mateuszcwks
Użytkownik
czyli co jak doszedłem na ruletce do 50E zrobiłem potem obrót na slotach to i tak nie wypłacę?nie można obracać bonusu na ruletce, wszystkie wygrane z tego tytułu będą nie wypłacalne !
czyli co jak doszedłem na ruletce do 50E zrobiłem potem obrót na slotach to i tak nie wypłacę?nie można obracać bonusu na ruletce, wszystkie wygrane z tego tytułu będą nie wypłacalne !
no właśnie ciężko na slotach zrobić taki obrót ja już mam trochę ale to mowie większość na bj albo ruletce ugrałemMax wypłata 100.
Tylko na slotach , jak zagra sie na BJ lub ruletce to nie wypłacą.
Na samych slotach 99X raczej mało realne.
Ty masz akurat ten stary bonus 7$ -może poprzednio były inne zasady obrotu -ale chyba nie.no właśnie ciężko na slotach zrobić taki obrót ja już mam trochę ale to mowie większość na bj albo ruletce ugrałem
Ciekawe , bo raczej nie pierniczą się tylko zabierają całość, ale życzę powodzonkagadałem na LC i babka mówi tak: ze jeśli nie wiem ugram 200E i mam już obrót a ugrałem 150E na ruletce i bj to mi to odejmą i zostanie to 50E!
Zapytaj czy otrzymałeś kiedykolwiek od nich bonus ? jesli nie to sama powie Ci zebys wyslał dokumenty i bonus dopisze.Witam.
Co trzeba napisac zeby otrzymac ten bonus? Jak zapytaja skad mam informacje o 10 free to co im napisac?
Pozdrawiam
te stawki się zmienia, a konkretniej wartość monety :jezora: klikasz na 0.10 i rozwija sie Tobie lista z wyborem wartościZapytaj czy otrzymałeś kiedykolwiek od nich bonus ? jesli nie to sama powie Ci zebys wyslał dokumenty i bonus dopisze.
Szczerze mówiąc obrót tu bez łamania regulaminu jest niewykonalny.Stawki na slotach na jedna linie to 0.10$ czyli 1.5 $ lub 2$ albo 25$ -jak 25 lini
Owszem klikałem na stawkę 0.01 na linie a i tak ciagle przeskakiwało najmniej na 0.10 za linię (chyba ,że się coś zacinało) , ale już oczywiście obrót zrobiony i kasa wypłacona do kasyna:razz:te stawki się zmienia, a konkretniej wartość monety :jezora: klikasz na 0.10 i rozwija sie Tobie lista z wyborem wartości
Ile czasu czekaliście na dopisanie tych 15$ po wysłaniu skanu dowodu?
tylko po depozycie
€/$ 50 Spread-the-Word Bonus
- Become our friend on Facebook – get €/$ 10 free
- Post a tweet on our Twitter – get €/$ 10 free
- Comment our YouTube videos – get €/$ 10 free
- Do all three of the above – get another €/$ 20 for free on top!
- Promotion is valid only for players who already made their first deposit.
Nie wiem,czy ktoś z tamtąd wypłacał,ale znalazłem na ich stronie taką informacje.
Poszukam ich na tym Facebooku itp
Edit:
Ok,znalazłem-linki są w poście