>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka Ekstraklasy (30.10 - 02.11.2015)

Status
Zamknięty.
efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Jagiellonia Białystok
Podbeskidzie w lekkiej zwyżce formy, w końcu robią punkty, wygrywają, remisują. Jagiellonia natomiast tragedia. Zarząd trzyma Probierza, ufa mu, ale nie wygląda to dobrze. Ostatnie 4 meczy to same porażki.
Podbeskidzie jeszcze u siebie nie wygrało w tym sezonie, jest pod tym względem drużyną najgorszą w lidze z dorobkiem jedynie 2 punktów ugranych przed własną publicznością. Czas w końcu się przełamać. Kiedy jak nie teraz z tak tragiczną Jagą.
Dopisuję na szybko bo mało czasu do meczu.
Absencji w obu zespołach brak, obaj trenerzy wystawią pełne składy. Demjan ostatnio strzelił, może się w końcu odblokuje i zacznie robić to do czego wszystkich przyzwyczaił w poprzednich sezonach.
Oba zespoły z wysokim współczynnikiem straconych bramek dochodzącym w obu przypadkach do niemal 2 na mecz. Zgadzam się z Tobą Cibeles i sądzę iż Jagę stać tu na bramkę. To wszystko skłania mnie do kolejnego typu. Pobiorę tu over.
Podbeskidzie @ 3,00 całoroczny ⛔
over 2,5 @ 1,87 Marathon ⛔

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Podbeskidzie v Jagiellonia
BTs
1.67
Milenium ✅
.
Bielszczanie w niezłej formie wiec zapewne coś strzelą. Jaga wiadomo ostatnio gra padake ale nie przesadzajmy to przecież nasza rodzima ekstraklasa więc nie zdziwi mnie dziś ich przełamanie. I jedni i drudzy bramki strzelać potrafią wiec takie 1.1 mi tu dziś odpowiada. Powodzenia

weszlosuper 28

weszlosuper

Użytkownik
1. Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze Typ: x2 @ 1.90 188BET 2/10 ✅✅

Tak jak przedmówca pisał o osłabieniach Pogoni to są wszystkie niaktualne. Oto składy :
Pogoń: Kudła - Lewandowski, Czerwiński, S. Murawski, Frączczak - Małecki, Matras, R. Murawski, Listkowski, Akahoshi - Zwoliński.

Górnik: Kasprzik - Widanov, Kopacz, Danch, Słodowy - Madej, Kurzawa, Dźwigała, Gergel, Kwiek - Korzym.

Na wygranie Górnika się nie zdecyduję, ale x2 @1.90 już tak tutaj widzę value dałbym max 1.55. Górnik w dobrym składzie, ostatnio mieli pecha w tych spotkaniach ale starają się grać dobrze w piłkę. Myślę, że w końcu wyjdzie im lepsze spotkanie, na wyjazdach lepiej wyglądają niż u siebie. Ostatnio kibice dali im do myślenia, potrzebują pkt.. motywacja jest. W pogoni mimo pełnego składu jednak urazy lekkie odczuwają i pewnie grają na blokadach. Boisko idealne do gry, stół. Pogoda super. Także widzę w tym meczu też bramki. 1-1✅✅ wynik bramkowy taki by mnie satysfakcjonował. Jeszcze tutaj dodam ze H2h pod Górnik. Co prawda ostatnio Pogoń wygrała ale Górnik tak jak widać lubi grać w Szczecinie na tym dobrym szerokim boisku.

Dodatkowe zakłady :

BTS @ 1.83 bet365 1.5/10✅✅

2. Górnik Ł. - Cracovia over 2.5 @ 2.03 SBObet 3/10⛔⛔

Drugi typ to over w meczu w Łęcznej. Bardzo podoba mi się ta pozycja bo Cracovia gra otwartą piłkę co może się podobać dla kibica. Fajną robotę robi tam trener Zieliński. Łęczna u siebie zawsze coś strzela grają w piłkę też do przodu wiadomo chcą u siebie wygrywać ale co za tym idzie widzę w tym meczu bramki i to można powiedzieć takie solidne 1-2 2-2 itd.. Cracovia ostatnio na fali, wiadomo w |Warszawie przegrali ale tam mieli z 5 sytuacji 100% .. i tylko szczęście Legi ze piłka nie wpadła do siatki więcej razy. Górnik u siebie nie kalkuluje albo wygrywa albo przegrywa nie remisuje ???? Także dzisiaj albo wygra 2-1 albo przegra 2-1 lub więcej. Po przerwie po reprezentacji 2 mecze 4 pkt Łęczna. Także dobry dorobek. A. Onyszko skwitował ten mecz będzie ciekawy dla kibiców co oczywiście mówi o bramkach. Powodzenia[/quote]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom