La Coruna - Real Sociedad
Typ: Ile rzutów rożnych w I połowie Sociedad ? over 1,5
Kurs 1.48
Analiza: Niska linia, dla mnie jest to okazja, bo wystawiłbym linię 2,5, adekwatnie mamy niższy kurs, ale 1,48 jest dla mnie bardzo atrakcyjne, 2 rzuty rożne dla Sociedad to nie powinien być problem, są wyraźym faworytem dla mnie, wskazuje na to miejsce w tabeli, aktualna forma i seria wygranych, znacznie większy potencjał, jedyny atut La coruna to własny stadion. Wybieram I połowę bo jest większy kurs, a w przypadku prowadzenia do przerwy o rzuty rożne dla drużyny, która wygrywa w II połowie bywa ciężko. Następuje zmiana taktyki. Uważam, że stroną dominująca w tym meczu będzie Real Sociedad, zajmują 6 miejsce w tabeli, a rywal 18. Dodatkowo Forma jednych i drugich to dwa inne bieguny. Deportivo na 13 ostatnich meczy wygrało 1, oraz 4 zremisowali, 8 przegrali. Od początku meczu atakować bpowinno Sociedad co będzie skutkowało okazjami na rr. Przedstawię liczbę rr w I połowie w meczach na stadionie Deportivo dla drużyn gości, Sevilla 4, Valencia 2, Gijon 3, tylko beniaminek Leganes 0, Bilbao 4, Eibar 4. Więc tylko słaby beniaminek nie baił dwóch rożncyh w I połowie. Uważam, że będą przynajmniej 3 rożne dla Sociedad w I połowie.