>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka LOTTO Ekstraklasy (29.10-31.10.2016)

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

Expekt
Przed nami 14 kolejka LOTTO Ekstraklasy. Rozpoczniemy piątkowym starciem w Gliwicach gdzie Piast podejmie Niecieczę. Czy gospodarze po pechowej porażce w Gdańsku wezmą rewanż na Słonikach? O trzecią wygraną na wyjeździe walczyć będzie warszawska Legia, która wybiera się do Kielc. Scyzory z nowym trenerem w końcu zaskoczą?
W sobotę Lech podejmie u siebie Wisłę Płock, natomiast Pogoń gościć będzie Ruch Chorzów, który pojedzie do miasta paprykarzy poniesiony wygraną 4:0 z Koroną Kielce. Najnudniej zapowiada się pojedynek w Łęcznej. DW 0:0? W niedziele Derby Trójmiasta ale na temat tego meczu dyskutujemy w osobnym wątku -&gt; KLIK
Na zakończenie kolejki Zagłębie podejmie Wisłę. I tutaj będzie ciekawie ????
Zapraszam do dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +14
P 6

pachuciak1989

Użytkownik
KORONA KIELCE - LEGIA WARSZAWA 2 @1.72 - bet365
Kurs jaki znalazłem zaraz po pojawieniu się oferty uważam za promocję.
Legia nie może pozwolić sobię już na wpadki w lidze. Mecz z Pogonią Szczecin to wypadek przy pracy (fatalna gra obrońców - szczególnie Rzeźniczaka). Przy tym potencjale ofensywnym (jak na warunki naszej ligi) Legia nie będzie miała żadnych problemów ze słabo spisującą się drużyną z Kielc. Poza tym Korona Kielce po ostatnim laniu jakie dostała w Chorzowie (0-4) zwolniła trenera.
Warto jeszcze dodać że Legia nie gra już w PP - więc cały tydzień mogą przygotowywać się do meczu z Koroną.
Czekam na pojawienie się w ofercie zakładów :
Legia over 1.5 gola ✅
Legia over 2.5 gola ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Piast - Nieciecza
Typ: 1
Kurs: 2.35
buk: betsson
Wynik: 2:1 ✅
W ostatnim spotkaniu gospodarze, mieli zwycięstwo na wyciągnięcie ręki. Niestety jednak 5 minut dekoncentracji sprawiło, że w meczu z Lechią stracili dwie bramki i ostatecznie przegrali w Gdańsku. Jest to kolejne mecz pod wodzą Latala gdzie Piast zagrał dobre zawody, a ostatecznie przegrał. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z Termalicą, która z meczu na mecz nam słabnie. W poprzednim sezonie była podobna sytuacja, gdzie goście początek sezonu mieli wyśmienity, a potem spuścili z tonu i ostatecznie walczyli o utrzymanie. Teraz będzie im niezwykle ciężko o jakieś punkty w Gliwicach. Piast jest na fali wznoszącej i widać to z każdym meczem. To też pokazuje ile daje zmiana trenera.
20:30 Korona - Legia
Typ: 2
Kurs: 1.60
Wynik: 2:4 ✅
Drugi Typ: goście powyżej 1.5 gola
Kurs: 1.69
Wynik: 2:4 ✅

Tak jak wspomniał kolega wyżej, taki kurs na Legię to prawdziwa promocja. Goście którzy w ostatnim spotkaniu wygrali z pomocą Pana Marciniaka zagrają z Koroną, która pogrąża się w kryzysie. Legia w meczu z Lechem wyglądała dobrze, gdyby tylko Nikolić był skuteczniejszy nie było by żadnych kontrowersji. Teraz goście nie mogą sobie pozwolić na wpadkę z słabą Koroną. Zespołem, który stracił trenera i wokół którego jest ciągłe zamieszanie, kto przejmie klub. Widać, że Magiera potrzebuje jeszcze czasu na poukładanie tego wszystkiego, ale teraz Legia musi zdobywać punkty jeśli dalej chce się liczyć w walce o mistrzostwo czy też o europejskie puchary. Kurs promocja i widać, że spada. Myślę, że do samego meczu spadnie nam do 1.40. Dlatego ja pobieram już teraz.

Otrzymane punkty reputacji: +14
flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Popieram typ na Legię. Aczkolwiek bardziej niż uzasadnienie, że Legia nie może sobie pozwolić na wpadki wolę wskazać na bardzo słabą postawę Korony Kielce. Zwolnienie Tomasza Wilmana raczej nie poprawi sytuacji. Zawodnicy są bez formy, a nawet z delikatną nadwagą. Moim zdaniem do tej sytuacji doprowadziła zbyt wąska kadra. Brak rywalizacji i zapewnione miejsce w wyjściowej jedenastce doprowadziły do tego, ze niektórym odechciało się chcieć. Nowego szkoleniowca czeka bardzo ciężkie zadanie. Na tle Korony zespół z Warszawy zdecydowanie góruje. Dlatego mimo braku jakiejś wysokiej formy Legionistów i czekającego ich rewanżowego spotkania z Realem, decyduję się na nich postawić.
Moja propozycja:
Legia (kurs ok. 1.65) ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
captainpear 29,7K

captainpear

Użytkownik
A co powiecie na handicup Legia -1 po kursie ok. 2,8? Ostatnie mecze Korony to kompromitujące porażki. W dodatku zwolnienie Wilmana. Jak dla mnie kurs zachęcający.
✅, ale za mało do KE

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Mnie zaciekawił akurat mecz Pogoń - Ruch. Drużyna z Chorzowa w ostatnim meczu wygrała aż 4-0 z Koroną, po serii kilku porażek z rzędu. Myślę że jest to dla nich jakiś zastrzyk energii aby zacząć regularnie punktować. Pogoń punktuje regularnie od 4 meczy, ostatnio wygrali 3-0 z Arką, 3-2 z Legią. Są teraz na 7 miejscu i pną się w górę. Będzie to mecz o 3 punkty nie o remis. Obydwie drużyny wiedzą o co grają, aby zapewnić sobie miejsce w 1 ósemce trzeba punktować i chcą to robić. Mimo wszystko faworytem dla mnie jest Pogoń, po zaciętym meczu. Moje typy na ten mecz:
Pogoń - 1,80 ⛔
Liczba bramek: powyżej 2,5 - 1,88
Wygra Pogoń i obie drużyny strzelą gola - 3,65 (Tu jest oczywiście ryzyko, ale po analizie ostatnich meczy i H2H ten typ jest bardzo prawdopodobny)
Buk: Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +15
samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Korona - Legia
Legia wygra drugą połowę @1.95 Sportingbet✅
Kursy na czystą dwójkę troszkę poleciały więc trzeba kombinować.
Co do meczu, to ostatnio słychać co dzieje się w Koronie. A to piłkarze za grubi, a to tkanka tłuszczowa na poziomie 15-20% (powinna wynosić około 10%). Coś w tym jest gdyż jak prześledzimy ostatnie mecze Kielczan to można zauważyć pewną regułę. Proszę spojrzeć:
-Ruch - Korona 4-0. 3 gole dla Ruchu w minutach 60-90
-Korona - Śląsk 1-2. Gole dla Śląska w 69 minucie i 85. W pierwszej połowie wyrównany mecz. W drugiej dominacja Śląska.
-Cracovia - Korona 6-0. 3 gole dla Krakowian w drugiej połowie.
Korona - Jagiellonia 1-2. Korona prowadzi po pierwszej połowie grając w miarę wyrównanie. Druga połowa należy do Jagi, która strzela gole w 68 i 71 minucie.
-Górnik Łęczna - Korona 4-0. Dwa gole dla Górnika w drugiej połowie. W pierwszej połowie Korona &quot;coś&quot; grała. W drugiej nie zagrozili Górnikom ani razu.
-Korona - Arka 1-0. Korona prowadzi po pierwszej połowie. Tylko nieskuteczność piłkarzy Arki sprawiła, że Kielczanie zdobyli 3 punkty. W drugiej połowie dominacja piłkarzy z Pomorza.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Korona Kielce - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa wygra do zera ⛔
Kurs: 2,50
forbet

Korona ostatni raz wygrała na początku września kiedy to uporali się z Arką 1-0 po golu Sekulskiego. Potem nastąpiła seria pięciu porażek z rzędu. W meczach tych straciła aż 18 bramek. dzisiaj nic nie wskazuje na to żeby coś się zmieniło. Konsekwencją tego była zmiana trenera z posada pożegnał się Tomasz Wilman a zastąpił go Sławomir Grzesik. Czy zadziała tu zasada &quot;nowej miotły ?, nie sadzę. Pod wodzą Magiery Legioniści odżyli i prezentują lepszy futbol. Minusem jest fakt że Warszawianie ostatni raz na wyjeździe wygrali w sierpniu kiedy to pokonali słabiutki Ruch Chorzów. Dzisiaj czas na przełamanie tej passy i myślę że im się uda.

typ: Legia @ 1,50 ✅
typ: Legia (-1) @ 2,30 ✅
forbet

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Nikolic strzeli gola ----&gt; 2 @@ 2,35 ✅ ✅
Bardzo wysoka linia postawiona przez bukmachera na strzeloną bramkę przez Nikolica który w Legii ma najwięcej bo cztery bramki na swoim koncie. Zawodnik jest awizowany do gry w podstawowej jedenastce to na nim mają się skupiać ataki Legionistów.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
KORONA KIELCE - LEGIA WARSZAWA 2 @1.72 - bet365
Kurs jaki znalazłem zaraz po pojawieniu się oferty uważam za promocję.
Legia nie może pozwolić sobię już na wpadki w lidze. Mecz z Pogonią Szczecin to wypadek przy pracy (fatalna gra obrońców - szczególnie Rzeźniczaka). Przy tym potencjale ofensywnym (jak na warunki naszej ligi) Legia nie będzie miała żadnych problemów ze słabo spisującą się drużyną z Kielc. Poza tym Korona Kielce po ostatnim laniu jakie dostała w Chorzowie (0-4) zwolniła trenera.
Warto jeszcze dodać że Legia nie gra już w PP - więc cały tydzień mogą przygotowywać się do meczu z Koroną.
Czekam na pojawienie się w ofercie zakładów :
Legia over 1.5 gola
Legia over 2.5 gola
to słabo szukałeś, na Legię było ponad 2,4 ;)
Piast - Termalica under 2,5 1,83 pinnacle 5/10 ⛔
Mecze piątkowe na Eurosporcie to zazwyczaj nudne, goście grali dwa razy w tym sezonie o godzinie 18
i w sumie w nich padł tylko jeden goli. W ostatnich dwóch meczach Temralica nie strzeliła bramki, na wyjazdach gra z kontry, a Piast w tym sezonie nie tylko z atakiem pozycyjnym ma problemy, najlepszy mecz zagrał ostatnio w Gdańsku w mojej opinii. Piast u siebie w ostatnich trzech meczach u siebie strzelał gola i gola tracił,
ja widzę tu jednak poniżej 2,5 gola.

B 13

bukmacher1111

Użytkownik
Co do Nikolića to mam mieszane odczucia. Owszem w tym sezonie ten zawodnik strzelił już 11 bramek. Jednak to głównie w elimnacjach LM, a tak naprawdę nic nie pokazuje. Wraca Rado i strzela bramki ... Węgier chyba za mocno został przereklamowany w poprzednim sezonie. Owszem wystrzelił w rundzie jesiennej, ale później było gorzej , a teraz jest jeszcze gorzej.
Chociaż tutaj może się przełemać, bo komu jak komu , ale Koronie to powinni strzelić sporo bramek. Jak zostało wspomniane doszło do zmiany trenera, a co tutaj duzo mówić była to bardziej wina piłkarzy niż trenera. którzy mają nadwagę, a do tego wyniki sprawoności niektórzy osiągali gorsze od przeciętnego Kowalskiego ... To o czym tutaj móżna mówić.
Z pewnością Wojskowi tutaj od samego początku rzucą się na bramkę Korony i będą ich napierać. Spodziewam się ładnego pogromu gospodarzy w tym pojedynku

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Mnie zaciekawił akurat mecz Pogoń - Ruch. Drużyna z Chorzowa w ostatnim meczu wygrała aż 4-0 z Koroną, po serii kilku porażek z rzędu. Myślę że jest to dla nich jakiś zastrzyk energii aby zacząć regularnie punktować. Pogoń punktuje regularnie od 4 meczy, ostatnio wygrali 3-0 z Arką, 3-2 z Legią. Są teraz na 7 miejscu i pną się w górę. Będzie to mecz o 3 punkty nie o remis. Obydwie drużyny wiedzą o co grają, aby zapewnić sobie miejsce w 1 ósemce trzeba punktować i chcą to robić. Mimo wszystko faworytem dla mnie jest Pogoń, po zaciętym meczu. Moje typy na ten mecz:

Pogoń - 1,80
Liczba bramek: powyżej 2,5 - 1,88
Wygra Pogoń i obie drużyny strzelą gola - 3,65 (Tu jest oczywiście ryzyko, ale po analizie ostatnich meczy i H2H ten typ jest bardzo prawdopodobny)

Buk: Fortuna
Takie serie Pogoni rzadko sie zdarzaja. Kurs na zwycięstwo z Ruchem jest podobny do tego z pucharowego meczu. Po takich 3 meczach Pogoń potrafi bezbramkowo zremisować. Jeśli Ruch nie strzeli to u2.5
będzie dobrym typem. Ruch wyjdzie mocnym składem, to remis jest w ich zasięgu. Pogoni grupa spadkowa nie grozi i na spokojnie uzbierają punkty niekoniecznie wygrywając z Ruchem w sobotę. Co o tym sądzicie??

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Co do Nikolića to mam mieszane odczucia. Owszem w tym sezonie ten zawodnik strzelił już 11 bramek. Jednak to głównie w elimnacjach LM, a tak naprawdę nic nie pokazuje. Wraca Rado i strzela bramki ... Węgier chyba za mocno został przereklamowany w poprzednim sezonie. Owszem wystrzelił w rundzie jesiennej, ale później było gorzej , a teraz jest jeszcze gorzej.
Chociaż tutaj może się przełemać, bo komu jak komu , ale Koronie to powinni strzelić sporo bramek. Jak zostało wspomniane doszło do zmiany trenera, a co tutaj duzo mówić była to bardziej wina piłkarzy niż trenera. którzy mają nadwagę, a do tego wyniki sprawoności niektórzy osiągali gorsze od przeciętnego Kowalskiego ... To o czym tutaj móżna mówić.
Z pewnością Wojskowi tutaj od samego początku rzucą się na bramkę Korony i będą ich napierać. Spodziewam się ładnego pogromu gospodarzy w tym pojedynku
Over 2,5 gola wygląda także obiecująco, Ja jednak liczę że Węgier wbije coś do siatki. Ma łatwość w dochodzeniu do sytuacji i tutaj upatruję szansę.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
28.10.2016

Korona Kielce - Legia Warszawa

E: Ajj... niestety Korona nie dała rady, chociaż było tak dobrze. Zabrakło im kondycji, trochę umiejętności i szerokiej kadry. Do momentu czerwonej kartki było dobrze, ale potem poszło już łatwo. Koniec końców typy na Legię weszły, ale ile to nerwów ludzie mieli. Legia jest słabiutka, jeżeli Korona z nimi tak sobie radziła to o czym tutaj mówić. Co do poniższych typów, to przy 2:0 można było spokojnie zamykać z zyskiem.

Oj, widzę zrobiła się masówka na Legię...Chyba nie trzeba wspominać jak to się często kończy i to tym bardziej w polskiej lidze. Na papierze niby wszystko oczywiste - gospodarze ciągle baty, bez trenera, kontuzje i złe prowadzenie się zawodników. Na przeciwnym biegunie Legia, gdzie powiedzmy jakoś to zaczyna wyglądać (aczkolwiek dalej mnie to nie przekonuje). Kurs na gości wygląda na niesamowitą lokatę, ale jak dla mnie to tylko pozory. Tak łatwo w Kielcach nie będzie i pachnie mi jakimś remisem.

Wszyscy wiedzą jak ekipy mobilizują się na mecze z Legią. Mimo tych wszystkich kłopotów Korona będzie jeździć na tyłkach, żeby cokolwiek ugrać. Kielczanie często wychodzili z kłopotów, a skazywani na porażkę potrafili pozytywnie zaskoczyć. Przecież sezon dla nich z początku układał się nadspodziewanie dobrze. Później coś pękło i wylądowali na dnie, ale łatwo mogą wrócić na lepsze pozycje bo straty są małe. Dzisiaj nie zagra niestety ich najlepszy napastnik Sekulski, więc z przodu zagra pewnie Przybyła lub Palanca. Zawodnicy szybcy, filigranowi, a Hiszpan dobrze wyszkolony technicznie. Według mnie Korona dzisiaj się zmobilizuje, piłkarze powiedzą sobie parę ostrych słów i będą dążyli żeby przynajmniej jeden punkt zdobyć. Kiedy popatrzymy w H2H widzimy, że Legii z Koroną wcale łatwo się nie gra. Kielczanie często strzelają przynajmniej gola, a nie jednokrotnie urywali punktu faworytowi z Warszawy.

Co do Legii...Ok, punktów tracić już nie mogą, ale to samo było mówione przed meczem z Pogonią Szczecin. Jak dla mnie to, Legioniści mobilizują się na lepszych rywali (Lechia, Lech i Real) i dlatego ta gra jakoś wygląda. Później jadą do Szczecina, Kielc i innych miast i nagle zaczyna się gwiazdorzenie. Jacek Magiera został okrzyknięty zbawcą, ale czy tak jest? Właściwie tylko w meczu z Lechią drużyna funkcjonowała (efekt nowej miotły, każdy chciał zaimponować), a już z Lechem to goście przeważali. Legia szczęśliwie (dzięki pomocy sędziego) wygrała. To, że pobiegali sobie z Realem i jakoś grali nie znaczy dla mnie nic w kontekście meczów w Ekstraklasie. Dla większości to mecz życia, prestiż itp. Do tego wszystkiego defensywa jest dziurawa jak szwajcarski ser.

Biorąc pod uwagę te wszystkie okoliczności, coś próbuję pograć w stronę Korony Kielce. Legia nie jest taka dobra, żeby jej ufać po kursie około 1.50. Już nie raz zawodzili.

Typy:

Legia czyste konto - NIE -&gt; 1.61 ✅
Korona +1.00 (Handicap) -&gt; 1.900 ⛔
Korona +1.5 - 1.575 ⛔
BTTS -&gt; 1.95 ✅

Delikatniej: Korona lub remis -&gt; 2.60 ⛔

W związku z tym, że obie ekipy nabijają sporo rożnych polecam po fajnym kursie poniższy zakład:

Over 5 rzutów rożnych (Azjan) w pierwszej połowie -&gt; 2.025 7 różnych w pierwszej połowie ✅

B 13

bukmacher1111

Użytkownik
Jeszcze dodam swoje trzy grosze co do Nikolića. Owszem umie dochodzić do sytuacji bramkowych, a także dobrze odnaleść sie w polu karnym. Jednak ten zawodnik w żadnym wypadku jakoś mnie nie przekonuje od dłuższego czasu. Bodajże z Lechem czy Pogonią mogł wbić kilka bramek i co ? Nic.
Owszem dzisiaj znacznie łatwiejszy rywal, a do tego obrona Korony pozostawia wiele do życzenia jak nie bardzo dużo. W dodatku nie mieli jakoś dużo czasu na spokojny trening, a przypuszczam , że ten zespół jest rozbity od wewnątrz. Piłkarze tam rządzą i tyle. A to wszystko odbija się na wynikach. Przegrana 4-0 z Ruchem chyba najlepiej to pokazuje.
Może trenera nie mieli zbyt wybitnego czy doświadczonego, ale jak dla mnie nie była to w żadnym wypadku wina trenera tych słabych wyników.

franz100 495

franz100

Użytkownik
Korona Kielce - Legia Warszawa ✅
Typ: 2
Kurs: 1,50
forBet
Dziś wieczorem ostatnia w tabeli Korona, podejmie Legię Warszawa. W ciągu kilku dni kursy na Legię poszły mocno w dół, ale wydaje mi się, że poziom 1,50 i tak jest jeszcze do przyjęcia.
W tabeli obie drużyny dzieli osiem miejsc, ale różnica jest mała, wynosi bowiem dwa punkty. Jeśli jednak spojrzeć na ostatnie dokonania klubów, widać ogromną różnicę. Mistrzowie Polski wciąż spisują się dość przeciętnie, ale to co się dzieje w Kielcach jest katastrofą. Od 10 września, kiedy to pokonali Arkę 1:0, przegrali pięć kolejnych spotkań z bilansem bramek 2:18. Co prawda na własnym boisku wygląda to lepiej niż na wyjazdach, ale tu klasa rywala może dać znać o sobie. Dodatkowo dotychczasowy trener drużyny pożegnał się z posadą po blamażu w Chorzowie z poprzedniej kolejki. Pojawiły się też informacje o niezbyt profesjonalnym podejściu niektórych graczy.
W Legii ostatnio jakby trochę lepiej. Zwycięstwa nad Lechią i Lechem poprawiły nastroje. Po drodze zdarzyła się przegrana z Pogonią w Szczecinie. Porażka z Realem wydaje się być dotkliwa, ale ogólnie piłkarze zebrali całkiem niezłe recenzje jak na ten wynik, jak na takiego przeciwnika. Następny mecz w LM dopiero za pięć dni, więc dziś nie będzie mowy o oszczędzaniu sił.
Podsumowując, nie widzę dziś innego rozstrzygnięcia jak trzy punkty po stronie Legii. Pogrążona w kryzysie Korona może ambitnie powalczyć, ale same chęci to trochę za mało. A dla stołecznej drużyny to dobra okazja, żeby trochę postrzelać i podnieść sobie morale przed środowym meczem w Lidze Mistrzów.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Korona-Legia 1x @2.5 unibet ⛔
Teoretycznie wszystko w tym meczu przemawia za Legią, po pierwszym meczu z Realem nabrali więcej odwagi i ich gra wygląda pewniej, zdobyli 3 pkt z Lechem które na pewno są im potrzebne patrząc na układ tabeli i dorobek Legionistów.Korona natomiast spisuje się fatalnie notując kolejną porażkę z rzędu, która to już piąta?W ostatnim meczu w Chorzowie z sąsiadem z dna tabeli przegrali 4-0 grając kiepskie zawody, dopiero w późnej drugiej połowie przejęli inicjatywę gdy przegrywali 2-0 chociaż i to źle się dla nich skończyło, czemu więc typ na Koronę?
Ano Korona jeszcze w tej rundzie potrafiła zagrać piłkę i wiele osób szło w jej kierunku wychwalając Koroniarzy, wystarczy parę porażek by zmienić zdanie o jakimś zespole, co jest dosyć częstą praktyką.W chwili obecnej grają odwrotnie niż oczekują osoby związane z tym klubem, no ale wiecznie przegrywać nie będą, i w końcu ten przełom musi nastąpić.Mecze z Mistrzami Polski, ktokolwiek dzieży koronę są jednym z tych, które dodają dodatkowego powera drużynie i ja tu widzę szansę na przełamanie Korony bo jest ku temu okazja pod warunkiem że zagrają z jajem.Na pewno należy wziąć pod uwagę że Legia za kilka dni gra rewanż z Realem u siebie, niestety przy pustych trybunach, ale jest to jednak Liga Mistrzów i po ostatnim spotkaniu w Madrycie gracze z Warszawy mają apetyt na ten pojedynek.Oczywiście Legia będzie chciała dzisiaj wygrać, ale nie sądzę że podejdą do tego meczu z jakimś większym powerem, po prostu wyjdą po 3 pkt na zwykłe spotkanie ligowe, ale myślami po raz kolejny będą na meczu z Realem, podobnie jak w Szczecinie czy na kilku innych meczach rozgrywanych przed kolejką LM.Ten mecz jest na pewno bardziej wyjątkowy dla Korony, a po ostatnich wynikach na pewno jest tam ciśnienie na punkty.

G 370

golkiper

Użytkownik
Granie w stronę Korony, czegokolwiek, to granie tylko i wyłącznie przeciwko logice. To tak jak w pokerze blef do końca, licząc na river, łut szczęścia, matematykę. Nie ma żadnych, absolutnie żadnych przesłanek ku temu, by Korona mogła ugrać dziś cokólwiek. Jasne, to piłka nożna, polska liga, wszystko jest możliwe. Koroniarze sa głodni, punktow potrzebują jak tlenu. Jednak wszystkie logicznie przesłanki, kadry drużyn, forma, umiejętności, aspekt organizacyjny, ławka trenerska wskazują na zwycięstwo gości. Korona jest dnem. Pod każdym względem. Piłkarsko to drużyna odpadów, ktorych nikt nie widział w kadrze innych zespołów, jak Kiełb, Gostomski, Palanca czy Sekulski. Nie ma żadnej wizji budowania klubu, drużyny, nie ma jakości. Zawodnicy tacy jak Wierchowcow nie powinni w ogóle grać na najwyższym poziomie rozgrywkowym. Kto oglada E-se wie, o czym piszę. Klub jest na sprzedaż tylko nikt nir chce kupić, zamieszanie organizacyjne, konflikt kibiców z prezesem, brak młyna i dopingu.... żeby było jasne- wszystko może się zdarzyć, jednak granie w stronę Korony to liczenie na fart, błędy obrony Legii i indolencje strzelecką. Kursy w granicach 1,6 to value wdg. Mnie powinno być ok. 1,4 max. Szczególnie ze na środku zagra Pazdan, nie bedzie parodysty Jakuba. Wszystko okaże się na boisku.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Korona - Legia 2 (na live) kurs: jak wzrośnie✅✅
Kursy w całorocznym na Legię spadły do 1.45 co jest śmiechem na sali.
Myślałem, że będzie tak z 1.75... także ze swojej strony odradzam granie tego po takim kursie. Ostra masówka na to wpłynęła oraz kiepskie wyniki Korony w ostatnim czasie. Sugeruję obstawianie live.

edit:

...nie sądziłem, że aż tak mocny kurs. Trochę nerwowo, więc tylko tyle postawione, około 30 minuty.... tak czy siak na ✅

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP

Kilka zakładów specjalnych of betsafe. Część to sci-fi, ale ten ostatni zakład jest mega.
Pogoń wygra z Ruchem, Lech wygra z Wisłą Płock, a w obu meczach padnie over 2,5 goli. Dla porównania Bet365 na identyczne zdarzenie ma kurs ok. 8 (2 x win gospodarzy + over 2,5). Limit niski, bo nie przyjmują nic ręcznie, ale dobre i kilka stówek jak wejdzie. (w moim przypadku wzięli 32 zł)

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom