Promocja w Forbet
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Ja rzucę Wisłę bez remisu @ 2,35 Totalbet. Ostatnie kilka spotkań Piasta może poza Legnicą kończyło się dla niego korzystnymi rezultatami bardziej dzięki słabszej postawie rywali niż własnej, przeważającej grze. Dodatkowo we wtorek grał bez wątpienia trudny mecz z Legią w Pucharze Polski. Ekstraklasowe spotkanie w pucharze z poprzedniej rundy Lechii i Krakowskiej Wisły miało negatywny wpływ na osiągane przez nich wyniki ligowe. Kraków już w pucharze nie gra i może się całkowicie skupić na lidze, co prawda nie ma długiej przerwy, gra poniedziałek - piątek, ale dwóch najlepszych strzelców Ondrasek i Imaz zagrało z Zagłębiem mniej niż pół godziny.Smaczne kursy jutro na Wisłę. Jak to już pisałem trzeba ich grać w takich sytuacjach bo graja rollercoastera. W poniedziałek na prawdę było słabo więc teraz będzie.ok. Piast będzie czuć w nogach wtorkowe 120min z Legią a w Polsce na tym poziomie to.rarytas grac mecz ligowy tylko 3dni po takim meczu pucharowym.
Wisla@3,05 Totolotek
Patrząc na miejsce w tabeli, może i fakt, natomiast patrząc na h2h obu drużyn ewidentnie widać, że Pogoń jest drużyną lepszą. Jednak co do typu na faule w zupełności się zgadzam.Patrząc na miejsca w tabeli tych drużyn, brak wyraźnego faworyta do wygrania .
Lech? Serio? Po porażkach w Szczecinie i Częstochowie gdzie zaprezentowali się katastrofalnie. Z pierwszoligowym Rakowem stworzyli sobie dwie sytuacje bramkowe mimo utraty gola na samym początku. Nie widać było sportowej złości po laniu z Pogonią. W zespole nie funkcjonuje nic. Każdy rywal ich dominuje. Taktycznie i przede wszystkim fizycznie. Raków zabiegał ich na amen.Lech Poznań - Lechia Gdańsk typ 1 kurs 2.05 forBET
Lechici jeśli chodzi o mecze rozegrane u siebie zajmują zaraz po Lechii drugą pozycję. Lechia ostatnie trzy mecze wyjazdów nie może zaliczyć do udanych dwie porażki jeden remis. Piast miał Lechie na wyciągniecie ręki, ale bramka wpadła w końcowej fazie meczu. Według mnie Lech zwycięży z liderem Ekstraklasy i przybliży się do czołówki. Lechia gra fajną piłkę, ale jest to zespół jak najbardziej do pokonania. Pozdrawiam trzymajcie się.