>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka Serie A [29.11.2024 - 2.12.2024]

krzysiek74 171,8K

krzysiek74

Użytkownik
Fiorentina-Inter
obie strzelą
@1,68
Superbet

Hit w Serie A.Viola na fali ...to co robi nowy trener Palladino z ekipą, w dużej mierze też nową , to jest miód na moje fana fioletowe serce.
Po serii 6 remisów z początku sezonu te klocki tak sie ułożyły że po 13 kolejkach ekipa ze Stadio Artemio Franchi jest czwarta w tabeli i traci jedynie punkt do lidera z Neapolu!
Apetyty kibiców urosły i po latach chętnie zobaczyliby we Florencji ponownie Ligę Mistrzów...nie dokładnie niestety w tym mieście bo niestety El Gruzo jest modernizowane ale czy spełnia wymogi na te rozgrywki?...zostawmy ten zacny zabytek stolicy Toskanii i zajmijmy się czysto meczem.
Przyjeżdza dziś Inter a to już gwarantuje emocje.Pierwsze co na myśl tu przychodzi to obie strzelą.O gole pownni zadbać ze strony Violi wicelider tabeli strzelców z 9 golami,objawienie sezonu, Moise Kean a z drugiej strony ...a że bylo ciekawiej też wicelider mediolański czyli Marcus Thuram.
Na pewno swego typu nie opieram na tylko tych dwóch jegomościach bo po obu stronach dużo zawodników którzy potrafią zdobywać gole.To będzie ofensywny mecz.
Mój typ obie strzelą i niech mecz będzie dobrą wizytówką Serie A

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Lecce - Juventus, Lecce powyżej 8.5 strzałów, @1.55, Superbet

Juventus w tym sezonie rozgrywa dość nietypowy sezon, bo o ile zarówno w lidze, jak i Lidze Mistrzów są realne szanse na kolejno mistrzostwo czy awans do fazy pucharowej, to jednak aż 7 remisów w lidze na 13 meczów także należy rozpatrywać w kategorii gorszej formy. Statystyki jasno pokazują, że Juventus nie przegrywa, bowiem jedyna wpadka to ta ze Stuttgartem, gdzie także pachniało 0-0. W samej lidze przewijały się godne odnotowania rezultaty, bo m. in. 4-4 z Interem po fenomenalnym meczu czy 1-0 z Lazio, natomiast także wpadki typu 2-2 z Parmą, 0-0 z Empoli czy 1-1 z Cagliari. Lecce w tym meczu może realnie marzyć o zdobyciu choćby jednego punktu, a do tego niezbędne będzie atakowanie i myślę, że próg 9 strzałów to całkiem realna opcja jak na rywalizacje z ekipą, która lubi i potrafi się bronić, a potencjalne szybkie 1-0 dla gości mogłoby znacząco ułatwić wejście proponowanego typu.

Ostatnia edycja:
snajp 916K

snajp

Użytkownik
Fiorentina - Inter
Kean, Moise strzeli gola @ 3.40
Superbet

Fiorentina od 9-ciu spotkań nie pokonana w SA. W czwartek grali w LKE z cypryjskim Phapos i trener Palladino skorzystał z nieco okrojonego składu, w którym m.in. dał odpocząć właśnie Kean'owi. Gość strzelił 9 bramek w 12 meczach i myślę, że trener nie bez powodu dał Mu odpocząć w meczu z Paphos bo liczy na Niego właśnie dzisiaj.
Inter ograł w LM Lipsk tylko 1-0 po somobóju Lukeby w 27' i nie zdołali strzelić gola będącemu chyba w małym dołku RB (wczoraj u siebie wtopa 1-5 z VFL Wolfsburg).
Od remisu 4-4 z Juve w październiku Inter w 6-ściu kolejnych meczach stracił zaledwie jednego gola z Napoli (1-1) a strzelił 11. Podsumowując to może być overowe spotkanie (ze względu na Fiore) jak i równie dobrze underowe ze strony Interu, bo 5-0 z 17-tą Veroną o niczym nie świadczy.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna, Włochy - Serie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lecce - Juventus
Typ : Juventus
Kurs : 1.61
Bukmacher: Betclic
Analiza :

Witam, o godzinie 20:45 we włoskiej Serie A zagrają Lecce i Juventus, w tym spotkaniu typuję wygraną gości. Lecce spisuje się dość przeciętnie, zajmuje odległe 16 miejsce i wygrało tylko 3 mecze z 13. Reszta spotkań kończyła się 3 remisami i aż 7 porażkami. Lecce ma spory problem ze zdobywaniem goli, strzelili dotychczas tylko 6 goli, co jest najgorszym wynikiem w lidze, stracili natomiast 21 bramek. Juventus jest 6 w tabeli, ale jako jedyna drużyna nie przegrała jeszcze meczu w lidze, zanotowali6 wygranych i aż 7 remisów. Są w dobrej dyspozycji, nie przegrali od 7 meczów, ostatnia porażka to w Lidze Mistrzów ze Stuttgartem. H2h zdecydowanie na korzyść Juve, które wygrało 5 ostatnich spotkań. Typuję wygraną gości.

snajp 916K

snajp

Użytkownik
AS Roma - Atalanta
Bet Builder
Powyżej 2.5 gola w meczu
Obie drużyny strzelą gola
@ 2.20 Superbet

Ja się pytam co z Tą Romą Panowie? Czwarty trener od początku roku a efekty mizerne. 15-te miejsce w tabeli i tylko 2 pkt. przewagi nad strefą spadkową! Od 14-go listopada trenerem został znów Claudio Ranieri, który prowadził już Romę dwa razy, czy jest On w stanie coś zmienić w grze dzisiejszych gospodarzy? Z pewnością jest to trudne zadanie jeśli nie ma się kim grać. Jak dla mnie Roma za słaby skład aby cokolwiek osiągnąć w tym sezonie. W LE 21 miejsce i przegrane z takimi zespołami jak Elfsborg nie powinny mieć miejsca. Ostatni remis z Tottenhamem 2-2 trochę podniesie morale w zespole a mnie skłania do zagrania typu powyżej ⬆.Roma u siebie nie strzeliła gola tylko z Interem za to Atalanta wali równo wszystkim prawie po dwa gole.

Do góry Bottom