Odwolalem niestety ciagle twierdza, ze zawodnik nie bral udzialu w "praktyce numer 2". Niestety sprawa jest przegrana a im nic niestety nie zrobisz. Za duzo by pieniedzy stracili wiec zrobili sobie bezpieczny zwrocik. Sytuacja jest o tyle smieszna, ze Bottas tydzien temu tez nie odnotowal czasu w Q3 mimo, ze tam awansowal i wtedy bez problemu na minus bet rozliczyli.ranczo0123 odwołałeś się do ich regulaminu? nawet sami nie wiedzą co w nim mają ????
a pytałeś o zakłąd z Grand Prix Niemiec ktory rozliczyli na +? przeciez to ta sama sytuacja!Odwolalem niestety ciagle twierdza, ze zawodnik nie bral udzialu w "praktyce numer 2". Niestety sprawa jest przegrana a im nic niestety nie zrobisz. Za duzo by pieniedzy stracili wiec zrobili sobie bezpieczny zwrocik. Sytuacja jest o tyle smieszna, ze Bottas tydzien temu tez nie odnotowal czasu w Q3 mimo, ze tam awansowal i wtedy bez problemu na minus bet rozliczyli.
E: lepszy numer. wchodze w regulamin 9.32 sport motorowe a tam wywala błąd. Nie zdziwi mnie jak grzebią już w regulaminie ???? OSZUŚCI.a pytałeś o zakłąd z Grand Prix Niemiec ktory rozliczyli na +? przeciez to ta sama sytuacja!
Napisalem im to w odwolaniu na maila. Nie ma to wiekszego sensu bo oni maja w rankingu SBR ocene D i robia sobie z tego co mozna wszedzie wyczytac co chca. Ocena D to "firmy bukmacherskie z dolnej półki, należy brać pod uwagę utratę środków bądź bonusu, z obsługą różnie bywa"a pytałeś o zakłąd z Grand Prix Niemiec ktory rozliczyli na +? przeciez to ta sama sytuacja!
Ma sens sądowy. Na takiej płaszczyźnie wygrałbyś bez problemu. Jednak nie ma to sensu ze względu na niską stawkę na ten zakład, no i jeżeli grasz z Polski, to sam byś się wkopał jeszcze bardziej.Napisalem im to w odwolaniu na maila. Nie ma to wiekszego sensu bo oni maja w rankingu SBR ocene D i robia sobie z tego co mozna wszedzie wyczytac co chca. Ocena D to "firmy bukmacherskie z dolnej półki, należy brać pod uwagę utratę środków bądź bonusu, z obsługą różnie bywa"
Minusa nie mają na jakiej podstawie zrobić, bo najpierw ten zawodnik musiałby wejść do Q2, żeby nie być lub być w TOP 10 tego Q2. O ile też pamiętam, to Hamilton chyba 2 lata temu w ogóle nie wyjechał na tor (chyba w Belgii), bo dostał kary, nie odnotował czasu nawet w Q1 i było generalnie okej.Jestem bardzo ciekawy jak oni taki zaklad jak nasz rozliczaja w przypadku gdy jakis zawodnik odnotuje czas ale nie wejdzie do Q2 i zostaje w Q1. Tez robia tak chetnie zwrocik? Jestem przekonany, ze wala minus. To co dzisiaj zrobili to po prostu kradziez bez cienia watpliwosci.
Dla przykladu STS rozliczyl zakład bez problemu bo jakby nie było bral udział w kwalachJestem bardzo ciekawy jak oni taki zaklad jak nasz rozliczaja w przypadku gdy jakis zawodnik odnotuje czas ale nie wejdzie do Q2 i zostaje w Q1. Tez robia tak chetnie zwrocik? Jestem przekonany, ze wala minus. To co dzisiaj zrobili to po prostu kradziez bez cienia watpliwosci.
Tak tylko, ze te moski twierdza ze nie bral udzial w Q2 bo nie odnotowal w Q2 czasu. Ty pewnie powolujesz sie na bety w STSie H2H a to troche co innego. Tak czy siak Ricciardo bral udzial a oni po prostu ludzi oszukali. Za tydzien pogram, ze jakis zawodnik ktory bede uwazal, ze moze nie wyjsc z Q1 nie wejdzie do Q3 i ciekawe co zrobia skoro go nawet w Q2 nie bedzie. Oczywiscie becik puszcze za 1 zl w celu sprawdzenia ich.Dla przykladu STS rozliczyl zakład bez problemu bo jakby nie było bral udział w kwalach
Nie będzie opcji NIE dla takich zawodników.Tak tylko, ze te moski twierdza ze nie bral udzial w Q2 bo nie odnotowal w Q2 czasu. Ty pewnie powolujesz sie na bety w STSie H2H a to troche co innego. Tak czy siak Ricciardo bral udzial a oni po prostu ludzi oszukali. Za tydzien pogram, ze jakis zawodnik ktory bede uwazal, ze moze nie wyjsc z Q1 nie wejdzie do Q3 i ciekawe co zrobia skoro go nawet w Q2 nie bedzie. Oczywiscie becik puszcze za 1 zl w celu sprawdzenia ich.
E: czekam na odpowiedź ale argumenty im się skończyły. ciekawe co teraz wymyślą xdhaha to żem sie usmial. na pytanie dlaczego zakald z Grand Prix Niemiec rozliczyli na + to mi odpisali "Ponieważ w tam tej sesji on brał udział." haha to im wsyztsko pokazalem toćka w toćke ze sytuacja jest nie podobna a IDENtycZNA
Tez mam info po tym jak ich mocno skatowalem ze przekazali pyt do specjalistow. Oczywiscie najpierw musieli odpisywac jak bot jednym zdaniem kilka razy pod rzad ze "Pana zaklad zostal rozliczony poprawnie".haha to żem sie usmial. na pytanie dlaczego zakald z Grand Prix Niemiec rozliczyli na + to mi odpisali "Ponieważ w tam tej sesji on brał udział." haha to im wsyztsko pokazalem toćka w toćke ze sytuacja jest nie podobna a IDENtycZNA
E: czekam na odpowiedź ale argumenty im się skończyły. ciekawe co teraz wymyślą xd
haha pytanie przekazane do specjalistów. tacy z nich specjaliści.. a się powstrzymam
Tak. Ja mialem H2H . Tak czy inaczej niezły wałek. To jak ktos ma awarie i nie wyjedzie to tez zwroty. ?Smieszni są. DziadyTak tylko, ze te moski twierdza ze nie bral udzial w Q2 bo nie odnotowal w Q2 czasu. Ty pewnie powolujesz sie na bety w STSie H2H a to troche co innego. Tak czy siak Ricciardo bral udzial a oni po prostu ludzi oszukali. Za tydzien pogram, ze jakis zawodnik ktory bede uwazal, ze moze nie wyjsc z Q1 nie wejdzie do Q3 i ciekawe co zrobia skoro go nawet w Q2 nie bedzie. Oczywiscie becik puszcze za 1 zl w celu sprawdzenia ich.
Nie ma się co bawić w rozmowy z supportem, trzeba z grubej rury.Bardzo dobrze panowie,trzeba ich cisnąć.Właśnie napisałem maila do ich anglojęzycznego supportu,zobaczymy czy będzie taka sama odpowiedź.
Zapomnij juz nie raz pisalem do nich nie dosyc ze brak odpowiedzi to jeszcze te zjeby z 1xbet robia mi taka weryfikacje ze nawet osoby ktore wspolpracowaly z nimi , mowily mi ze sa ciezko zdziwione co oni odwalajaNie ma się co bawić w rozmowy z supportem, trzeba z grubej rury.
Licencjodawca: [email protected] + rozkręcenie afery na SBR