Trudne spotkania do typowania w tej kolejce, tym bardziej że wracamy po przerwie reprezentacyjnej i nie wiadomo czego się spodziewać po poszczególnych zespołach, poza tym jesteśmy tuż przed 5 kolejką Ligi Mistrzów, która dla wielu klubów PL będzie decydująca. Liverpool stoczy bój o awans z PSG, City zapewne będzie chciało się zrewanżować Lyonowi za porażkę u siebie, Tottenham by myśleć o awansie do 1/8 musi pokonać Inter, w najlepszej sytuacji ku zaskoczeniu wielu kibiców jest Unietd, który może zwycięstwem ze słabymi Szwajcarami zapewnić sobie awans.
Wracając na angielskie podwórka, postanowiłem poszukać kilku ciekawych kursów ze sporą szansą powodzenia:
West Ham- Manchester City
WH strzeli w przedziale 1-72
Kurs: 2,23
Stawka 4/10
Fortuna
Alternatywa:
Under 3,5 @ 1,76 Pinnacle
West Ham po kiepskim początku się rozkręcił, mają naprawdę skład, który może powalczyć o puchary. Tacy zawodnicy jak Fabiański, Arnautović, Anderson, Antonio, Noble gwarantują solidną jakość. Gości nie trzeba przedstawiać bo mogą wystawić dwie równorzędne jedenastki. Kurs na gola WH ciekawy, a to ze względu na to że bramkarz City tylko raz dał się pokonać w meczu wyjazdowym w tym sezonie. Jednak uważam że WH jest zespołem, który stać na ukłucie Obywateli, skoro wsadzili 3 bramki United i ustrzelili też Tottenham.
Poza tym proponuję under bramkowy gdyż City na wyjazdach nie szalej jak na Etihad i wygrywaja mecze raczej niskimi wynikami. Bilans bramkowy 9-1 po 5 meczach czyli średnia równe 2 bramki na mecz.
Watford- Liverpool
Watford strzeli w przedziale 1-72
Kurs: 1,88
Stawka 4/10
Fortuna
Liverpool przed mega trufnym spotkaniem w
LM, i myślę że na tym się skupią, nie wykluczone roszady. Gospodarze u siebie piekielnie niebezpieczni, wygrana z totkami i minimalna porażka z United. Zespół ofensywny, uważam że stać ich na pokonanie Allisona.
Tottenham- Chelsea
Remis
Kurs: 3,50
Bet 365
Stawka 2/10
Typ na czuja i przełamanie serii Tottenhamu, który w tym sezonie jeszcze nie zremisował w PL.