>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13. kolejka Premier League [29-30.11.2014]

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
WINDOWANIE KURSÓW W BETSAFE

WYGRANA MAN CITY @ 3.0

• Weź udział w promocji klikając na przycisk ‘Dołącz.
  • Postaw na Man City w meczu z Southampton przed pierwszym gwizdkiem sędziego 30.11.2014
  • W promocji biorą udział wyłącznie zakłady pojedyncze złożone na zwycięstwo Man City.
  • Twój zakład zostanie rozliczony po kursie standardowym widniejącym na stronie.
  • Powiększona wypłata zostanie dodana do 01.12.2014. Wymagania obrotu to tylko x1!

Strona Promocyjna

Pssttt… Nie przegap Bonusu Reload i zgarnij go zanim straci ważność!

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Southampton - Manchester City
Można nazwać całkiem śmiało meczem kolejki, po 12 kolejkach wicelider Southampton będzie gościł (3)Manchester City.
Każdy kibic PL przeciera oczy gdy patrzy jak drużyna, która na początku sezonu była nominowana po wyprzedaży najlepszych zawodników do spadku, po 12 kolejkach ma szanse na mistrzostwo. Patrząc na grę świętych, na pewno nie możemy tu mówić o przypadku są w wielkiej formie i grają ładny dla oka futbol.Jednakże nie jeden powie to dlatego, iż terminarz dla Świętych był korzystny, gdyż praktycznie z czołowych drużyn nie meli okazji zagrać jeszcze żadnego.
Manchester po bardzo ważnym meczu w LM z Bayernem wygranym w niezmiernych męczarniach 3-2, będzie to podwójnie ciężki mecz nadal muszą sobie radzić bez Davida Silvy czy Edina Dzeko, jeśli chodzi o Davida to Citizens na pewno odczuwa jego brak, gdyż to on głównie kreował grę w ofensywie.
Zapewne Pellegrini w dzisiejszym meczu remis wziął by w ciemno nie sądzę, by w Manchesterze stała się tragedia gdyby nie wywieźli 3 punktów, owszem Manchester powinien takie mecze wygrywać, lecz patrząc na ostatnią formę Citizens jak i braki i w małym stopniu brak pełnej świeżości po ciężkim meczu w LM jak i świetną formą świętych, na pewno remis nie będzie złym wynikiem dla jednych i drugich.

Typ:BTS 1,66 bet365 4/10⛔

Także proponuję over rzutów rożnych, będzie to mecz na pewno ofensywny z jednej i drugiej strony także szybki, więc i rzutów rożnych zabraknąć nie powinno.
Typ: Over 10,5 rzutów rożnych 1,97(azjan) bet365 3/10✅

spion-kop 41

spion-kop

Użytkownik
SOUTHAMPTON – MAN.CITY
TYP – 2
KURS: 2,45
BUK: B Win
Wielki hit 13-kolejki. Wicelider tabeli kontra trzecia drużyna, a zarazem największa rewelacja rozgrywek kontra mistrz Anglii. Dorobek Southampton musi wzbudzać szacunek – to najlepszy start w historii występów Świętych w Premier League. Ronald Koeman wykonuje tam fantastyczną pracę i coraz częściej mówi się, że powalczą o miejsce w TOP4. Southampton w sześciu meczach u siebie stracił tylko jedną bramkę! W takim razie dlaczego stawiam na gości? Mimo wszystko uważam, że Manchester City ma większą jakość w składzie, a przede wszystkim Southampton do tej pory miał świetny kalendarz spotkań, nie grał z drużynami czołówki ligi. Tylko dwukrotnie zmierzyli się z klubami, które zakończyły ubiegły sezon w TOP7 – z Liverpoolem i Tottenhamem i oba te mecze przegrały (choć zarówno The Reds jak i Spurs prezentują się bardzo przeciętnie w tym sezonie). Wczorajsze potknięcie Chelsea, powinno dodatkowo zmobilizować City, jest szansa na chociaż minimalne (7-punktowe) zbliżenie się do lidera. Podbudowani zwycięstwem nad Bayernem Monachium piłkarz Manchesteru City sięgną po 3 punkty – po znakomitym kursie.

TYP NR 2
SERGIO AGUERO – anytime scorer
KURS: 2,3
BUK: W Hill
Jak sam Ronald Koeman twierdzi City mają wspaniałych graczy, ale jest ten jeden, który robi różnicę – jest nim naturalnie Sergio Aguero. Argentyńczyk popisał się hat-trickiem w meczu z Bayern Monachium, w ostatnich 12 meczach dla City zdobył 14 bramek i co bardzo istotne rozegra swój mecz numer 100 w Premier League. Z pewnością będzie chciał godnie uczcić jubileusz, a i przy stałych fragmentach gry (w tym ewentualnym rzucie karnym) też będzie miał okazje do zdobycia bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Ahhh... Dawno mnie tu nie bylo, jednak sledzilem pilnie owy temat. Wygnanie z kraju i te sprawy... Pora cos skrobnac, mimo, ze nawet kolor zniknal z Nicku :;/:

Na jutro gram AKO z kartek w bukmacherze Paddy Power.

Jako, ze mamy tylko dwa spotkania jutro wiadomo co w tym ako sie znajdzie. Rewelacja , bo tak trzeba nazwac ekipe &quot;Swietych&quot; bedzie podejmowac na wlasnym stadionie City, ktore w srodku tygodnia rozgrywalo spotkanie w ramach Ligi Mistrzow z Bayernem i juz tutaj jest pierwszy argument na korzysc gospodarzy, gdyz dla &quot;The Citizens&quot; bylo to bardzo ciezkie i meczace spotkanie... A tez jest to plus i dla mnie, gdyz sklaniam sie ku powyzej 20 pkt karnych dla City (kurs 2.40) . Nie wiem dlaczego, ale w mojej opinii City nie jest faworytem w tym spotkaniu nie tylko przez kursy... Swieci graja znakomicie i to trzeba przyznac, jezeli nie zlapia zadyszki mozemy zobaczyc Southampton w przyszlorocznych europejskich pucharach. Arbitrem spotkania bedzie Jones. Raczej &quot;czwarty arbiter&quot; ale ostatnie spotkanie &quot;podyktowal&quot; wysmienicie , 7 kartek (liczac czerwien). Wedlug mnie jesli ktokolwiek w tym spotkaniu ma lapac kartki to jest to ekipa gosci... Do tego dokladam podobnie jak w pierwszym zakladzie powyzej 20 pkt karnych dla Evertonu, ktory jedzie na White Hart Lane. Oliver arbitrem, ostatnie spotkania obu ekip na korzysc (kartkowa) dla Evertonu, wiec po prostu jestem dobrej mysli, pozatym raczej to ekipa z Liverpoolu bedzie sie musiala bronic i przerywac kontrataki gospodarzy. Reasumujac...

City i Everton powyzej 20 pkt (kartki) AKO @ 5,40

Powodzenia!

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Ja dzisiaj w tym spotkaniu stawiam na bramki. Ofensywa gospodarzy w tym sezonie spisuje się znakomicie, zdobywają dużo bramek (przed własną publicznością najwięcej w całej lidze) po drugiej stronie City - kolejna drużyna ze znakomitą skutecznością, myślę że na pewno coś strzelą ale i stracą , moim zdaniem po takim meczu jak City - Bayern w dzisiejszym spotkaniu powinniśmy obejrzeć dużo bramek.
TYP: over 2.5 kurs - 1,8
dla bardziej odważnych
TYP: over 3.5 kurs - 3.0
BUK: BET365
Wiele nie brakowało, tak jak przewidywałem bardzo dużo sytuacji, no ale cóż skończyło się na &quot;TYLKO&quot; 3 bramkach.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
W ostatnim czasie White Harte Lane jest bardzo gościnne jeżeli chodzi o potyczki ligowe. Z 5 ostatnich wizyt goście czterokrotnie wywozili z Londynu komplet punktów.
Everton ostatatnio w niezłej dyspozycji i skoro drużyny pokroju Stoke czy WBA były w stanie wywieźć stąd 3 punkty to The Toffees też powinni powalczyć o korzystny wynik.

&quot;Skład, w jakim Tottenham wybiegnie o 17:00 na White Hart Lane, nie powinien wiele różnić się od jedenastki, na którą menadżer postawił w poprzednią niedzielę. Wciąż do kontuzjowanych należą Townsend, Adebayor, Capoue, Rose, Kaboul, Chadli i mimo że Pochettino na przedmeczowej konferencji zdradził, że część z nich jest blisa powrotu, to wątpliwe wydaje się być to, że którykolwiek z wyżej wymienionych piłkarzy rozpocznie dzisiejszy mecz.&quot;

Do kadry Evertonu mają powrócić Steven Naismith, Leighton Baines , Gareth Barry,Steven Pienaar. Trzeba śledzić czy będą dostępni od pierwszych minut...
Po za kadrą
James McCarthy&#39;s latest hamstring injury has yet to be assessed while Darron Gibson (knee), John Stones (ankle), Antolin Alcaraz (shoulder) and Bryan Oviedo are all expected to miss the game.
Przy czym jedynie McCarthy to gracz z podstawy

Tottenham dość wyraźnym kursowym faworytem, więc kursy na Everton kuszą. The Toffees po za domem w lidze przegrali tylko jeden raz, więc nie będzie to idealny rywal dla Kogutów na przełamanie kiepskiego bilansu na Whiet Hart Lane.
Po głowie chodzi: Everton remis zwrot 2.33

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
W ostatnim czasie White Harte Lane jest bardzo gościnne jeżeli chodzi o potyczki ligowe. Z 5 ostatnich wizyt goście czterokrotnie wywozili z Londynu komplet punktów.

Everton ostatatnio w niezłej dyspozycji i skoro drużyny pokroju Stoke czy WBA były w stanie wywieźć stąd 3 punkty to The Toffees też powinni powalczyć o korzystny wynik.

&quot;Skład, w jakim Tottenham wybiegnie o 17:00 na White Hart Lane, nie powinien wiele różnić się od jedenastki, na którą menadżer postawił w poprzednią niedzielę. Wciąż do kontuzjowanych należą Townsend, Adebayor, Capoue, Rose, Kaboul, Chadli i mimo że Pochettino na przedmeczowej konferencji zdradził, że część z nich jest blisa powrotu, to wątpliwe wydaje się być to, że którykolwiek z wyżej wymienionych piłkarzy rozpocznie dzisiejszy mecz.&quot;

Do kadry Evertonu mają powrócić Steven Naismith, Leighton Baines , Gareth Barry,Steven Pienaar. Trzeba śledzić czy będą dostępni od pierwszych minut...

Po za kadrą

James McCarthy&#39;s latest hamstring injury has yet to be assessed while Darron Gibson (knee), John Stones (ankle), Antolin Alcaraz (shoulder) and Bryan Oviedo are all expected to miss the game.

Przy czym jedynie McCarthy to gracz z podstawy

Tottenham dość wyraźnym kursowym faworytem, więc kursy na Everton kuszą. The Toffees po za domem w lidze przegrali tylko jeden raz, więc nie będzie to idealny rywal dla Kogutów na przełamanie kiepskiego bilansu na Whiet Hart Lane.

Po głowie chodzi: Everton remis zwrot 2.33
Popieram granie na Everton. W ogóle to dziwią mnie spadki na Tottenham i za bardzo nie wiem czym to jest spowodowane. Ta drużyna nie ma charakteru i mentalności zwycięzców. Jest taka nijaka. Wg mnie Everton dysponuje większym potencjałem, ma większą liczbę piłkarzy, którzy mogą sami zdecydować o wyniku meczu. Mam tu na myśli Lukaku, Naismitha, Barkley&#39;a, Baines&#39;a, Mirallasa. W Tottenhamie jest jedno wielkie przeciętniactwo, czasem ktoś wybije się ponad. Ostatnio Koguty grają słabo, a jak wygrywają to bardzo szczęśliwie. Łomot u siebie od Newcastle i Stoke, a wygrane z AV i Hull miały taki sam przebieg, czyli zamiast gry jedno wielkie dno, strata bramki, później czerwona dla przeciwnika, wyrównanie i szczęśliwe zwycięstwo w samej końcówce. Mnie to za bardzo nie przekonuje do grania na Tottenham, tym bardziej, że Everton jest dużo lepszy od AV i Hull. W dodatku Tottenham zagra pewnie z Soldado na ataku, który kolejny raz jest nominowany do nagrody im. Fernando Torresa. Forma Evertonu moim zdaniem lepsza od formy Tottenhamu. Ostatni raz przegrali 2 miesiące temu z Man United, choć kto oglądał ten mecz, ten widział co wyczyniał De Gea w bramce, w dodatku Everton nie strzelił karnego.

Trochę w tym meczu śmierdzi mi remisem, bo obie drużyny są po LE i zwykle grają wtedy słabo. Jednak znacznie gorzej idzie Tottenhamowi, który przegrał 4 z 6 meczów po LE. Everton ma za to bilans 1-1-2, czyli też za kolorowo nie jest. Jednak gorzej mimo wszystko idzie Kogutom.

Moim zdaniem warto zagrać Everton DNB lub Everton +0,25

Tottenham - Everton
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,63
Buk: Marathonbet

lub

Typ: Everton +0,25
Kurs: 2,05
Buk: Pinnacle

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Soton (+1) @ 1.63

Typ na 30 listopada, ale myślę, że do tego czasu kursy spadną. Będzie to tak naprawdę pierwszy sprawdzian Świętych w tym sezonie. Póki co to w pierwszej kolejce grali z Liverpoolem z tych &#39;mocniejszych&#39; drużyn. Potem grali z ligowym średniakami i radzili sobie bardzo dobrze. Drugie miejsce w tabeli odzwierciedla ich formę. Podopieczni Koemana zachwycają wszystkich sympatyków Premier League. Być może ten sezon nie będzie taki jak poprzednie i w końcu jakiś ligowy &#39;średniak&#39; zajmie miejsce wyżej niż TOP7. Pelle w tym sezonie strzela na zawołanie, jest w świetnej formie, strzelił już kilka naprawdę ładnych goli. Long także wskoczył na odpowiedni poziom. Można by tu wymieniać sporo piłkarzy gospodarzy, bo naprawdę grają przyjemny dla oka futbol. Z drugiej strony mamy Obywateli, którzy przeżywają spadek formy. Wymęczone zwycięstwo w derbach, porażka na Upton, remis na Loftus i wreszcie blamaż w Lidze Mistrzów z CSKA. Te mecze pokazują ostatnio formę w jakiej są piłkarze z niebieskiej części Manchesteru. Bez Aguero i Silvy ta ekipa nie funkcjonuje dobrze, co pokazały ostatnie spotkania. Hiszpan doznał urazu w pucharowym starciu ze Srokami i ich gra się lekko mówiąc posypała, brakuje playmakera. Z kolei Kun podobnie jak Pelle strzela na zawołanie i bez niego nie ma zbytnio gdzie szukać strzelców u gości. Podsumowując, nie sądzę, żeby drużyna Świętych w gazie przegrała u siebie więcej niż jedną bramką, co więcej, ja tutaj widzę ich nawet zwycięstwo, ale to będzie ich dopiero pierwszy w tym sezonie prawdziwy sprawdzian na tle rywala z górnej półki. Dla niezorientowanych, dodam, że Pelle ma cztery kartoniki i jak dostanie piątą w kolejnej kolejce to nie zobaczymy go w spotkaniu z The Citizens.
O tym meczu pisałem już dwie kolejki temu. Dorzucam tutaj jest typ na kornery. Linia jest ustawiona na poziomie 10,5. Obie drużyny mają w tym sezonie średnią lekko ponad 6. Spokojnie mogą pokryć tą dzisiejszą linię. Obywatele najprawdopodobniej wyjdą dzisiaj z jednym napastnikiem i dwoma ofensywnymi skrzydłowymi. Święcie w ostatnim meczu nabili 8 kornerów z The Villans, tam gonili wynik, wcześniej u siebie z Lisami nabili aż 13. Z kolei The Citizens w meczu z Łabędziami 7, na Loftus również 7. W ostatnim bezpośrednim meczu obu ekip na Etihad podopieczni wówczas Mauricio Pochettino wywalczyli aż 9 rogów. Obie drużyny mają spory potencjał w ofensywie by napić te 11 kornerów, warto też zaryzykować overek 14.
Powyżej 10,5 kornerów @ 1.80 Bet365 ✅ 14
Powyżej 14 kornerów @ 5.00 Bet365
⛔ szkoda.
Przez chwilę myślałem też nad kartkami, bo powinien być to mecz walki, ale jak zobaczyłem, że sędziuje Pan Jones to zrezygnowałem. Ten 46 letni arbiter ma w tym sezonie średnią mniej więcej 3,5 i granie na kartki w tym meczu nie jest dobrym pomysłem.
Tottenham - Everton
W ostatnim meczu kończącym 13 kolejkę na White Hart Lane przyjedzie ekipa The Toffees. Obie drużyny grały w czwartek w LE i obie zgarnęły trzy oczka. Trochę dziwi mnie kurs na Everton. Wszyscy wiemy jaki Tottenham jest chimeryczny u siebie. Potrafi tracić punkty z ligowymi średniakami to czemu ma nie stracić z drużyną z Liverpoolu? Oglądałem ostatnio mecz Kogutów z Partizanem oraz drugą połowę The Toffees z VFL. Totki tradycyjnie już jak to mają w zwyczaju w LE męczyli bułę, Roberto &quot;Killer&quot; Soldado zmarnował ze trzy setki. Lamela miał kilka klarownych sytuacji, ale tutaj z kolei fantastycznie bronił goalkepeer gości. Z drugiej strony w meczu z Wolfsburgiem mogła się podobać gra z kontry piłkarzy Martineza. Wykorzystali swoje okazje, mogło być nawet 0:3, ale sędzia odgwizdał minimalnego spalonego przy golu Barkleya. Niepewni występu dzisiaj są Naismith, Pienaar, Baines oraz Barry. Czytałem jednak dzisiaj, że na 99% gotowi już są Naismith i Baines a to daje sporo w kontekście wygranej The Toffees. Drużyna Martineza w tym sezonie przegrała tylko raz na wyjeździe, było to na Old Trafford, gdzie ulegli Diabłom 1:2, Koguty na 6 meczy u siebie wygrali dwukrotnie i aż cztery razy przegrywali. Miało to miejsce w spotkaniach z The Potters, The Baggies, Srokami oraz The Reds. Oglądałem ostatnie mecze obu drużyn także w Premier League. Everton zagrał bardzo przyzwoicie, zgarnął trzy oczka z Młotami i kontrolował przebieg spotkania. Z kolei Tottenham zagrał mizernie, gdyby nie czerwona karta dla Tygrysów to nie wywieźli by nawet z KC Stadium jednego oczka. Spore szanse upatruję dzisiaj w wygranej The Toffees.
Everton DNB @ 2.38 Bet365 ⛔ 2:1

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Tak jak mówiłem za wczasu City to dwie polki wyżej od Southamptonu.Praktycznie zero zagrożenia pod bramka Harta.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tottenham - Everton
over 2,5 @ 1.74 Betsson !
Obie ekipy grają bardzo zróżnicowany futbol, ale za to w momentach bardzo skuteczny. Koguty ostatni mecz wygrali w ostatnich minutach choć wcale się to nie zanosiło, że wyjadę z delegacji z kompletem punktów. Dziś po drugiej stronie rywal na pewno bardzo niewygodny ale i bardzo zagadkowy. Mają w swoim rosterze kilka perełek, którzy potrafią nie jednemu rywalowi z górnej półki przysporzyć zmartwień, ale Koguty grający u siebie też oddają dużo swojej inicjatywy. Jeszcze jakiś czas temu, grali na prawdę na wysokich obrotach, teraz ta gra nie ma polotu. Nie wydaję mi się aby to było jednostronne spotkanie, Everton będzie czyhał na najmniejszy błąd przeciwnika ale i swoje też zanotuje. Lukaku ostatnio dużo bramek, ale odpuszczę sobie dziś stawianie na strzelca. Spodziewam się wyrównanego meczu z nawiązką dla bramek, w Londynie.
✅ zaksięgowane w 1 połowie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom