>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 dolarow bez depozytu od stryyke

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Witam po krótkiej przerwie. Przedstawiam naszą nową akcję promocyjną. W międzyczasie poznaliście już trochę firmę stryyke. Myślę, że oferta jest całkiem ciekawa ????

Pokerowy Bonus Noworoczny

To nie może być prawda!!! 15 dolarów w prezencie od Stryyke. Bez wpłaty!
Każdemu nowemu klientowi stryke daje w prezencie 15 dolarów na pokera! Zarejestruj się do 31. stycznia i prześlij nam kopię swojego dowodu osobistego (przednią i tylną część) za pośrednictwem maila na adres [email protected] lub faxem na numer +49 40 41 36 20 20 - a 15 dolarów zostanie zapisanych na wasze konta pokerowe. Wpłata nie jest konieczna!
W cash games możesz brać udział już od 10 centów stawki, w turniejach od 1 dolara - wiele radości z pokera dzięki podarowanym 15 dolarom!

REJESTRACJA PRZEZ LINK https://www.stryyke.de/mys_coupon_info?token=Poker15USDStartUp

artur202 4

artur202

Użytkownik
o to samo pytałem w &quot;czat luźne rozmowy&quot; ale już coś nie pasuje i zaczynają głupie riposty typu--&gt;(rpg) Nawet chyba spytać o nic już nie można.:rolleyes:

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Można spytać a nawet trzeba. Powiem tak. Bądźcie cierpliwi lub korzystajcie z lucky number bonus. Za jeden punkt gracza stryyke płaci 7,77$. Trzeba tylko aktywować odpowiedni bonus.

bercik 169

bercik

Użytkownik
Można spytać a nawet trzeba. Powiem tak. Bądźcie cierpliwi lub korzystajcie z lucky number bonus. Za jeden punkt gracza stryyke płaci 7,77$. Trzeba tylko aktywować odpowiedni bonus.
A jak mozna aktywowac ten bonus?

R 0

renton

Użytkownik
mowie powaznie, wyslalem skan i po 15 minutach kasa w kwocie 16,17 w $

Edit: Gdzie sie sprawdza ilosc ugranych punktów??

M 0

mateusz88

Użytkownik
Witam, chcialem zapytac czy w mailu trzeba napisac cos specjalnego czy tylko zdjecia dowodu + w temacie np new year bonus 15$? To wszystko? Ile wynosi okres oczekiwania na kase? Dzieki i pzdr.

xxxbecksxxx 0

xxxbecksxxx

Użytkownik
Ja rowniez potwierdzam ze mam kase na koniec 16,17 $ lub 10,99 Euro ???? pozdro
a teraz pytanie do stryke_suport ile trzeba ugrac aby moc przelac na zakłady ??

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Witam wczesną porą. Można zamiast skanu wysłać zdjęcie. Wszystkie inne sprawy będą od zaraz na bieżąco załatwiane więc proszę o trochę cierpliwości

lordi 0

lordi

Użytkownik
Witam stryyke_expert miałbym pytanie to trzeba tylko wysłać scan dowodu i to co w e-mailu napisać i to wszystko kasa na koncie ?? Nic nie trzeba będzie szukać tak jak z tym 7.77 $ ?? bo tam był trochę zamot.

Do góry Bottom