jak na poczatek, to moze lepiej cos z tych: Bet365, Bwin, Expekt, maja szersza oferte, bonusy na poczatek... no ale trzeba obracac. Nie sprecyzowales co jest wazne dla Ciebie grajac u Buka, wiec nie do konca wiem co Ci doradzic.CO sądzicie o betclicku jako bukmacherze na początek dla mnie,dobry jest?promocje mają fajną -bezpieczny zakład do 15 euro-i nie trzeba obracać kasą,ale ogólnei to dobry bukmacher?
Jezeli znalazles w regulaminie, ze min. depozyt to 15 Funtow, to jest to jakies dziwne, bo niespojne z ich promocja, w ktorej daja 15 EURO bez ryzyka. Ja korzystalem z tej promocji i wplacalem 15 EURO a nie 15 Funtow.ja tu znalazlem coś w regulaminie co mnie niepokoi
Minimalny depozyt, jaki gracz może złożyć na swoje konto BetClick wynosi 15 GBP lub równowartość w innej walucie.
CZYLI minimalna kwota 1 wpłaty(i kolejnych) na konto to az 15 funtów ?
i mam pytanie bo też niepokoje się czytając regulamin:
czy wpłacając przelewem bankowym wpłatę na ich konto oni odejmują mi z konta gracza 2% sumy ?
i inne pytanie-ile dni (przelew bankowy) trwa aż na moim koncie u tego buka po wpłaceniu przelewem bankowym będzie wpłacona kasa?
i ile dni po poleceniu wypłaty na moje konto bankowe przelewają mi kasę(od razu piszą maile aby dać skan dowodu)?
Można obstawiać 1X lub X2, ale wtedy nie masz zwrotu 15EUR za pierwszy postawiony kupon Żeby był zwrot, trzeba postawić na "czystą" 1, X lub 2.w tym betlicku nie mozna stawiać 1X lub 2X ?
A faktycznie, nie ma ????wiem,
ale nie widac kursów na 1x czy 2x(nie jestem zarejestrowany) i chyba stawiać na to nie można,bo suppot coś mówił że mają to wprowadzić ale obecnie nie ma
hahhhahahaahhhaaahponawiam pytanie na ktore nikt nie odpowiedzial ile czekaliscie na zwrot jak przegraliscie zaklad ??
co w tym smiesznego lolu??hahhhahahaahhhaaah
musisz im MAILA napisać :]
żal haha
A na jakie konto sie wplaca? Moze Ty wplaciles na ich konto, ktore maja w EURO, przeliczylo im PLN na EURO, a potem zaskiegowali na Twoim koncie Betclick w PLN przeliczajac po jakims innym (mniejszym) kursie i dlatego wyszlo mniej.... Nie wiem, tak tylko mysle ????Przelalem z mojego konta 55 zl, a kiedy pieniadze doszly, to mam na koncie w betclick 52,25. Wiec jednak pobieraja jakas oplate? W sumie to bez sensu, gdyby pobierali jakas oplate za dopisanie depozytu do konta