>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14 kolejka Primera Division 04-06.12.2010

Status
Zamknięty.
P 95

piotrek_

Forum VIP

Bet365
Zbliża się 14 kolejka Primera Division. Na emocje znów nie będziemy narzekać. Ciekawe spotkanie zapowiada się Villarrealu z Sevillą. Gospodarze wydają się być faworytami w tym meczu ale czy Sevilla jest aż w takim dołku? Ostatnia porażka z Getafe u siebie na pewno obniżyła ich morale a jeszcze wcześniej z Mallorcą.
Spotkanie Realu Madryt z Valencią wydaje się być do przewidzenia ale czy Valencia nie stawi oporu? Czy Real będzie chciał w ten sposób zapomnieć o tym co się stało na Camp Nou?
Spotkanie Atletico z Levante również wydaje się być ciekawe. Atletico to co wczoraj zrobiło w ramach LE u siebie z Aris&#39;em woła o pomstę do nieba. Jak będzie tym razem w lidze?
Barcelona raczej bez większych problemów powinna wygrać z Osasuną i zagarnąć komplet punktów.

Zaznaczam , że jest możliwość obejrzenia wszystkich meczów Primera Division u bukmachera Bet365.
Zachęcam do oglądania.

Zapraszam do dyskusji i analiz na temat nadchodzących spotkań !

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Na pierwszy rzut oka to:
Real Madryt - 1,40 2:0 ✅
Co prawda grają u siebie z Valencią. Ale wątpię, żeby po ostatniej kompromitacji znowu przegrali mecz. Na pewno będę chcieli się w tym meczu zrehabilitować po tej żenadzie na CN. Jestem pewny, że wygrają w tym meczu. W tym meczu głównie sugerowałbym się właśnie tą wysoką porażką z Barcą 5:0 i chęć zapomnienia o tamtym mecz.
Osusana - Barcelona 1,20 0:3 ✅
Przegrana w tym meczu czy chociażby remis będzie oznaczała porażkę w Gran Derbi. Wątpię, żeby po tak świetnym meczu z Realem, Barca straciła punkty. Z drugiej strony Osusana jeszcze u siebie w tym sezonie nie przegrała, ale nie grali oni z jakimiś potęgami. Tak jak pisałem już, Barca tego meczu nie może przegrać, a nawet zremisować szczególnie po derbach Europy.
Villarreal - Sevilla 1,83 1:0 ✅
Villarreal jeszcze w tym sezonie u siebie nie przegrał. Do tego genialny bilans bramkowy 14:2. Sevilla na wyjazdach w kratkę 3 zwycięstwa i 3 porażki, 8 strzelonych i 12 straconych. Do tego w Sevilli plaga kontuzji podstawowych graczy. Do tego dzisiaj czeka ich wyjazd do Paryża, a w niedzielę grają kolejny ważny mecz z dobrze spisującym się Villarrealem.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Real Madryt - Valencia TYP: Strzelec gola - Karim Benzema kurs 2,00 bet365
Juz bardziej widze typ ze karim strzeli niz real wygra za 1,40.
Karim to jedyny obecnie napastnik , jak dla mnie to gracz lepszy od Higuaina ale szans nie dostaje.
Niewiadomo jeszcze jak z Ronaldo ale over 2,5 tez tu moze pasc.

marcol 1

marcol

Użytkownik
Spotkanie: Osasuna v Barcelona
Typ: Barcelona over 2.5 gola
Kurs: 2.05
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
W sobotni wieczór do Pampeluna przyjeżdżają mistrzowie Hiszpanii oraz obecny lider, Barcelona. Piłkarze, którzy grać dobry futbol i strzelać dużo bramek. Ostatni mecz wygrali 5-0 z byłym liderem, Realem. Ich gra była wyśmienita, na pewno są podbudowanie. Grali dobrze i cieszyli się tą grą. To drużyna która nie lubi wygrywać 1-0, oni uwielbiają wysokie wygrane. Przyjeżdżają do Pampeluny, można nazwać ją twierdzą, bo od 21 marca nikt jej nie zdobył. Tylko kto ma to zrobić jak nie Barcelona, która wygrała swoje ostatnie 6 wyjazdowych spotkań? Uważam, że Barcelona chce wygrywać wysoko i zdobywać 3 pkt. Wiedzą, że z tyłu jest Real, który gra dobrze we wszystkich spotkaniach i wygrywa(oprócz meczu na Camp Nou). Mój typ to powyżej 2.5 bramki dla Barcelony, a jeżeli strzeli Osasuna to myślę, że to może tylko pomóc. Mój wynik: 1-3.
✅✅✅

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Może kogoś zainteresuje taki oto zakład, znaleziony w unibet.
Barcelona - Real Madryt
1- 2,10 x- 5,15 2- 2,35

Wirtualny mecz dnia

Rezultat zostanie ustanowiony w oparciu o liczbę zdobytych goli przez obie drużyny.
Biorąc po uwagę różnice klas przeciwników obu drużyn wybór wydaje się prosty. Ale Osasuna nie przegrała jeszcze u siebie a do tego traci tam mało bramek. Z 2 strony rozpędzona Barcelona. A Real niby z solidną Valencią ale u siebie, a wiadomo jak się gra przyjezdnym na Santiago Bernabeu. Ale o pogrom będzie dużo trudniej niż w Pampelunie.
Może ktoś skorzysta i urządzi sobie takie małe Gran Derbi2. ????

Edit:
Po dłuższym namyśle sam chyba zdecyduje się pobrać ten typ.
Osasuna to ewidentnie drużyna własnego boiska, na wyjeździe grają tragicznie (tylko 1 remis) a u siebie jeszcze bez porażki (4 win i 2 remisy). Ale jak dotąd nie grali u siebie praktycznie z żadną solidną drużyna, bo czy solidnymi można nazwać Almerie (19 miejsce w tabeli), Real Sociedad (9), Levante (16), Malage (18), Hercules(13) czy Gijon (17). Poza tym wszystkie te drużyny grają beznadziejnie na wyjazdach więc Osasuna tak naprawdę nie przeszła prawdziwego testu na swoim boisku. Z drugiej strony rozpędzona Barcelona, niepokonana jak dotąd na wyjazdach. I to chyba wystarczy o Barcelonie ???? . Niby podopieczni Guardioli w tym tysiącleciu, na obiekcie w Pampelunie nie zdobyli więcej niż 3 bramki ale kiedy ma się to zmienić jak nie teraz.:p
Drugi mecz to, niepokonana jak dotąd u siebie drużyna Królewskich która wystąpi jednak &quot;osłabiona&quot; brakiem Higuaina w ataku i Ramosa oraz Carvalho w obronie. czy brak Higuaina w ataku to osłabienie przekonamy się dopiero po meczu bo jak zagra Benzema tego chyba nie wie nawet sam Mourinho. Do problemów w ataku dochodzi jeszcze uraz Ronaldo którego nabawił się w meczu z Barcelona, jednak zagra on w tym meczu ale opuścił kilka treningów w środku tygodnia. Real strzela na Bernabeu dużo bramek jednak wydaje mi się że w jutrzejszym meczu będzie ciężko o to. Z powodu osłabienie obrony Mourinho z tak mocnym rywalem na pewno nie ustawi drużyny ultra ofensywnie, bo może się to skończyć stratą punktów. Spodziewam się spokojnego meczu z max 2-3 bramkami u gospodarzy (oby ???? ).

davidoff88 0

davidoff88

Użytkownik
Spotkanie: Levante - Atletico Madryt
Typ: 2
Kurs: 1,90
Bukmacher: Unibet
Analiza:
W sobotni wieczór rozegrane zostaną trzy spotkania 14-tej kolejki Primera Division. Jednym z nich będzie mecz pomiędzy Levante a Atletico Madryt. W tym meczu stawiam na zdecydowane zwycięstwo gości. Atletico w ostatnim tygodniu delikatnie mówiąc nie spisało się najlepiej. Nerwy kibiców z Madrytu nadszarpnęło na pewno środowe spotkanie Ligi Europejskiej z Arisem Saloniki przegranym na Vincente Calderon 2-3. W ostatniej kolejce La Ligi także nie było dobrze. Porażka na własnym stadionie z Espaniolem również 2-3. Jednak piłkarze Atletico pokazali w tym meczu dobry futbol i to gospodarze przeważali w tym meczu. Zabrakło tylko wykończenia licznych okazji do zdobycia gola. Wystarczy fakt że gracze Espaniolu oddali 6 celnych strzałów na bramkę. Atletico uderzało 23 razy w tym 10 celnych, ale niestety Aguero&lt; Forlan czy Garcia okropnie pudłowali. Mimo to gracze ofensywni Atletico posiadają ogromny potencjał i jeśli wyregulują celowniki będą strzelać po kilka bramek w meczu. Myślę że ekipa z Madrytu wyczerpała już limit pecha i w meczu z beniaminkiem z Walencji drużyna ta pokaże na co naprawdę ją stać. Levante pomimo że zajmuje 16 miejsce w tabeli to ma tylko punkt zapasu który dzieli tą drużynę od strefy spadkowej. Drużyna ta uległa ostatnio innemu beniaminkowi Herkulesowi Alicante w wyjazdowym meczu 1-3 i w starciu z dużo mocniejszą ekipą Atletico nie ma większych szans na korzystny rezultat. Gospodarze zagrają bez Rodasa, Xisco Munoza, Gonzaleza i Iborry. W drużynie z Madrytu oprócz pauzującego za kartki Tiago wszyscy zawodnicy są gotowi do gry. Podsumowując- jutro w Walencji nie zanosi się na niespodziankę. Atletico pewnie podąży po 7 zwycięstwo w sezonie.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Real Madryt - Valencia Real upokorzony po Gran Derbi. Tym zdaniem wielu zaczynało swoją wypowiedź po meczu. I taka jest prawda, bo takiej dominacji chyba nikt z nas się nie spodziewał. Barca w piękny sposób pokazała ile na ten moment brakuje ekipie Jose do zgranej w pełni ekipy Blau Grany. Nieporadność Pepe, Carvalho, nieodpowiedzialność Ramosa doprowadziła do samowolki w czasie tego meczu. Nie mieli żadnej koncepcji na Barce. Potwierdzała to postawa Ronaldo, Di Marii, nie wspominając już o Benzemie. Bezradny był tez Iker ale co miał innego robić niż wybijać piłki jak najdalej od pola karnego. Po takim meczu z pewnością nie jest łatwo skoncentrować się w pełni na następny. Ja rozumiem że Mourinho zapewnia wszystkich, że to nie upokorzenie ale zwykła porażka, bo taka jest jego rola mentora w drużynie, ale do cholery kogo on chce oszukać. Gwiazdy z przegranymi nie godzą się &quot;ot tak&quot;. To jest inna mentalność zawodnika w takim wielkim klubie. Nie wiem czy się kłócili w szatni czy nie, ale jedno jest pewne - w głowach siedzi fakt, że mając przewagę 1 pkt teraz są 2 na minusie. Nie zagrają zawieszeni Ramos, Carvalho oraz kontuzjowani Higuain, Canales, Gago i Kaka. Pod znakiem zapytania stoi występ Ronaldo ale wg. mnie normalnie zagra. Pierwszych dwóch to wiadomo podstawowi obrońcy co zwiększa szansę na przedostanie się pod pole karne Ikera. O Gonzalo nie będę nic mówił bo w sumie nie wiem czy to osłabienie czy &quot;wzmocnienie&quot;. Kaka z Gago już od dłuższego czasu pauzują a Canales pojawiał się sporadycznie na murawie. Biorąc pod uwagę psychikę graczy po Gran Derbi oraz osłabienia w obronie nie byłbym pewny czy Real znacząco wygra ten mecz. Valencia w końcu obudziła się i zaczyna grać na miarę swoich możliwości. Ustabilizowali swoją formę zaczynając od meczu z Getafe w którym zwyciężyli 2:0. Wywalczyli cenny punkt na wyjeździe z Villarrealem po czym zapewnili sobie awans z grupy w Lidze Mistrzów wygrywając 6:1 z Bursasporem. Przed meczem z Almerią który miał miejsce w poprzedniej kolejce pisałem o formie strzeleckim dwóch zawodników - Soldado i Aduriza. Pisałem, że jak Soldado błyszczy w LM to Aduriz musi &quot;wyręczać&quot; go w lidze i wspomniałem o tym że ten pierwszy ma znakomitą okazję (właśnie mecz z Almerią) do przełamania się. Nie zawiódł - strzelił 2 bramki które okazały się receptą na zwycięstwo w tym meczu. Olbrzymią pracę wykonuje na skrzydle Mata który jest jednym z konstruktorów większości akcji ofensywnych Nietoperzy. Nie zapominajmy również o Joaquínie, Albeidzie. Celowo wymieniłem 5 zawodników ponieważ do końca nie wiadomo kto jutro wystąpi ale moim zdaniem tych 5 piłkarzy nie zostanie pominiętych na odprawie przedmeczowej. Piłkarze obu drużyn udzielają wielu wywiadów. Więcej w nich entuzjazmu po wypowiedziach piłkarzy Valencii. Kurs 7.50 na gości jest dla mnie ogromną niespodzianką. Nie rozumiem czym sugerowali się bukmacherzy podając taki kurs (bo nie mogą bilansem &quot;u siebie&quot;). To nie będzie zwykły mecz! W głowie siedzi strata do lidera, presja po przegranej, presja, że trzeba wygrać żeby jeszcze bardziej się nie upokorzyć a na ten czas nie jestem pewien czy Real jest tak silny, tak stabilny aby po pierwszej, ale jakże znaczącej porażce się w pełni podnieść.
Propozycje:
Valencia +1.5 @ 1.81
Valencia strzeli @ 1.57
Obie strzelą @ 1.60
Betsson​

huczek 14

huczek

Użytkownik
piłka nożna, Hiszpania , godz. 22.00
Spotkanie: Real Madrid - Valencia
Typ:X2
Kurs:3,21
Bukmacher: ladbrokes
Analiza:
Bardzo ciekawie zapowiada sie spotkanie na Santiago Bernabeu pomiedzy miejscowym Realem a Valencia. Po ostatniej kolejce trudno jest wskazac faworyta w tej konfrotnacji. Jak wiadomo Real zagral bardzo slabo i ulegl az 5-0 Barcelonie. Ich gra wygladala wrecz fatalnie. Ponad 2 razy mniej podan od Barcelony i wiecej takze z procentowo bylo z nich niecelnych. Mecz tak naprawde czasami przypominal gre w &quot;dziada&quot;. Niesadze aby Real w 5 dni byli w stanie podniesc sie po tak druzgoczacej porażce, ktora z pewnoscia jest zwiastunem przyszlej slabszej dyspozycji Krolewskich. Wlasciwie runda jesienna powoli dobiega konca i zawodnicy grajac na kilku frontach maja prawo odczuwac przemeczenie. Valencia to jedna z silniejszych druzyn w lidze Hiszpanskiej. Jest nieobliczalna i niezwykle trudno jest w tym sezonie typowac ich wyniki. PO serii slabszych spotkan w koncu sie przelamali i w pojedynkach z Getafe,Villarealem i Almeira wywalczyli 7 punktow. Wydaje sie,ze w pewnym stopniu udalo sie juz zastapic Villę i Silve najwieksze straty przedsezonowe tej druzyny. Nie da sie jednak ukryc,ze ekipa Valencii w tym sezonie jest troszeczke slabsza niz przed rokiem. Nie mam jednak watpliwosci,ze z takimi zawodnikami jak Mata (24mln E), Soldado (12mln E), Banega (14mln E), Hernández (16mln E), Fernandes(12mln E), Joaquín (10 mln E) czy Mathieu (10 mln E) stac ich jutro na sprawienie niespodziankie. Po takim kursie z pewnoscia warto na to stawiac.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zabójcza dwójka :
Leo Messi strzeli gola @@ 1,65 Bet365
Ten zawodnik już w spotkaniu z Realem pokazał swoją klasę, Wspaniałe asysty mówią same za siebie. A ten piękny strzał z miejsca w początku spotkania również. Osasuna dzisiaj będzie z nim miała duży problem. Przypuszczam że gola strzeli pokazał że jest w niezłej formie. Jak sam Guardiola powiedział Koniec listopada początek grudnia to najlepsza forma Barcelony.

C.Ronaldo strzeli gola @@ 1,75
Ostatnio był cieniem samego siebie w Gran Derbi grał fatalnie, Wielki Mou nawet się zdenerwował na niego przypuszczam że w spotkaniu z Valencia będzie chciał się zrehabilitować jak cały zespół Realu. Spodziewam się jego bramki z wolnego.

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Espanol Barcelona - Sporting Gijon

Wynik: 1:0
typ:
pierwsza połowa/cały mecz : 1/1
kurs: 2.45
betgun
Ciekawie zapowiada się niedzielne spotkanie, które zostanie rozegrane o godzinie 17:00 na stadionie Cornella w Barcelonie. Espanyol rewelacja obecnych rozgrywek w Primera Division, zajmujący obecnie wysokie czwarte miejsce w tabeli podejmować będzie ekipę Gijon. Drużyna ta znajduje się tuż nad strefą spadkową (17 miejsce - 10 pkt). Ostatnimi swoimi rezultatami udowadnia, że stać ją tylko na walkę o pozostanie w najwyższej klasie rozgrywkowej w Hiszpanii. Nie wygrali od 6 kolejnych spotkań, 4 z nich przegrywając. Gracze Espanyolu po ostatnim słabym sezonie wzięli się wreszcie za siebie, zrobiono kilka dobrych transferów i od razu widać efekty. Gają widowiskowo i skutecznie. Na własnym stadionie fenomenalny bilans 6-0-0 dorównujący Realowi Madryt. Mało tego.. Podopieczni Pochettino w przypadku zwycięstwa nad drużyną Gijon mogą awansować na trzecie miejsce w lidze bowiem obecnie zajmująca je ekipa Villareal rozgrywać będzie swój pojedynek z FC Sevilla, która po porażce pucharowej z PSG będzie teraz zapewne gryzła trawę aby nie przegrać kolejnego meczu z rzędu. Wracając do meczu uważam że trudno w obecnej dyspozycji obydwu zespołów spodziewać się zwycięstwa Gijon na boisku rywala, który u siebie wygrywa regularnie. Forma katalońskiego klubu mi imponuje i myślę że dalej będzie trwała ich dobra passa. Typ 1/1 jest bardzo opłacalny po wysokim kursie 2,45. Dla mniej odważnych polecam Insider w postaci typu 1 na gospodarzy.. ✅

Absencje:
Espanyol - Javi Lopez, Felipe Mattioni, Ernesto Galan, Coro, Ivan de la Pena
Sporting - Nacho Novo, Miguel de las Vuecas, Carmelo

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
niepewne jest dzisiaj to czy w ogóle odbędzie się mecz Osasuna-Barcelona, ponoć są jakieś strajki na lotniskach i wszystkie loty do godziny 13:00 są odwołane, ponoć Barca dostała już zgodę od LFP na przełożenie meczu ale sami się jeszcze nie zdecydowali. oby to nie zachwiało ich formą !! ????

EDIT:

tak jak pisałem, mecz Barcelony przełożony na dzień jutrzejszy :]

// edit
a teraz kolejny komunikat, że jednak Osasuna do 15:00 nie dostała potwierdzenia o przełożeniu meczu i że jednak będzie on rozegrany, więc sam już nie wiem.

S 18

szymek1547

Użytkownik
Spotkanie:Osasuna-Fc Barcelona
Typ:FC Barcelona wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie powyżej 2,5
Kurs:1,73
Gamebookers

Duma Kataloni jest w najwyższej formie życiowej co pokazują ostatnie spotkania kolejek Primiera Division jak i Champions League,gdzie Barca wywalczyła już sobie awans.Lider Ligi Hiszpańskiej nie ma sobie równych,barca zajmowała 2 pozycje tuż za Realem.Gdy doszło do Grand Derbi,Blaugrana nie dała rzadnych szans Królewskim wbijając im aż 5 goli nie tracąc przy tym ani jednego.Widać gołym okiem ,że Barcelona jest w szczytowej formie,piłkarze są świetnie przygotowani do sezonu,Barcelona jest jedym z faworytów ,do Ligi Mistrzów oraz kolejnego mistrzostwa kraju.Blaugrana gra świetną piłkę,co pokazują wszystkie wygrane pojedynki.Właśnie o formie,Trener Barcy ,wyraznie powiedział &quot;To jest czaś gdzie moi piłkarze graja na najwyższym poziomie&quot;,co potwierdza gra piłkarzy Guardioli.Za barcą przemawiają wszystkie atuty czysto sportowe.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Villareal-Sevilla
1
1.85
expekt
Villareal gra w tym sezonie bardzo bardzo dobrze. 3 miejsce w lidze tuż za wielką dwójką Realem i Barceloną i kapitalna postawa na własnym boisku - na 6 meczy aż 5 zwycięstw i 1 remis.
Sevilla gra poniżej oczekiwań,dopiero 7 miejsce,a na wyjazdach na 6 meczy aż 3 porażki. W dodatku ostatnio drużyna przeżywa kryzys-2 porażki u siebie z Getafe i Mallorcą,a także porażka w LE we Francji z PSG 4-2.
W ostatnich 3 sezonach w 3 meczach u siebie Villareal wygrało 2 mecze z Sevillą i myślę,że w tym meczu będzie podobnie.

jarni 113

jarni

Użytkownik
Osasuna - Barcelona
Typ: Barcelona strzeli mniej niż 3 bramki
Kurs: 1,65
Żeby się nie zdziwili ci co typują znowu 4 czy 5 bramkowe zwycięstwo Barcelony. Wszyscy wiedzą jak gra Barcelona więc nie ma się co tu na ten temat rozpisywać. Osasuna natomiast na wyjazdach gra słabo, u siebie wprost przeciwnie. W 6 meczach 4 razy wygrała 2 zremisowała z bilansem 11:2! . Jedynie Villarreal ma lepszy bilans bramek u siebie. W dodatku Osasuna nie przegrała u siebie od Marca 2010. Gra z Barceloną przed własną publicznością sprawi, że gospodarze będą gryźli trawę. Poza tym nie wiadomo jak zmotywowana będzie Barcelona. Po Gran Derbi może przyjść rozluźnienie i zbyt duża wiara we własną wielkość

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Myślę, że na boisku może dominować frustracja tą całą sytuacją. Długa podróż, dojazd na mecz na ostatnią chwilę, chęć pokazania rywalom miejsca w szeregu. Chodzi mi po głowie typ na czerwoną kartkę, kurs około 3,50.

lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Wiele osób zastanawia się czy Real podniesie się po porażce z Barceloną,moim zdaniem tak,co prawda prestiżowy ale za zwycięstwo przyznają tyle samo punktów co z zespołem dołu tabeli,poza tym Barcelona rozegrała kapitalny mecz i nie sądzę by jakaś drużyna ją wtedy pokonała.Podejrzewam,że ta porażka zadziała mobilizująco i od początku ruszą chcąc udowodnić,że to co przez ostatni tydzień pisała o nich prasa jest bzdurą.
Real Madrid - Valencia : Typ - Real over 0,5 do przerwy @ 1,40 @ Sportingbet ⛔ 0-0
Real Madrid - Valencia : Typ - Real over 1,5 do przerwy @ 3,30 @ Sportingbet ⛔ 0-0
Real Madrid - Valencia : Typ - Di Maria strzeli gola @ 2,40 @ Sportingbet ⛔
Real Madrid - Valencia : Typ - Real win do przerwy @ 1,75 @ Sportingbet ⛔ 0-0

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
2,40 za gola Di Marii ?? Albo się pomyliłeś albo wybrałeś fatalnego buka, kursy na to zdarzenie zaczynają się od 3,4, za mniej nie ma co grac ????
Co z tym meczem Barcelony?
Dobra już wiem, mecz kolo 21 dopiero. Ale z tego co piszą to Barcelona dopiero dojeżdża. To jak to, tylko co przyjedzie do Pampeluny i od razu po wyjściu z autokaru będą grali? ???? Nie dobrze może nie paść sporo bramek. :/

davidoff88 0

davidoff88

Użytkownik
Spotkanie: Espanyol Barcelona - Sporting Gijon
Typ: Drużyna 1 wygra do zera
Kurs:2,05
✅
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Trwa 14 kolejka hiszpańskiej Primera Division. W tej kolejce Espanyol Barcelona zmierzy się Cornella- El ze Sportingiem Gijon. Zespół z Katalonii jak na razie bardzo pozytywnie zaskakuje swoich kibiców. Drużyna zajmuje 4 miejsce w tabeli a ich forma w meczach na własnym stadionie jest wręcz nieprawdopodobna- Zwycięstwo we wszystkich sześciu spotkaniach. Espanyol w tej kolejce także powinien pewnie wygrać i dopisać do swojego konta kolejne trzy punkty, gdyż przeciwnik nie jest zbyt wymagający. Drużyna Sportingu Gijon to obecnie 17 ekipa La Ligi. Forma tego zespołu jest bardzo zła. W ostatnich trzech spotkaniach Sporting nie zdobył żadnego punktu. Niewątpliwie jednym z najsłabszych punktów drużyny prowadzonej przez Manuela Preciado są mecze wyjazdowe. W spotkaniach rozgrywanych na wyjeździe Sporting zdobył jak dotąd tylko dwa punkty i tak pewnie pozostanie gdyż przychodzi mu się zmierzyć ze świetnie spisującym się Espanyolem. Zdecydowałem się postawić że drużyna z Barcelony wygra do zera. Jest to wielce prawdopodobne. Espanoyol w meczach na własnym stadionie nie tyko jest niepokonany ale bardzo trudno strzelić mu bramkę. W sześciu spotkaniach przyjezdnym udało to się tylko dwa razy. Sporting natomiast bardzo rzadko trafia do siatki w meczach wyjazdowych. Trzy zdobyte bramki i aż 12 straconych nie świadczy najlepiej o tym zespole. W niedzielnym meczu pomiędzy Espnyolem a Sportingiem typuję pewne zwycięstwo gospodarzy.

stary-wariat 14

stary-wariat

Użytkownik
Dobrze wygląda kurs na Real Sociedad. Derby Baskonii dodatkową mobilizacją, a są w wysokiej formie. Potwierdza się, że będą najmocniejszym beniaminkiem. Athletic też radzi sobie dobrze, ale jeżeli trzeba coś pokazać poza własnym stadionem to jest ciężko. Nic nie warte statystyki jasno pokazują jak oni grają na wyjazdach: średnio 0.67 zdobytych punktów i 2.83 straconych bramek! Na papierze wyglądają dobrze. Są Fernando Llorente, Muniain, Martinez, Gabilondo czy Iraola. W zasadzie solidnych zawodników tam można wymieniać w nieskończoność. Najcienniejszy oczywiście Fernando Llorente - już 9 bramek w tym sezonie! Real Sociedad też może pochwalić się niczego sobie jedenastką. Zbudowana z dobrych, aczkolwiek raczej nierozpoznawalnych w świecie piłkarskim nazwisk. Bardzo dobrze w tym sezonie radzą sobie Griezmann, Zurutuza, Prieto oraz Tamudo który jednak jest najczęściej zmiennikiem Joseby Llorente(najlepszego strzelca zespołu). Skład jest wyrównany i brak w nim zdecydowanej gwiazdy. Ciężar bramek spoczywa na całym zespole o czym najlepiej świadczy fakt, że już 10 graczy Realu Sociedad ma chociaż 1 gola na koncie. Przed własną publicznością bardzo solidnie - 4 wygrane i 2 porażki z drużynami z Madrytu. Zestawiając ze sobą obecną formę oraz miejsce rozgrywania meczu ja faworyzuję gospodarzy.

Real Sociedad - Athletic Bilbao
Real Sociedad @ 2.45 Pinnacle

R 4K

rrthc

Użytkownik
witam
na dzis z hiszpani to proponuje
espanyol chociaz troche ryzyko bo jednak pare meczow wygrali i zeby nie chcialo zadzialac prawo serii.ale mysle ze z gjonem sobie dadza rady
do tego wrezcie powinna sobie poradzic malaga ale to juz wieksze ryzyko
a co do villarealu to nie wiem.mecze tego typu sa zagadka.wiadomo ze druzyny o podobnym potencjale spinaja sie na siebie i potrafia zagrac kapitalne mecze przeciwko sobie.ale obstawil bym ze obie strzela

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom