>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14 kolejka OSTATNIA PGE Ekstraliga - 21 sierpień

Status
Zamknięty.
X 283

xpiccolox

Użytkownik
Skład Unii na dziś:
9. Pawlicki
10. Pedersen
11. Zengota
12. Emil
13. Kildemand
14. Kubera
15. Smektała

Otrzymane punkty reputacji: +1
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Nie wiem jak wy, ale ja jestem zadowolony, że do play-offów weszła Sparta, bo to jednak będzie więcej emocji. Przede wszystkim wrocławianie potrafią jeździć na wyjazdach, a zatem trudno spodziewać się jednostronnych rezultatów w półfinałach i finałach. GKM niby fajna ekipa, ale u nich sprawa jest prosta - u siebie gromią, a na wyjazdach są gromieni. Wracając do Sparty, to jeśli faktycznie Drabik by wrócił i jeździł nieźle to mogą mieć naprawdę mega pakę i szansę na wyeliminowanie Stali.
Chyba Stali, bo jeszcze pierwsze miejsce nie jest rozstrzygnięte, chociaż do awansu na fotel lidera Falubaz potrzebuje aż 65 punktów w meczu z Unią Tarnów. Niby dużo, ale tak naprawdę Hampel jeszcze ma dodatkowych kilka dni na dojście do siebie, więc jeśli on, oraz trzech liderów, do tego Karpov i Pieszczek będą dobrze jechać od początku, to nie zdziwiłby mnie taki wynik na koniec i awans ekipy z ZG na pierwsze miejsce.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
A co się dzieje z Nickim że został odsunięty od składu Unii i nie jeździ ???
Nicki się zakochał, Nicki się zakochał, Helen i Nicki zakochana para... o to się stało, pani testosteron mu w głowie zamieszała i Nickuś zamiast trenować i jeździć robi sobie wakacje w trakcie sezonu.

H 1K

horosz

Użytkownik
Niezłe jaja w tym Lesznie. Nikcy przyjeżdza do Leszna (podobno dostał cynk, że pojedzie) po czym Skórnicki (który podobno jest nadal trenerem) jest zdziwiony, że Pedersen się stawił. Na koniec prezes Rusiecki obracał kota ogonem i unikał wszelkich niewygodnych pytań. Od tego dobrobytu i napływu gwiazd się w Lesznie chyba wszystkim... poprzewracało. No ale trudno, taka sytuacja ma swój plus - lepszy zimowy sezon ogórkowy bo szykują się kolejne spory roszady w tym obozie.

Co do Sparty - to troszkę na farcie. Drabik o ile wróci z pewnością nie będzie osiągał rezultatów sprzed kontuzji - jest zbyt młody aby taka kontuzja nie zostawiła śladu. Ale życzę powodzenia, niech straszą Gorzowian.
Jedyny minus takie stanu rzeczy to tor w Poznaniu :;/: Zamiast ścigania w Grudziądzu pozostanie oglądanie jazdy na poznańskim lotnisku gdzie nic wielkiego się nie dzieje, no może poza bardzo dobrą grillowaną kiełbaską - najlepszą w Ekstralidze ????

quattro 98

quattro

Użytkownik
Witam co myślicie o typie Karpov (+2) : Kołodziej (-2), Bet.365, @1.66 , tydzien temu gralem grubo na kolodzieja ale byla linia -1 teraz -2 nadal warto wchodzic w ten typ? Kołodziej pewniak na nominowane i możliwa rezerwa, wiec start wiecej powinien miec od karpova.

S 833

sebunited16

Użytkownik
Janusz over 9 bet365 1.72✅
Janusz - 2 Karpov bet365 1.66✅

Podbili z minus 1 na 2 ale nadal gram, argumentacja ta sama jeśli Unia będzie chciała jechać do końca na maksa to Janusz jedzie 6 razy. Karpov 4 programowe i może się na tym skończyć, jest junior, jest Jarek. Jedzie w parze z najlepszym na ten moment na świecie żużlowcem, później dostaje gościa z top 3, punkty narobi na słabych gościach, nie będzie ich za wiele. Janek ma w parze od siebie juniorów, którzy jakby to najłagodniej ująć szału nie robią, w czwartej serii dostaje atomowego Świderskiego, który ostatnio coś płakał, że trener nie dostrzega jego super formy, więc jeśli Piotr będzie dalej fruwał jak szalony możliwy tutaj taktyk, albo rezerwa zwykła ???? ???? Janusz lubi Zieloną do tych wyników wcześniej napisanych dorzucam złoty i brązowy medal IMP, w sześciu startach spokojnie od 10 w górę.

Co do Jarka już pisałem w niedzielę, że bym odpuścił jest niewiadomą jego forma, zachowanie tej nogi w meczowej walce, kurs dają 1.5 nieopłacalne moim zdaniem. Może pojechać i trzy razy, może i pięć, jeśli będzie odczuwał dyskomfort pójdzie do Marka i ten od razu wstawia juniora. Co nie zmienia faktu, że z Jarkiem w pełni formy to wystawiłbym handi nie - 2 a -12 ????

Otrzymane punkty reputacji: +16
C 50

chivens

Użytkownik
Dyscyplina: Żużel, ekstraliga
Godzina: 19:30
Spotkanie: Falubaz Zielona Góra - Unia Tarnów
Typ: Jarosław Hampel over 5 points
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza: No bez jaj, że dali taką linię na Jarka. Rozumiem, że rok czasu nie jeździł, ale no biorąc pod uwagę, że w optymalnej formie jest to zawodnik na 12-13 pkt w lidze oraz to, że na przeciwko jego będą zawodnicy tacy jak Świderski, Michelsen czy juniorzy, którzy ledwo łamią się na łukach, to tą linię powinien ogarnąć w dwóch startach. Jeśli nawet nie wejdzie odpowiednio w mecz, to trener Cieślak da mu 5 biegów do objechania, a wtedy to już na 200% przekroczy barierę 5 pkt, która jest śmieszna według mnie. Jarek z jedną nogą pokonałby 80% składu Unii, bo tor w Zielonej Górze ma w jednym paluszku.

H 1K

horosz

Użytkownik
Witam. Dzisiaj znowu na szybko bo jestem w drodzę na mecz ????
[
Jarosław Hampel over 5, BET 365, @ 1,66
✅
Wielki powrót ,,Małego&quot;. Ja gram, kurs fajny. Wczoraj chłopaki trenowali (Hampel, PePe, Duzer&#39;s) i po opinii świadków nie wygląda to źle. Od 2 dni pogoda wyśmienita więc Cieślak zrobi dzisiaj tor jaki będzie chciał, równy jak stół pod Jarka. Metoda jest prosta. Start, pierwszy łuk i ucieczka. A tym sposobem, kto jak nie Hampel ma szansę. Moim zdaniem dzisiaj zakręci ok. 8-9pk.
Janusz Kołodziej over 9, BET 365, @ 1.72✅
Janusz lubi tor w Zielonej Górze, dzisiaj prawdopodobnie 6 startów. Chciałoby się powiedzieć, kto jak nie on ? Będzie mu ciężko dzisiaj ale jeżeli pojedzie na luzie to stać go na dwucyfrówkę.

Otrzymane punkty reputacji: +15
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Hampel powyżej 5 @1,66 but366 ✅ 9
Gdyby to był mecz z Gorzowem czy Toruniem i Hampelek miałby zrobić 5+ na Pawlickim, Zagarze, Jensenie czy Miedzińskim, Gomólskim Holderze to bym się zastanowił. Tutaj przyjeżdża outsaider na wycieczkę, bo nie jadą już o nic. Przed odwołanym meczem mówiłem, że cudem będzie jak wyjadą z 30, a nierealne będzie ich 35 oczek. Gram Hampelka, bo skoro wrócił do gry to wie o co jedzie i na ile go stać... Stawka niska, bo chce się zabezpieczyć na wypadek jego wycofania z zawodów. Osobiście uważam, że zrobi 8-9 oczek i pojedzie w 14nastym, a tam pewnie wygra. Wcale mnie nie ździwi przy jego nazwisku 2u cyfrówka na koniec zawodów. @1,66 over 5 to prezencik temu pobieram.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom