Kolega kibic Fiorentinty, a nie podał trzech najważniejszych informacji co do tego typu, no, ale tak to juz tutaj wygląda, naprawde polecam sprawdzac gazzetta delo sport.
Ja taka taśma na ten tydzień delikatnie
Fiorentina- Milan pow 2.5 goli
Sassuolo- Cagliari pow 2.5 goli
Bologna wygra
Ako: 5.04
E
efortuna
Co do tych informacji, to po pierwsze jest szansa, ze zobaczymy Bartka. Po drugie Fiorentina bedzie bez dwoch podstawowych srodkowych obroncow !!! Co jest mega handicapem na bramki, przeciez jeden za zolte, drugi za czerwoną nie zagra. Tam bedzie Igor i Nastasic, wiec bedzie wesoło
Po trzeciez Gonzalez jest zdrowy z covida i nie byl na eliminacjach tylko trenowal, wiec mega plus, bo to topka jesli chodzi o dryblingi. Po czwarte na jego stronie nie zagra Calabria, ktory jest kontuzjowany, co jest kolejnym plusikiem. No i lepiej takie argumenty nie wyglądają ? Co do Tataranasu, dla mnie to recznik i tyle. Milan jedzie na mega farcie, i znowu juz na starcie maja to samo, przez kartki gospodarzy… Ja biore bramki, Saponara fajnie wyglada, do tego Castrovili zdrowy, wiadomo Vlahovic to bestia, w meczu eliminacji byl pilnowany, ale potrafil sie obrocic z dwoma graczami na plecach i przytrzymac pilke, bedzie ciekawie z Dunczykiem. Ja nie bede lał wody, wiadomo jaki styl na Italiano, do tego defensywa bedzie jaka bedzie jedna i druga, trzeba bramki pograc.
Wraca Lopez z zawieszenia wiec mega plus, bo ten srodek bedzie wygladal lepiej. Trzeba grac bramki w meczach Sassuolo, oni taki maja styl, tym bardziej w domu na Mapei u siebie. Martwi, to, ze ma nie byc Djuricica i Bogi, ale nadal Berardi, Lopez, Traore czy Raspadori potrafia grac. Obrona jest smieszna i tutaj Joao Pedro bedzie mial jakies szanse, wiadomo jest Godin zdrowy, ale gospodarze raczej gora nie graja, wiec atut jest mniejszy. Do tego Marin w fajnej formie i no i ten boczny obronca gosci z kapitalną nogą.
W Bologny wszystko zaczyna wygladac fajnie, kazdy sie rozumie, ciezko mi to pisac, ale defensywa wyglada stabilnie. Belg, Szkot robi swoje, do tego waleczny Medel. Srodek kapitalny Svanberg, wiadomo Soriano maestro gospodarzy, do tego Arnautovic w kapitalnej formie po reprach. Oczywiscie jest jeszcze Barrow i Sansone. Do tego teraz Sinisa zostal honorowym obywatelem Bologny, wiec dodatkowa mobilizacja w takim meczu. Venezia to jest mniejszy poziom, to, ze ograli Rome to w ogole o niczym nie swiadczy, bo oni nawet dwie bramki z Bodo dostają. Venezia w domu a jako goscie to zupelnie inne zespoly i tutaj bedzie im ciezko o wygrana albo chociaz remis. Ja biore win mojego klubu. Jak ktos nie chce to nie grac bo wiadomo jak to sie pisze o druzynie, ktorej sie kibicuje od dawna.