nazimek
Forum VIP
Ja bym sobie to odpuścił, bo Odra też nie gra nic wielkiego. Kiedyś przyjdzie dzien, w którym Cracovia się przelamie i zdobędzie jakieś punkty na wyjeździe.Odra-Cracovia /typ:1 kurs:2.10/
Jak na to nie patrzeć Wodzisław jest trudnym terenem dla większości druzyn OE.Mecz jest bardzo wazny dla obu zespołów którym ostatnio nie najlepiej idzie, kazda z nich będzie walczyła w tym meczu o trzy punkty,drużyna która przegra spotkanie będzie bardzo blisko strefy spadkowej co na atmosfere w zespole na pewno nie wpłynie pozytywnie.W meczach w zeszłym sezonie Pasy pokonały dwa razy Odre we wczesniejszych to Odra była górą,nalezy więc stwierdzic ze statystyki są wyrównane,jednak w Cracovi zabraknie kilku kluczowych graczy min.Wiśniewski,Witkowski,w druzynie Odry wszyscy są gotowi.Cracovia jest chyba w najgorszej dyspozycji odkąd awansowała do 1 ligi dlatego trzy punkty zostaną na Śląsku
Ja ze swej strony moge zaproponować Widzew - Korona 1x 1,48
Korona jest niby wiceliderem, ale jakoś nie jestem przekonany do tej drużyny. Wg. mnie preentują się dobrze tylko u siebie. Na wyjeździe niestety nie. Wg. mnie nie mają zawodników, ktorzy gwarantowaliby grę o MP. Widzew w ostatnim meczu zremisował 0-0 w Sosnowcu, ale miał masę okazji w tym spotkaniu. Też nie jestem do konca przekonany czy będą w stanei wygrać u siebie. Uważam jednak, że Korona z pewnością tego pojedynku nie wygra.